Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selamm kızlar nisan ayı bi daha açılmış karıştırdım nooluyo dedim yaaa

yaaa iki defa yazdım bilgilerimii beni eklemiyosuuuun

İSİM ------- YAŞ ---- ---- KİLO ------ KAÇINCI GEBELİK -------- ADET TARİHİ

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

lesya78 ----------------------------- 3.

gul123

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

matnes

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

beteray -------- 29 -------------- ilk

papatya50

hoşgeldin canım tabiki ekleriz inşallah hakkında hayırlısı olur canım...

hoşgeldin canım ekledim senide hamile kalmadan önce kilo vermende iyi olmuş canım çünkü nasıl hamile kalırsan o haline dönebilirsin.... ben de 50 kilo ile hamile kaldım ilk bebeğime 80 le doğum yaptım şuan 55 im canım kilo verirsin iradene sahip olursan şimdi kızımı gören ablasımısın diyolar buda beni mutlu ediyo eski formuma kavuştuğum için...

canım sende hoşgeldin inşallah hamiş kalıp bebişine en kısa zamnda kavuşursun tatlım... geçmiş olsun canım sıkma canını verende allah alanda... inşallah yüzün güler canım ben hepinize dua ediyorum namazdan sonra inşallah bebişlerinize kavuşursunuz canım hayırlısıyla en önce herşeyin hayırlısı canım...

kızlar bende varım 3.ye inşallah 2 oğluşum var ..birtane daha istiyorum .inşallah rabbim isteyen herkese versin....

hoşgeldin canım maşallah sana oğluşlarını allah bağışlasın hayırlısıyla bide kızın olur inşallah ekledim senide ...

kızlar bende memnun oldum 22 yaşındayım ikinci bebeim olacak inşallah bi kızım var 16 aylık.... ankarada batıkentte yaşıyorum....

aha ankaralısın bende keçiörendeyim canım .benimde 3 yaş+3 aylık bir oğluşum var ikinciyi istiyoruz inşallah .26 yaşındayım bend2e.7 e gircem gerçi 2 ay sonra

saol canım hoşgeldin sendemi hamiş kalmak istiyosun canım bilgilerini söle ekleyim senide...
evet canım
listeye baktım sanrım şöyle
yaş 27 diyelim 57 kiloyum ikinci bebiş istiyorum adet tarihim 25 nisan olacak inşallah olmaz diyorum yazalım listeye canım

aha ankaralısın bende keçiörendeyim canım .benimde 3 yaş+3 aylık bir oğluşum var ikinciyi istiyoruz inşallah .26 yaşındayım bend2e.7 e gircem gerçi 2 ay sonra

canım memnun oldum beklerim bizede ... oğluşunu allah bağışlasın annesi...

senin bilgileride aldım ekleyim seni...

ayyildizlim--------27-------57-------ikinci----------25nisan

bu arada benim diyet arkadaşım canım dostum seyyahımda listede
aslında ben mart düşünüyordum birdiş kontrolne gittim diş çekimi olduğu için nisana kaldı.ama olsun hayırlısıyla olsunda tek diş sıkıntısı çekmiştim oğlumda inşallah rahatlarım yarın çektiricem inşallah .korkkiyorum da

İSİM ------- YAŞ ---- ---- KİLO ------ KAÇINCI GEBELİK -------- ADET TARİHİ

polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan

tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart

inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan

seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan

ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan

lesya78 ----------------------------- 3.

gul123

seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan

demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan

matnes

karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan

beteray -------- 29 -------------- ilk

papatya50

ayyildizlim------27--------57-------ikinci-------25nisan

geçmiş olsun canım olsun bir aydan bişiy olmaz...valla ben hiç diş çektirmediğim için acısı nasıl bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…