benimde bir diyet günlüğüm olsundu

sayfan varmış yeni buldum hiçte söylemion
yazdıklarını okudum , ne olursa olsun devam etme isteğini tebrik ederim. Motivasyonunun düşmemesine yardımcı olur ve öyle de olmuş. Gördüğüm kadarıyla çalıştığın için günlük sporda sıkıntı var onu da dediğin gibi işe gidip gelirken hızlı bir şekilde yürüyerek kapatabilirsin menüyü sen de benim gibi kendine göre ayarlıyamıyorsun ama tabağındakileri minimuma indirmen , yemekte çorba yoğurt salata ve suya ağırlık vermen de kilo verdirir

takipte olucam , isteğin ve azmin hiç azalmasın inşallah ..

Ayy mesajın için çok teşekkür ederim ayrı bi havaya girdim şuanda :)

benim zayıf kalmam ömürlük olsun istiyorum o yüzden diyet yerine az yemek yemek ve belli saatten sonra yemek yemeyi kesmekti amacım.. Bunu tüm hayatımda uygulamak istiyorum. Cok şükür yavaş yavaş da yoluna koyuyorum. Ağustosa kadar 13kg versem iyi olcak hatta ideal kilomun altında olcam inş

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözüne binaen sabah 8gibi yorganı üzerimden atıp üstüme tişörtü şortu gecirdim. camı da actım mis gibi hava içeri girdi. Telefonda da fitness blender ı actım ve 35dk spor yapmış oldum. Sonrasında da güzel bir duş aldım. Şuanda çok dincim

Şunu anladım; spor yapmamaya hiç bişey mani değildir hiçbir bahanesi olamaz spor yapamamanın... Benim annem babam yanımda değiller onlar başka yerdeler şuanda. benimde 6ay kadar burda kalmam gerekti yani bi kurulu düzenim yok o yüzden yapamam edemem diyodum ama hep boş kuruntularmış. Bal gibi de yapabiliyorum,

mesela bugün amcamlardayım sabah kalktım erkenden, herkes uyuyoken yaptım sporumu kimsenin de haberi yok ohh mis :) onlar hala uyuyo... Arada da kardeşime gidiyom onda kalıyom, orda da duruma göre ya leslie yada bu videoları yapıyorum.. Yani bi şekilde hareket halinde olmaya calışıyorum. hiç olmadı artık güzel havalarda iş cıkışı servisten erken inip en azından bi yarım saat filan yürücem.

Yaşasıın sağlıklı yaşam, yaşasın fit 1 vücut ve bay bayy salaş tuniklerimmm

Bu sabah 8de fitness blenderle güne başladım müthiştii. :))

sabah kavaltıyı güzel yaptım. 1-2 zeytin 2-3 yumurta ( sayısını tam bilmiyom ortaya dilimlenmişti ama epey yedim ) 3-4 tane küp küp doğranmış kaşar ve bol domates salatalık yedim bi ekmeğinde uç kısmını yedim.

Öğlendeyse 5-6 yemek kaşığı menemen, bi tane kızartılmış ufak sosis, bol çeri domatesi ve bi tane de üçgen peynir. Bunları ekmeksiz yedim.

arada muz yedim sonrasında elmalı tarçınlı activia.

Akşamsa domates salatalık yedim bol bolll : D cok acıkmadıydım da...

Ve kapanışı leslie ablayla yaptım 3 mil :)
5dk süren severek yaptığım göbek eritme egzersizi videosu var bide onu yaptım.

Gece regl oldum normalde karnım cok agrırdı ama simdi nazar değmesinde hic agrımadı :) acaba sporla alakası olabilirmi ya şu son bi kac günde iyi tempodaydım da :)

Kavaltıda 4tane pankek yedim ama kücüktüler valla birazcıkda tatlıydılar ama dayanamadım yedikce yiyesim geldi ekmek yemedim tabikide. Domates salatalık bile yiyemedim domates 1 dilim aldım soğuktu korktum karnım agrır die ben regl olunca soguktan hep karın ağrıları cekerim de.

Velhasılı kelam bu sabah 4pankek 1.5 üçgen peynir birazcık da çeçil peynir yedim.

Pankek yiyen yerlerim ağrıyo yaa çok tatlıydılar inş kilom yükselmez ama ama yine de cok üzülmiim dimi sonucta reglimin ilk günü hatta ilk saatleriydi tatlıyı yemem normaldi dimiii.

Zayıflayamamış olmam bana göre çok ilginç.. Tartı değişikliğine gittim yeni tartı aldım. evdeki eski basküllerdendi.. Eski baskül de 2kg eksik gösteriyo anlamadım ama neyse güncel kilom 63 an itibariyle..

Ama bugün regl oldum karnım davul gibi onun etkisi olabilir yada sabah yediğim 4tane pankek sebep oldu bilemiyom

Ben bu oyunu bozarım arkadaş. Haftaya bu tartı eksik gösterecek beni. ( buarada çoraplarımın farklılığını görmeyiniz hic halim yoktu değiştircek )

Hey gidi günler , ben de 63 ü görünce depresyona girerdim şimdiyse 69 olsam konfeti patlatacak durumdayım. Önlemini şimdiden al kiloları ver ileride hiç verilmiyor , artı kilo almamış olman güzel, yediklerini değerlendir bu hafta güzel bir başlangıç yap

bende bu kiloları ömürlük vermek istiyorum.. yani ilerde 3-5 kilo fazlalık olduğunu sezdiğimde hemen tedbiri almak istiyorum koyverme gibi bi düşüncem yok..

inş dediğiniz gibi başlangıcım olsun bu hafta... pazar günü tekrar foto atarım bakalım nolcas

Günlüğün hayırlı uğurlu bol eksili olsun :) Takipteyim.

Canım o pankekler hiç sıkıntı değil bence. Birincisi ekmek yememişsin, ikincisi küçüklerdi diyorsun. Bir dahaki sefere miktarı 2 ya da 3e indirebilirsin. Bu tip şeyleri sabah yemek daha mantıklı :)

Tartı konusunda ise bence fark önemli, yani diğer tartın 2 kilo eksik gösteriyordu belki ama önemli olan senin farkı takip edebilmen. O yüzden bu tartı ile başlangıç olarak tartıldığın kilo üzerinden kendini takip et, bence sıkıntı yok.

Ya zaten öyle pankek filan o tarz şeyleri cok aramamda işte sabah tadı nedense cok güzeldi geldi bana. Cok tatlıydı . Reglden ötürü olabilir tatlı isteğim. Zaten normalde çikolata tatlı düşkünlüğüm çok yoktur.

Tartı konusunu ben cok takmıyorum zaten. Yediklerimi biliyorum , yaptığım hareketleri, harcağıdığım eforları biliyorum :) o yüzden rahatım muhakkak eksileri görürüm Allahın da izniyle

E iyi süper o zaman :)

Kolay gelsin diyeyim. :)

sabah iş yerinde 1 kupa bardak cay ictim, içine 1küp şeker attım o bile artık tatlı geliyo bana.
gece bi arkadasımda kaldığım icin kavaltımı getiremedim
bi sandiviç aldım onu yedim. içinde bir dilim salam, domates salatalık kaşar peyniri vardıı.
güzeldi

öğleni de akşamı da daha sade tutcam bu sandiviçten ötürü :)

öğlen ezogelin corbası ictim. büyük karton kasede gelmişti hepsini icemedim tıkandım. bide yanında ezme vardı ondan da 5-6 kaşık aldım.

akşamı da safi corba ve salatayla geçiştirirsem benden iyisi yok

şuanda karnım davul gibi cok mu corba ictim dicem ama yok sanmıyorum yaani evde kullandığımız normal çorba kasesi kadar ictim.

ezmeden de nolurki yani bildigimiz acılı ezme ki dediğim gibi onunda dibini getirmedim 5-6 kaşık aldım en fazla..

çok fazla su iciyorum acaba o mu şişirdi ? bide gün başladı başlayalı 2-3 kere tuvalete gittim. ondan mı böle oldum acaba.

gitsem rahatlıcam belki

Bugün saat 5e kadar 3ltye yakın su içtim. Karnım hala şiş

Akşam da yemek yiyemedim... 1.5 kepçe tarhana çorbası içtim. Yanına da yiyim die havuc salatası yaptım onu da yemiş olmak için yedim ondan 3-5 kaşık zar zor aldım. İnş akşam daha hic bişi yememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…