- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi imporatogrly
-
selam kızlar herkese benim son adet tarihim 06/03/2011 yani yeni bitti ve bu ay hamile kalmak istiyorum allahın izniyle hayırlı ise eğer ...
benim gibi düşünen arkadaşları bu topiğe bekliyorum beraber paylaşaılm mutluluğumuzu beraber ilerleyelim....
sen önce davranmışsın açmışsın topiği ben de aynı konulu dün bir topic açtım gelen giden yok demekki herkes burdaymış.ee bende buraya transfer olayım ozaman...nisanda hamile kalmak istiyorum inşallllahhhhhh.....listeye eklersen greenpeace 7mart yaş 30 .görüşürüzzz
benide ekleyin kızlar son sat 05/03/2011 yaş:24 18 aylık 1 kızım var ve inşalah nisanda tekrar denemelere başlıcaz
sağol canım rabbim seninkinide bağışlasın biz ekim ayında başladık bebek için ocak ayına kadar ama olmadı dediğin gibi nasip kısmet nisanda tekrar başlıcaz bakalım allah nasip kısmet ederse hamilelik duygusunu tekrar yaşarız inşallah
günaydınnnnnngunaydın nisan anaları
selam kıslar
bugün reglimin son gunu
sanırım bitişin 3. gunu de etkili olabiliyormuş denemelerde
günaydın arkadaslar keyifler nasıll
selam kızlar diğer topiğe yazmıştım orası pek aktif değil sanırım :) herkesler burdaymış.benim de sat 8 mart.ama liste biraz karışık duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?