- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
- Konu Sahibi bayangezenti
-
hay maşallah baksana wcde bile spor yapıyorsun kesinlikle ozayıf bir gelin olacaksın tam gaz devam
Bu akşam yeğenimizin doğum günü vardı o yüzden akşam yemeği yememiştim. 9-10 kaşık kısır , 5-6 zeytinyağlı sarma yedim yaş pastaya bile dokunmadım ve kendimi çok takdir ettimMisafirlikte olduğum için spor yapamazdım ama hic yapmamış olmamak icin de çeşitli egzersizler yaptım banyoda ( tek müsait yer orasıydı)
Ay nefes nefese kaldım ama yılmak yok
bu akşam yine sen nasıl zayıflıcan sen hep böyle kalcan dediler. İçimden siz görürsünüz dedim. Az yemeyi de yaptığım sporları da hic kimseye söylemiceem.
ama benim yuzum guzel bahanesi de vardir bende. kilo yuze yakisiyor ama fizige degil. zayif olmak cok onemli. orta yasli ama zayif insanlar gencecik duruyor.
nasil bi olaysa biz yasayamadik alamadik daha o tadi"zayıflamanın tadı hiç bir yemekte yok" diyolar
bende alıcam o tadı
bende zayıf bir gelin kız olucam
nasil bi olaysa biz yasayamadik alamadik daha o tadi
ama kararimiz kesin. zafer sabredenlerin olacak
bende bozdum diyeti bir türlü adapte olamıyorum off yaaa
iş yerine kavaltı için domatesimi salatalığımı yumurtamı getirdim yedim. artık hazır pooçalar börekler yok. hep onlar yüzünden böyle oldum
öğlene de arkadaslarla dısarı cıkacaktık ama ben dün karnabahar haşlamıştım öğlen için onu getirdim. arkadaslara öğlen dısarı gidemiyeğimi nasıl söylicem bilmiyorumcok ısrar ediyolar ama artık hayır demeyi bilmeliyiiimm
midemde yanma var canım bişi istemiyor
başımda bi ağrı var bi ilaç alıp dinleneyim
:)))
gibi mazeretler bulmanı öneriyorum.
wuhuuu kim tutar seniHiç kimseler diyette olduğumu bilmiyo :) göbeğimin eski sert şişkinliği artık yok. şimdi zayıfladığımda bile salaş tuniklerimi giymeye devam etcem kimse farkedemesin kilo verdiğimiama ne zamanki bahar ayları gelir ben ozaman vücuduma oturan şeyler giymeye başladığımda, insanların ortada olmayan o göbeğimi gördüklerinde ( daha doğrusu göremediklerinde ) vercekleri tepkiyi hayal ediyoruuummm
wuhuuu kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?