- Konu Sahibi imporatogrly
-
İSİM YAŞ KİLO KAÇINCI GEBELİK ADET TARİHİ
imparotogrly 22 55 ikinci 26 mart
polanegri 23 62 ilk 6 nisan
tuğçe 24 58 ilk 25 mart
inception 29 54 ilk 3 nisan
seda 25 60 ilk 15 nisan
ezgi 28 84 ilk 2 nisan
şimdiden listemiz hayırlı olsun hepimize kızlar....
İSİM YAŞ KİLO KAÇINCI GEBELİK ADET TARİHİ
polanegri 23 62 ilk 6 nisan
tuğçe 24 58 ilk 25 mart
inception 29 54 ilk 3 nisan
seda 25 60 ilk 15 nisan
ezgi 28 84 ilk 2 nisan
lesya78 3.
gul123
seyyah 25 55 ilk 8 nisan
demirr 25 7 nisan
matnes
karyaa48 27 50 ilk 15 nisan
beteray 29 ilk
papatya50
yeni listemizide yaprım hakkımızda hayırlısı fıstıklar inşallah bebeklerinize kavuşursunuz ben listeden kendimi çıkarmak zorunda kaldım kızlar bazı nedenlerden dolayı 3
ay ertelemk zorunda kaldık maleseff..... inşallah size kısmet olur bebeişler....
beni eklememişsiniz
ayy gelin hadi tek kaldım ama burdaaaaa
selam kızlar benide aranıza alın
bilgilerimi vereyim kısaca, 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım bu ay klomen bide progestan kullanıyorum ayrıca salı günü ovitrelle olacam son adet tarihim 7 mart yani yeni bitti benide ekleyin:80:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim. bilgilerim;
seyyah/25 yaşındayım/kilom 55/ ilk olacak/son adet tarıhım 8 mart(şuan devam ediyor yani)
]4 şubatta doğum kontrol hapımı bıraktım 2 hafta önce doktor kontrolune gıttım folik asit kullanıyorum 2 haftadır. kilo vermeye çalışıyorum platese başladım 1 aylığına yazıldım. kendımce dıkkat etmeye çalışıyorum işte. eskişehirde yaşıyorum. muhasebecıyım.
kılo vermeyı düşünen arkadaşlar varmış ben kk da cuma zayıflama yarışmalarındayım 13. takım. size de tavsıye ederim acayıp motıve edıyor. ben 5 kg verdım takımla birlikte. gerci benımkı bıraz yavaş oldu ama bu benım iradesızlığımden kaynaklanıyor
merhaba kızlar bende sizinleyim. :) kısmetse inşallah bu aylarda hamiş olmak istiyorum ben daha önce bu deneyimi 2 ay da olsa yaşadım ama ne yazık ki troid problemim yüzünden kaybettik bebeğimizitiroid hormonum artık normal bi seviyede. son kez kontrol için gidicem doktor ok derse inş istiyoruz. hayırlısıyla inşallah. :)
kızlar bende varım 3.ye inşallah 2 oğluşum var ..birtane daha istiyorum .inşallah rabbim isteyen herkese versin....
selam arkadaşlar ben geldim nisan başlığı açılmış gözümüz aydın .
kızlar bende memnun oldum 22 yaşındayım ikinci bebeim olacak inşallah bi kızım var 16 aylık.... ankarada batıkentte yaşıyorum....
evet canımsaol canım hoşgeldin sendemi hamişkalmak istiyosun canım bilgilerini söle ekleyim senide...
aha ankaralısın bende keçiörendeyim canım .benimde 3 yaş+3 aylık bir oğluşum var ikinciyi istiyoruz inşallah .26 yaşındayım bend2e.7 e gircem gerçi 2 ay sonra
İSİM ------- YAŞ ---- ---- KİLO ------ KAÇINCI GEBELİK -------- ADET TARİHİ
polanegri -------- 23------- 62 --------ilk -- ----- 6 nisan
tuğçe ------- 24 ------ 58 ------ ilk ------- 25 mart
inception ------ 29 ------ 54 ------- ilk ------ 3 nisan
seda -------- 25------ 60 ------ ilk -------15 nisan
ezgi -------- 28 ------ 84 ------ ilk ------- 2 nisan
lesya78 ----------------------------- 3.
gul123
seyyah ------- 25 ------- 55------ ilk ------- 8 nisan
demirr ------- 25 --------------------------- 7 nisan
matnes
karyaa48 ----- 27 ------ 50 ----- ilk -------- 15 nisan
beteray -------- 29 -------------- ilk
papatya50
bu arada benim diyet arkadaşım canım dostum seyyahımda listede
aslında ben mart düşünüyordum birdiş kontrolne gittim diş çekimi olduğu için nisana kaldı.ama olsun hayırlısıyla olsunda tek diş sıkıntısı çekmiştim oğlumda inşallah rahatlarım yarın çektiricem inşallah .korkkiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?