Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Aman ne biliym yaa ben de adet olunca erkek gibi oluyorum hele kocişe takıyorum kafayı böyle yumruk yumruğa dövüşesim geliyo o derece

ooff pasicim inşallah inşallah.
çalışmalara devam tabi ki bugün boş günümmmm
tek korkum ilaca rağmen yumurtaların gelişmemesi ama doktorda normal senin iiçn çünkü adetlerin düzensiz dedi.
ayy Allahım hayırlısıyla hepimize bu güzel duyguyu tez zamanda tattırsın .Aminnn

aşkitom ben de muz gördüm baksana ona ne diyoo

Rüyada muz görmek veya yemek; yeni bir aşka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya, muz satmak veya kaybetmek; zarara uğramaya, birinin size muz verdiğini görmek; o kişiden yardım ve iyilik göreceğinize, birisine muz verdiğinizi görmek; o kimseye yararınızın dokunacağına, bazı yorumculara göre ise bir düşmanınızın sizi çok üzecek bir davranışta bulunacağına işarettir.

anniş adayları canlar ben yarın soğan kürüne başlıyorum benle beraber bu ay bıkmadan yılmadan dayanacak anniş adayları arıyorum geçen ay filizle yapıcaktık ama ben yan çizdim o basladı hamiş kaldı ben kaldım şimdi eğer varsa baslıcak olan yazsın yoksa haberiniz ola ben yarın öğlen 1 bardak soğan suyumu içiçem 15 gün devam ediceem şifa olur insallah :26:

yeni bir aşk
zengin olmaya
gerisi beni bağlamıyo
ben içlerinden çocuk sahibi olmaya'yı seçiyorum

Son düzenleme:
Aman ne biliym yaa ben de adet olunca erkek gibi oluyorum hele kocişe takıyorum kafayı böyle yumruk yumruğa dövüşesim geliyo o derece

bEnde ensesıne yapısıyorum hadı gel güreş edek dıyorum :)oda dıyorkı Allahım karım yıne kafayı uşuttu biran once gelsede kurtulsak tabı oluncada ben sulu goz:) kız basımı oksuyor aksam yatarken tamam gecıcek az kaldı dıye tesellı edıyor beni:))bence benle beraber onada cektırıyorum:))ıyı oluyor ohh canıma degsin:)

bu arada ben rüyamda idrar testi yaptırmaktan bıktım..
baktım kimisi tahtadan kiminin çizgileri seyyar başım derde giriyor..
akşam kan testine terfi ettim..
kan tahlili yaptırıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…