- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #21.821
ay hic anlamiorum o seylerdennn
cnm yanlis bisi solemek istemiorum ama sanirim yumurta catladigindami oluo nee :44::44:ama tam emin deilim...bi netten baksana cnm
cnm ezgi doktora gitmisti ya gecende...doktor ona lekelenmeyi saymioruz gercekten adet oldugun gunu sayiyoruz demis ama bazilarida cok uzun surmemisse lekelenmeden baza aliolar
tatlıımm ayy hadi inşallahh hamilesindirbeta hcg e baktırmıcan mı?
ay cnm bnm cok tesekkur ederrim ben yurt disindayim cnm burada yokki kan testi yapmiolarr sende bi fikir verebilirmisin bana:26:
gunaydin kizlar nasilsiniz size bi haberim var ben sabah test yaptim sanirim hamileyim ikinci cizgiyi gordum ama silik cizgi o yuzden niyeyse sevinemiorum tam gormeyi umut ediodum cunku adetim gecti 2 3 gun fln...bide fortel yaptim..o yuzden tam cikar sandim ama silik cizgi cikti..size resmini cekemicem anlamiorum ama pozitif test ornekleri diye bi topik var oradan bakarmisiniz bnm icin...
pozitif test orneklerinde diptisdiptis diye bi nicki var arkadasin(yaziyimda yanlis olmasin dedim) ilk sayfada yazdigi 5.mesajda ovulasyondan sonra 11.gun yapilmis olan test bnmkinin ayni..bence hamielyimde sizceee fikirlerinize ihtiyacim var arkidislerim
inanamıyorum gerçektenmiebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bana fikir ver
inanamıyorum gerçektenmiçok sevindim kantesti yapmıyorlarsa 2gündaha tekrar test yp 2,çizgi daha belirin olursa allllahhhhhhhhhhhh
off linkten kimse bakmadiesim de bakti tebrik etti benii cok mutluuu
cnm bnm gunaydiinnn nasilsin ay ben cok farkliyimözlemmmm inanmıyorummmm hamile misinnn????
özlem bende çok silik2,çizgi görmüştüm am gördüğüün 2dakkası adet oldum tebrik ederim icem ama 2gun beke 2çizgi dahada belirginleşirse hamişin
off linkten kimse bakmadiesim de bakti tebrik etti benii cok mutluuu
canım linklere baktımda bence aynıordaki gigiyseama bence birkaç gün sonra tekrar dene
cnm baktinmi bnm dedigim seye ayy panik oldum iyicee yaaahamileyim beeennn galibaa
cnm bnm gunaydiinnn nasilsin ay ben cok farkliyimsanirim hamileyim evet test pozitif cikti
bakalim kan testi yaptiramam ama ikinci testi yaparim 3 4 gun sonraa...kiz bnmkisi bariz ortada cizgi cooook silik diil yaniii
ben kürümü hazirlim gelimmmmmcnm baktinmi bnm dedigim seye ayy panik oldum iyicee yaaahamileyim beeennn galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?