benimde bir diyet günlüğüm olsundu

söyleyince nazara geliyosun sanki.. çok azimli görüyorum maaşallah.. devam et canım.

İşyerinde az önce mercimek köftesi yiyolardı hemen yüzümü çevirdim yemedim

Daha sonra bi arkadaş önüme 5-6tane çikolatalı gofret koydu nasıl koktu ama yemedim cok korktum yicem die ama yemedim. Çok şükür

Bu akşam çaya misafir gelcek onların yanında yemesem olmaz az da olsa yicem inş azla kapatırım :)

nasil bi olaysa biz yasayamadik alamadik daha o tadi
ama kararimiz kesin. zafer sabredenlerin olacak

dün akşam misafirler vardı kendimi kaybettim epey yedim geceyi de spor yapmadan kapadım

sabah 5bucukta uyandım ve uyku tutmadı. kalk bayangezenti bu böyle olmaz dedim ve spor kıyafetlerimi cektim üstüme 45 dk leslie yaptım sonrasında da serbest egzersizler yaptım 10 dk kadar. fena yoruldum fena terledim ama o başarı değildi . az bile yaptım dün akşamki yediklerimden sonra

ama yılmıyorum bırakmıyorum pes etmiyoruuuuum

Dün akşam ki aşırı yemeyi telafi etmek icin 45 dk leslie 30dk da fitness blender yaptım. Cok yoruldm nefes nefese kaldım ama iyki yapmışım diyorum :)

iş yerine kavaltı için domatesimi salatalığımı yumurtamı getirdim yedim. artık hazır pooçalar börekler yok. hep onlar yüzünden böyle oldum

öğlene de arkadaslarla dısarı cıkacaktık ama ben dün karnabahar haşlamıştım öğlen için onu getirdim. arkadaslara öğlen dısarı gidemiyeğimi nasıl söylicem bilmiyorum cok ısrar ediyolar ama artık hayır demeyi bilmeliyiiimm

midemde yanma var canım bişi istemiyor
başımda bi ağrı var bi ilaç alıp dinleneyim
:)))

gibi mazeretler bulmanı öneriyorum.

midemde yanma var canım bişi istemiyor
başımda bi ağrı var bi ilaç alıp dinleneyim
:)))

gibi mazeretler bulmanı öneriyorum.

dedim dedim

hasta olcam galiba karnım agrıyo yaa yürüyemem simdi onca yolu. siz gidin baska zaman ben size eşlik ederim dedim yalan olmaz dimi bu

ama napiiim gidersem eminim ki gözüm kayar bikereden bişi olmaz, eve gidince spor yapar telafi ederim der ve sağlam kalorili şeyler yerim biliyom

carsamba günü zaten aşırı yeme hakkımı kullandım ben :)

Hiç kimseler diyette olduğumu bilmiyo :) göbeğimin eski sert şişkinliği artık yok. şimdi zayıfladığımda bile salaş tuniklerimi giymeye devam etcem kimse farkedemesin kilo verdiğimi ama ne zamanki bahar ayları gelir ben ozaman vücuduma oturan şeyler giymeye başladığımda, insanların ortada olmayan o göbeğimi gördüklerinde ( daha doğrusu göremediklerinde ) vercekleri tepkiyi hayal ediyoruuummm

wuhuuu kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…