Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım banada bu ay lekelenme gibi oldu 2.günü söküldü zar zor. ama doktoruma gittiğimde o yine ilk lekelenme gününü 1.gün saydı. özlemin dediği gibi eğer kısa sürüyorsa adetin lekelenmeden başlayıp sayabilirsin hormon tahlilinide en geç 4.günde yapıyolar bildiğim kadarıyla..

ay cnm bnm cok tesekkur ederrim ben yurt disindayim cnm burada yokki kan testi yapmiolarr sende bi fikir verebilirmisin bana:26:

tamdaa adamına sordun diyebilirimm canım bence sen iyisi mi bir kaç gün daha bekle olmaz mı o zaman bi daha test yaparsın belki belirgin çıkar.. ayy neden kan testi yapılmıyokii

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bana fikir ver
inanamıyorum gerçektenmiçok sevindim kantesti yapmıyorlarsa 2gündaha tekrar test yp 2,çizgi daha belirin olursa allllahhhhhhhhhhhh

özlem bende çok silik2,çizgi görmüştüm am gördüğüün 2dakkası adet oldum tebrik ederim icem ama 2gun beke 2çizgi dahada belirginleşirse hamişin

özlemmmm inanmıyorummmm hamile misinnn????
cnm bnm gunaydiinnn nasilsin ay ben cok farkliyimsanirim hamileyim evettest pozitif cikti
özlem bende çok silik2,çizgi görmüştüm am gördüğüün 2dakkası adet oldum tebrik ederim icem ama 2gun beke 2çizgi dahada belirginleşirse hamişin

bakalim kan testi yaptiramam ama ikinci testi yaparim 3 4 gun sonraa...kiz bnmkisi bariz ortada cizgi cooook silik diil yaniii

off linkten kimse bakmadi esim de bakti tebrik etti benii cok mutluuu

ÖZlemmm hamilesin canımmm gözün aydın 2 gün daha yap testleri bakalaım...belirginleşir çizgii..

ayy ben 16.günümdeyim hala o sümüksü akıntıyı görmedimmm ,ben yumurtlamıcam mı bu ay yaaa

kızlar aranızda hsg çektiren var mı? hastaneden azönce aradılar pazartesi gel dediler ama ben çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…