benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Akşam yemeğinde biraz patates püresi, 2 tane de yağsız tavuk yedim. Sonra da çiğköfte vardı 1 sıkımda ondan aldım. 3 bardak da ayran içtim. Misafirlikteyiz. İnş sporumu yaparım eve geçince :)

Bende 2 gundur spor yapıyorum sahilde tempolu yürüyorum falan her yerim agriyor

dün akşam yine cozuttum. artık toparlanma vakti, dikkat etmem lazım falan filan demicem öyle deyince daha cok batıyom

kilo almışım hiç yorum yapmıcam. toparlanma vakit şu bu demicem

bu sabah 2 haşlanmış yumurta , 2 çatal kaşar peynir, 1 domates ve biraz maydanoz yedim.

3 ay öncesine kadar , artık kilo ver ayı gibi oldun laflarını duyuyordum. Şimdi daha verme böyle yeter böyle iyisin diyolar ay bunlar cok komik

sabah sağlam kavaltı yaptık arkadaslarla, hersey yedik valla nabiyim yaaa hep diyet hep diyet nereye kadar

öglende de 2 kase tarhana corbası, 1 porsiyon mantı yedim. Allah affetsin :)

Akşam bi kase pulbiberli yoğurt ve 2 tane fırında tavuk yedim.
Ama öglenden sonra cok leziz şeyler yedim tabi söylemicem ne yedigimi :)

yeşil mercimek corbası, tavuk ve yoğurttan oluşan ögle yemeginden 2 saat sonra yediğim çokonat helali hoş olsundu

Silkelenip kendime gelme zamanı.
Evet, ara verdim ve vücudum egzersizden uzak kaldığı sürede kendini salmış olabilir.
Ama bu dünyanın sonu değil. her hafta 1 kilo verdim ben. gecmişte yaptım yine yaparım, yapmalıyım. buraya kadar gelmişken pes edemem. Geri kilo alırsın diyenlere, "bak biz demiştik" dedirtmicem.

Bismillah deyip başlıyoruz. Yine, yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…