- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.201
burcum akrep ama burcla alakası varmıkı ?bence tamamen hormonsal:))yok ben adet olunca aglıyorum kız gecenlerde emrahın fılmınde bıle duygulandım gozlerım doldu:)sonrada aksama kadar guldum kendıme yuh dedım bu kadar yani:)))
canım en sana geçmiş sayfalarda yazdım bu konuyu..
ama yine yazayım..
adetin zaten uzun periyodda senin 12. gün çatlayacak kadara büyümemeleri nrmal..
benim 26 günde adet olduğum halde okaar yüksek dozdda iğne olmama rağmen tüp bebekte 14. gün çatlatma iğnesi oldum..
kaldıki senin zaten 30 günd oluyor adetlerin..
hem bu ilaç zaten 5 gün kullanılıo..
yumurtalar gelişim gösteriyo sonra kendileri devam ediyor büyümeye ve çatlıyor..
seninde çatlar..
hem sen zaten kendiliğinden çatlasın istiyordun
belkide hayırlısı senin için boyle olacak sen gün aşırı devam et çalışmalar
akıntınada dikkat et bakalım..
rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah....
aşkitom ben de muz gördüm baksana ona ne diyoo
aşkitom ben de muz gördüm baksana ona ne diyoo
Aman ne biliym yaa ben de adet olunca erkek gibi oluyorum hele kocişe takıyorum kafayı böyle yumruk yumruğa dövüşesim geliyo o derece
Rüyada muz görmek veya yemek; yeni bir aşka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya, muz satmak veya kaybetmek; zarara uğramaya, birinin size muz verdiğini görmek; o kişiden yardım ve iyilik göreceğinize, birisine muz verdiğinizi görmek; o kimseye yararınızın dokunacağına, bazı yorumculara göre ise bir düşmanınızın sizi çok üzecek bir davranışta bulunacağına işarettir.
yeni bir aşk
zengin olmayagerisi beni bağlamıyo ben içlerinden çocuk sahibi olmaya 'yı seçiyorum
Aman ne biliym yaa ben de adet olunca erkek gibi oluyorum hele kocişe takıyorum kafayı böyle yumruk yumruğa dövüşesim geliyo o derece
sen ne biçim şeyler görüyon öle rüyanda muz falann
muzun tek bir anlamı varrr
kesın çatladı döllendi bile:))Hürrem'in yumurtaları çatladı mı acab??
:44::44::44: ne ki ben bilmiorumm
hoşbuldum bitenemebruuu hoşgeldin canım
hoşbulduk şekerim byrun benimHoşgeldin kakuleli kahveli şekerrr
Hürrem'in yumurtaları çatladı mı acab??
:26:
acık terbiyesizlik edeyim dedim deee:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?