Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

geçmiş olsun canım olsun bir aydan bişiy olmaz...valla ben hiç diş çektirmediğim için acısı nasıl bilmiyorum..
inşallah canım.bu benim 20 lik dişlerimmiş
geçen hafta birini çektirdim yarında çektirirsem tamam aslında 3. de var o daha ortalıkta yok yarınkinn yarısı görünüyor haliyle dikiş g erektiren bir operasyonla çekicekmiş antibiyotikte kullanıcakmışım falna derken ay sonu geliyor öylelikle nisanda başlıcaz hayırlısıyla.
senin bebiş 16 aylık çok kücük değil mi sence gerçi ögretmen olduğunu okudum ikiside aradan çıksın mı dedin yoksa

slm kızlar.bende nisana umudunu taşımış bi anneyim benide listeye yazarmısınız.adım derya yaşım 26 4.hamileliğim olucak.beklenmeyen adet tarihim 9 nisan.57 kiloyum hepinizle tanıştığıma memnun oldum.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben geldim nisan başlığı açılmış gözümüz aydın .
amanımmmmmmmm kım gelmiş

canımmm diyet arkadaşım yarı hemşom bakarsın aynı zamanda hamiş oluruz kızzzz

benım adetım bugun bitiyor sanırım. 14. gün yani 21 martta doktor tekrar çağırdı yumurtalıklarıma bakacakmış. ama nasıl bakacak neden bakacak hiç bir fikrım yok :26: üreme yeteneği dedi sanırım

evet ya eskişehirde de hava açtı tam yürüyüş havası ohhh ... hani şöyle bebek arabalarına çocuklarını koyup karı koca gezmeye çıkıyorlar ya çok hoşuma gidiyor. eskıden hiç dikkatımı çekmezdi oysakı. demekki zamanı gelmiş

selammmmmmmm
mart topiğinden umutlarımı yanıma alıp geldim bugun regl oldum maalesef oysa umutlanmıştım
artık nisanda baharla beraber gusel bi başlangıç yaparız inşallahhh

selammmmmmmm
mart topiğinden umutlarımı yanıma alıp geldim bugun regl oldum maalesef oysa umutlanmıştım

evet bahar geliyor günes açıyor karlar eriyor moraller artıyor... sen nerde yaşıyorsun canım kaç yıllık evlısın? ben 6 aylık evlıyım aslında çok erken diyenler de var korunma bak sonra istersın ama olmaz diyenlerde ama ben içimdeki sesi dinliyorum içime düştü bikere işte

korunma kız boşver.hiçte erken değil sonra uğraşıoz olmuyo.

selammmmmmmm

mrh.lindacım bu bahar hepimize uğur getirsin.bebeiş haberlerini allalım inşallahh.amiinnnnn...

selam kızlar mart ayına bagladıgım umudum daha bitmedi ama şimdiden nisan ayındaki sizlerede selam vereyim dediminşallah hepimiz hamile kalırız:26:

kızlar bugun adet oldum
olursa ilk bebiş olacak inş
30 yasındayım 3 yıllık evliyim ist da yaşıyor ve calışıyorum
50 kiloyum listenize ekleyin benideeee lutfennnn

kızlar bugün itibariyle regl oldum ve nisan ayına taşındı ben ve umutlarım. ilk deneme başarısız oldu allahım inşallah nisan ayında yüzümüze bakar ve hepimize minik melekleri gönderir. bat 8 nisan

canım ben düzenledim bilgilerimi burdan takip zor oluyo galiba senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…