Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım bence git derim..
sonuçta hormon ilacı aldın ve kontrolünü yaptır boşa gitmesin bir ayın..
ben senin yerinde olsam giderdim hem stresten kurtulurudum.....

sağol canım uzun süredir girmiyordum hamile değildim o zaman üye olduğumda üzülüyor ümidimi kaybediyordum ama llahım nasip rtti 16 haftalık hamileyim kıpır kıpır artık bebişim

Allah tamamına erdiirsin inşallah.. ÖYLE OLUYOR SANIRIM EŞİMDE HEP KIZIYO BANA GİRME O SİTEYE İYİCE KAFAYA TAKIYORSUN DİYO. AMA BEN KOPAMIYORUM BURDAN AARKADAŞLARDAN

iyiym çok şükür canım sen nasılsın..
ezgi hafta sonu için şehirdışına hasta ziyaretine gidecekti..
inşalah adetide gelmiştir..
sen nasılsın canım

merhabalar kızlar..
benimki geldi kerata ama pek nazlı. bana doktor adetinin 2. 3. günü gel demişti pasicim sen anlarsın bu işlerden. benim adetim bugün geldi adam gibi. ama perşembe akşamı da haber yolladı sarı-kahverengi arası. sonra taa ki bugüne kadar bugün de koyulaşarak pembemsi filan geldi.yani aslında bugün geldi adetim. şimdi ben doktora pazartesi gideyim değil mi?perşembeyi saymıyım yani. İşin kötüsü de pazartesi doktorun ameliyat günü salıya randevu aldım ama pazartesi gidip başka bi doktorda hormon testimi yaptırıyım mı? adetim paşalar gibi 10 gün sürüyo yoksa salı günü 4. gün ama yine de gidiyim mi?
çok sordum ama napıyımmm

canım bence git derim..
sonuçta hormon ilacı aldın ve kontrolünü yaptır boşa gitmesin bir ayın..
ben senin yerinde olsam giderdim hem stresten kurtulurudum.....

ben de öyle diyorum da bir yandan da gereksiz mi stres yapıyorum diyorum ama dediğin gibi hormon aldım.bi de çatlmazslar başıma iş açarlar.

aslında sorun şu: benım eşim daha çocuk istemiyor erken olduğunu düşünüyor ve ben istıyorum diye bunları yapıyoruz.bana diyor ki senin derdin o çatlatma iğnesini vurulmak.
ona güzelce anlatmaya çalışıyorum ama işte neticede erkek ,hem de bebk sahgibi olmaya hazır olmayan bir erkek

canım ben ezgiyede soyledim...
normal doğumu göze alıyoruz...
ben 5 yıl oldu belkide geçti çekileli...
özel bir görüntüleme merkezinde çektirmiştim...
kas gevşetici ve ağrı kesici yapmışlardı...
ağrım sadece ilaç verilirken ani bir adet sancısı gibi oldu...
onun dışında hemen dağıldı zaten...
ama tercih senin...
ben 2 ay önce ilaçla düşük yaptım..
rahim filmi o çektiğim acı ve sancının yanında hiç sayılırmış...

canım var ya ben de aynı kararsızlıklarla doluyum ne desem bilmiyorum. normolde doktor şu gün gel diyince gdilir ama sen doktoruna da sormuşsun kesin gelmem gerek mi diye o da değil demiş benim de kafam karıştı.

valla ne desem şimdi..
ama dediğim gibi bu ilacı aldın ve kontrolunude yaptır..
eşinde bebeği kucağına alınca istemediği günlere oturup yanar sen merak etme

karanfilcim öncelikle gözün aydınn.benım de bu ay öyle oldu 2 gün akıntı geldı pembe kahve .ama doktorum adetin tam söküldüğü günü saydı 1.gün olarak.p.tesi gidersen 3.gün olur diğer doktora hormon testi yaptırısın kendi doktoruna baktırısın sonuçlarını.geçeb ay benım de öyle olduu

canım var ya ben de aynı kararsızlıklarla doluyum ne desem bilmiyorum. normolde doktor şu gün gel diyince gdilir ama sen doktoruna da sormuşsun kesin gelmem gerek mi diye o da değil demiş benim de kafam karıştı.

valla ne desem şimdi..
ama dediğim gibi bu ilacı aldın ve kontrolunude yaptır..
eşinde bebeği kucağına alınca istemediği günlere oturup yanar sen merak etme

yok yok gidicem ben gidicem.Tabi Allahtan bir engel çıkmazsaa

slmm yine ben geldimderya git canım doktora için rahatlasın bide çatlatma iğnesi vurdur gel eşin kafayı yer abooo

ayyy Melissss bence de gitmeliyimmmm .yerse yesinnn ohhhhhhhhhhhbakalım büyüdüler mi önce ona bakmak lazım.
bu arada kaç para bu iğne?
eşim diyor ki senin kukuna para yetiştiremiom diyorrr

ahh işte ben çok korkağım sanırım normal doğumuda hiç göze almadım inan.. belki sen özel klinikte çekildinya onlar daha mı iyi acaba? birde enfeksiyon riski var deniliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…