Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

İSİM ------- YAŞ ---- ---- KİLO ------ KAÇINCI GEBELİK -------- ADET TARİHİ

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

lesya78 ----------------------------- 3.

gul123

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

matnes -------30------62--------ilk---------8 nisan

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

beteray -------- 29 ----------79--------- ilk---------28 mart

papatya50

ayyildizim------27--------57-------ikinci-------25 nisan

yasmin84------26-------57--------dördüncü-----9 nisan

linda25-------30-------50---------ilk-----------

brownim------

deniz_fb------27------52-------ilk---------8 nisan

impora merhaba... ya ne zman girsem çok tenha topiğimiz arkadaşlar sahip çıkmıyo fazla sanırım....

evet canım kızım küçük ama ben çok istitorum 4. olsun istiyoruz eşimle hayırlısıyla canım...insanın bu dünyada çocuklarından başka neyi varki yaşlandığımızda kapımıza onlar çalıcak yine ....sende üzülme canım bu ay olur inşallah hayırlı bi bebişlerin olur inşallah kocaman aile olursunuz...

slm kızlar.bende nisana umudunu taşımış bi anneyim benide listeye yazarmısınız.adım derya yaşım 26 4.hamileliğim olucak.beklenmeyen adet tarihim 9 nisan.57 kiloyum hepinizle tanıştığıma memnun oldum.

hoşgeldin canım tabiki yazarız umudunu hiç kaybetme canım allah sabır versin sana ve çok iyi bi anne olucan inşallah ... bizlerde seninle tanıştığımıza mennun olduk canım...

günaydın millettttttttt güneşi gördüm ya bu sabah çok mutluyum

ewet canım ankaradada güneş var karlar eriyo bahar geliyo ne güzel ya sıcağı seven biri olarak artık yaz gelsin...

kızlar bugun adet oldum
olursa ilk bebiş olacak inş
30 yasındayım 3 yıllık evliyim ist da yaşıyor ve calışıyorum
50 kiloyum listenize ekleyin benideeee lutfennnn

fıstık gibi bi anne olacaksın inşallah canım hoşgeldin... ekledim senide...

selam kızlar mart ayına bagladıgım umudum daha bitmedi ama şimdiden nisan ayındaki sizlerede selam vereyim dediminşallah hepimiz hamile kalırız:26:

slm canım hoşgeldin... umudunu kaybetme canım inşallah hamiş kalırsın tatlım... herşeyin hayırlısı canım önce...

kızlar listede kilom yok söyleyeyim 58 kiloyum ve ilk bebişimi sabırla bekliyorum

iyi ettin canım ekledim senide...

kızlar bugün itibariyle regl oldum ve nisan ayına taşındı ben ve umutlarım. ilk deneme başarısız oldu allahım inşallah nisan ayında yüzümüze bakar ve hepimize minik melekleri gönderir. bat 8 nisan

inşallah canım hoşgeldin sende sakın umudunu yitirme canım ve rahat ol rabbim herşeyin hayırlısını bilir bu ay vermediyse göndemediyse sana bi melek vardır bi hayır ....

canım ben düzenledim bilgilerimi burdan takip zor oluyo galiba senin için

yok canım zor olmuyo idare ediyoruz imkanlarım doğrultusunda sizllerle olmaya çalışıyorum... umutlarınızı heyacanlarınızı görmek benide mutlu ediyo iyiki varsınız....

impora merhaba... ya ne zman girsem çok tenha topiğimiz arkadaşlar sahip çıkmıyo fazla sanırım....

merhaba canım çıkmaz olurlarmı canım baksana listeye birsürü arkadaşlarımız var hamile kalmak isteyen ....eee sen nasılsın napıyosun bakalaım...

merhaba canım çıkmaz olurlarmı canım baksana listeye birsürü arkadaşlarımız var hamile kalmak isteyen ....eee sen nasılsın napıyosun bakalaım...

haftasonu ya evdeyim bugün... eşimin tatili de haftasonuna denk geldi1 gün tabi... :) şimdi bana portakal suyu sıkıyo evdeyiz oturuyoruz... sende ne var ne yok...

haftasonu ya evdeyim bugün... eşimin tatili de haftasonuna denk geldi1 gün tabi... :) şimdi bana portakal suyu sıkıyo evdeyiz oturuyoruz... sende ne var ne yok...

ay canım çok sevindim allah muhabbetinizi arttırsın film felanda izleyin başbaşa ne güzel olur ...

benimde kızım uyuyo şimdi teyzesi bende birazdan kalkıp yemek yapıcam ..

canlar nasılsınız bakalım.:79::80:hamilelik belirtileriyle ilgili sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.bu arada benim biri 8 biri 4 yaşında 2 çocuğum var.bitane bebeğimi 38 haf.karnımda öldü.:85::85:kısmet olursa 3.çocuğum olsun istiyorum.hayalim hep 3 çocuklu bi anne olmak.sizler napıyosunuz tanşalım isterseniz.

saol canım iyiz benimde hayalim 3, 4 çocuk annesi olmak kocaman bi aile olmak... darısı tüm isteyenlerin başına evlatlarını allah bağışlasın canım bu arada sen nasılsın diye sormama gerek yok sanırım evde çocuk olunca insan kendi kötü hissedemiyo biliyorum çünki..

bana göre aile bi bahçe çocuklarda o bahçenin en nadide çiçekleri berivan diye bi çiçek var bilirmisiniz.ben çocuklarımı o çiçeğe benzetirim.çok zor yetişip herkez görmek nasip olmuyo.benim çocuklarım erken doğdular.birini kaybettim.birinide ölümde döndü 32 haf.ama yinede 3 çocuğum olsun istiyom rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın senin ki kaç yaşında.

maşallah ya ne güzel benzetme....

teşekkürler canım.çocukları çok severim.sen kaç yıllık evlisin?benim 9 yıl oldu.ilk denemen mi?

ben daha 7,5 aylık evliyim...... ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım 1kasımdan beri kullanmıyorum.... işte 2 aydır deniyoruz ama bakalım... bu ay ümitlerim tavan yapmış vaziyette.... beklenmeyen adet tarihim 25 mart....

inşlallh en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun canım.doğum kontrol haplarından sonra çocuk bazen hemen olamayabiliyormuş.bende 3 ay önce bıraktım.2 ay eşim korundu.bu ay tek korunmadık.ben 4 yıl ara verdiğim için bu ay olmadı.inş.nisanda müjdeli haberler alırız canım.

iyi aksamlar kızlar
burda sizlerle bu paylasımları yapmak bile heyecanlı walla
inşallah hayırlı haberlerimizi nisanda vericez burdan

ben de sizin gibi nisan ayında hamile kalmak isteyenlerdenim beni de alırmısınız listenize, gebzede öğretmenim
kilo:56
adet gün:25 mart
ilk gebelik olcak inşallah
şimdiden hayırlı olsun hepimize:81:

kizlar ne cabuk nisana transfer ettiniz bizi yaw daha gunumuz gelmediki neyse zaten ben martin sonuyum ha martin sonu ha nisan basi ayni kapi bakalim hayirlisi ben sogan suyuna devam ediyorum yarin son gunum bakalim ne olacak allahim vesile kilar insallah ta hamileyimdir bu ay kalirim cok gerildim cunku beklemekten rabbim yumuzu guldur hepimizin tezzzzzzzzzzzzzzzz vakitte aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İSİM ------- YAŞ ---- ---- KİLO ------ KAÇINCI GEBELİK -------- ADET TARİHİ

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

lesya78 ----------------------------- 3.

gul123

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

matnes -------30------62--------ilk---------8 nisan

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

beteray -------- 29 ----------79--------- ilk---------28 mart

papatya50

ayyildizim------27--------57-------ikinci-------25 nisan

yasmin84------26-------57--------dördüncü-----9 nisan

linda25-------30-------50---------ilk-----------

brownim------

deniz_fb------27------52-------ilk---------8 nisan

ayseguleç----26-------56------ilk---------25 mart

günaydın hepinize kızlar........... güzel güneşli bi pazara uyandık çoğumuz... bi neşe vra üstümde sebebini bilmediğim hadi hayırlıssı bakalım... geldim kimsecikler yok yine... saat erken ondandır sanırım.... yine de beni duyarsınız belki...

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…