- Konu Sahibi imporatogrly
-
İSİM YAŞ KİLO KAÇINCI GEBELİK ADET TARİHİ
polanegri 23 62 ilk 6 nisan
tuğçe 24 58 ilk 25 mart
inception 29 54 ilk 3 nisan
seda 25 60 ilk 15 nisan
ezgi 28 84 ilk 2 nisan
lesya78 3.
gul123
seyyah 25 55 ilk 8 nisan
demirr 25 7 nisan
matnes
karyaa48 27 50 ilk 15 nisan
beteray 29 ilk
papatya50
yeni listemizide yaprım hakkımızda hayırlısı fıstıklar inşallah bebeklerinize kavuşursunuz ben listeden kendimi çıkarmak zorunda kaldım kızlar bazı nedenlerden dolayı 3
ay ertelemk zorunda kaldık maleseff..... inşallah size kısmet olur bebeişler....
yaş 30
kilo 62
ilk gebelik.
sat 8 mart halen devam :)
inşallah canım.bu benim 20 lik dişlerimmiş
geçen hafta birini çektirdim yarında çektirirsem tamam aslında 3. de var o daha ortalıkta yok yarınkinn yarısı görünüyor haliyle dikiş g erektiren bir operasyonla çekicekmiş antibiyotikte kullanıcakmışım falna derken ay sonu geliyor öylelikle nisanda başlıcaz hayırlısıyla.
senin bebiş 16 aylık çok kücük değil mi sence gerçi ögretmen olduğunu okudum ikiside aradan çıksın mı dedin yoksa
slm kızlar.bende nisana umudunu taşımış bi anneyim benide listeye yazarmısınız.adım derya yaşım 26 4.hamileliğim olucak.beklenmeyen adet tarihim 9 nisan.57 kiloyum hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
günaydın milletttttttttgüneşi gördüm ya bu sabah çok mutluyum
kızlar bugun adet oldum
olursa ilk bebiş olacak inş
30 yasındayım 3 yıllık evliyim ist da yaşıyor ve calışıyorum
50 kiloyum listenize ekleyin benideeee lutfennnn
selam kızlar mart ayına bagladıgım umudum daha bitmedi ama şimdiden nisan ayındaki sizlerede selam vereyim dediminşallah hepimiz hamile kalırız:26:
kızlar listede kilom yok söyleyeyim 58 kiloyum ve ilk bebişimi sabırla bekliyorum
kızlar bugün itibariyle regl oldum ve nisan ayına taşındı ben ve umutlarım. ilk deneme başarısız oldu allahım inşallah nisan ayında yüzümüze bakar ve hepimize minik melekleri gönderir. bat 8 nisan
canım ben düzenledim bilgilerimi burdantakip zor oluyo galiba senin için
impora merhaba... ya ne zman girsem çok tenha topiğimiz arkadaşlar sahip çıkmıyo fazla sanırım....
merhaba canım çıkmaz olurlarmı canım baksana listeye birsürü arkadaşlarımız var hamile kalmak isteyen ....eee sen nasılsın napıyosun bakalaım...
haftasonu ya evdeyim bugün... eşimin tatili de haftasonuna denk geldi1 gün tabi... :) şimdi bana portakal suyu sıkıyo evdeyiz oturuyoruz... sende ne var ne yok...
canlar nasılsınız bakalım.:79::80:hamilelik belirtileriyle ilgili sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.bu arada benim biri 8 biri 4 yaşında 2 çocuğum var.bitane bebeğimi 38 haf.karnımda öldü.:85::85: kısmet olursa 3.çocuğum olsun istiyorum.hayalim hep 3 çocuklu bi anne olmak .sizler napıyosunuz tanşalım isterseniz.
saol canım iyiz benimde hayalim 3, 4 çocuk annesi olmak kocaman bi aile olmak... darısı tüm isteyenlerin başına evlatlarını allah bağışlasın canım bu arada sen nasılsın diye sormama gerek yok sanırım evde çocuk olunca insan kendi kötü hissedemiyo biliyorum çünki..
bana göre aile bi bahçe çocuklarda o bahçenin en nadide çiçekleri berivan diye bi çiçek var bilirmisiniz.ben çocuklarımı o çiçeğe benzetirim.çok zor yetişip herkez görmek nasip olmuyo.benim çocuklarım erken doğdular.birini kaybettim.birinide ölümde döndü 32 haf.ama yinede 3 çocuğum olsun istiyom rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın senin ki kaç yaşında.
maşallah ya ne güzel benzetme....
teşekkürler canım.çocukları çok severim.sen kaç yıllık evlisin?benim 9 yıl oldu.ilk denemen mi?
ben daha 7,5 aylık evliyim...... ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım 1kasımdan beri kullanmıyorum.... işte 2 aydır deniyoruz ama bakalım... bu ay ümitlerim tavan yapmış vaziyette.... beklenmeyen adet tarihim 25 mart....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?