- 11 Aralık 2010
- 365
- 421
- 103
- Konu Sahibi bayangezenti
-
sayfan varmış yeni buldum hiçte söylemion
yazdıklarını okudum , ne olursa olsun devam etme isteğini tebrik ederim. Motivasyonunun düşmemesine yardımcı olur ve öyle de olmuş. Gördüğüm kadarıyla çalıştığın için günlük sporda sıkıntı var onu da dediğin gibi işe gidip gelirken hızlı bir şekilde yürüyerek kapatabilirsinmenüyü sen de benim gibi kendine göre ayarlıyamıyorsun ama tabağındakileri minimuma indirmen , yemekte çorba yoğurt salata ve suya ağırlık vermen de kilo verdirir
takipte olucam , isteğin ve azmin hiç azalmasın inşallah ..
Zayıflayamamış olmam bana göre çok ilginç.. Tartı değişikliğine gittim yeni tartı aldım. evdeki eski basküllerdendi.. Eski baskül de 2kg eksik gösteriyo anlamadım ama neyse güncel kilom 63 an itibariyle..
Ama bugün regl oldum karnım davul gibi onun etkisi olabilir yada sabah yediğim 4tane pankek sebep oldu bilemiyom
Ben bu oyunu bozarım arkadaş. Haftaya bu tartı eksik gösterecek beni.( buarada çoraplarımın farklılığını görmeyiniz hic halim yoktu değiştircek )
Eki Görüntüle 1740401
Hey gidi günler , ben de 63 ü görünce depresyona girerdim şimdiyse 69 olsam konfeti patlatacak durumdayım. Önlemini şimdiden al kiloları ver ileride hiç verilmiyor , artı kilo almamış olman güzel, yediklerini değerlendir bu hafta güzel bir başlangıç yap
Kavaltıda 4tane pankek yedim ama kücüktüler vallabirazcıkda tatlıydılar ama dayanamadım yedikce yiyesim geldi ekmek yemedim tabikide. Domates salatalık bile yiyemedim domates 1 dilim aldım soğuktu korktum karnım agrır die ben regl olunca soguktan hep karın ağrıları cekerim de.
Velhasılı kelam bu sabah 4pankek 1.5 üçgen peynir birazcık da çeçil peynir yedim.
Pankek yiyen yerlerim ağrıyo yaa çok tatlıydılarinş kilom yükselmez ama ama yine de cok üzülmiim dimi sonucta reglimin ilk günü hatta ilk saatleriydi tatlıyı yemem normaldi dimiii.
Günlüğün hayırlı uğurlu bol eksili olsun :) Takipteyim.
Canım o pankekler hiç sıkıntı değil bence. Birincisi ekmek yememişsin, ikincisi küçüklerdi diyorsun. Bir dahaki sefere miktarı 2 ya da 3e indirebilirsin. Bu tip şeyleri sabah yemek daha mantıklı :)
Tartı konusunda ise bence fark önemli, yani diğer tartın 2 kilo eksik gösteriyordu belki ama önemli olan senin farkı takip edebilmen. O yüzden bu tartı ile başlangıç olarak tartıldığın kilo üzerinden kendini takip et, bence sıkıntı yok.
Ya zaten öyle pankek filan o tarz şeyleri cok aramamda işte sabah tadı nedense cok güzeldi geldi bana. Cok tatlıydı . Reglden ötürü olabilir tatlı isteğim. Zaten normalde çikolata tatlı düşkünlüğüm çok yoktur.
Tartı konusunu ben cok takmıyorum zaten. Yediklerimi biliyorum , yaptığım hareketleri, harcağıdığım eforları biliyorum :) o yüzden rahatım muhakkak eksileri görürüm Allahın da izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?