- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
seninle boyumuz aynı :) ben de kilo verme serüvenine 62 kilo ile başladım. ama ben başlayalı baya zaman oldu. ama senin gibi kısa sürede 55-54 le düştüm. ve bu aralıkta takıldım. 1 senedir bu kilolardayım arada tekrar 57 lere çıkıp indim tabi. insan cozutabiliyor yani . benim de ağustosta düğünüm var. ve 49 kiloya düşmek istiyorum. şuan yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. anlayacağın benziyoruz
gözün aydın :) oh gelince daha da güzel olur artık hazırlık dönemin. ama rahata kavuşuğ salma kendini .Bende ara ara boşluyorum ara ara diyete giriyom filan :) yani aralıksız diyet yapma sürecim 2 ay sürdüaman olsun ben olayı çözdüm artık :) asıl mesele , dengeleme :)
Ama bu hafta ici cok sıkı olmam lazım cünkü önümüzdeki cumartesi nişanlımın evine gidicez.. Kendisi askerden geliyo dahem onu hem ailesini şaşırtayım diyorum :)
gözün aydın :) oh gelince daha da güzel olur artık hazırlık dönemin. ama rahata kavuşuğ salma kendini .düğüne fit olmak lazım
26 ağustos tarihim :)Diyet mi yapıyorsun yoksa herşeyden az az yiyip dengeliyomusun ?GonulSenligim aslında ben ramazanda becerebilirsem sıkı bişeyler yapmak istyorum . Hem spor hem diyet anlamında :)
Bide dügün tarihi neydi ? :)
aynen kıyafetle zaten gören normalsin diyo. ama iş kıyafetsizken kötüAynen yaa hedefim fit olmak vallaşimdi şehir dısındayım. Ramazanda ailemin yanına gecicem ondan sonra agırlık calısmayı düşünüyorum..
şimdi kıyafet üstümdeyken zayıf duruyorum ama çıplakken o göbek sarkıyo. Onu düzeltmeli :)
26 ağustos tarihim :)
belli bi listeye uygun bir şey yapmıyorum . ama kalori hesabıyla yiyorum. dolayısıyla az yiyorum. aslında ben ramazana kadar 50 olmak istiyorum. şuaan 54 kiloyum. en azında ramazana kadar düşseydim ramazanda korurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?