Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar slm .. bişey sorucam bat 23nisan 7 mayısta lekelenmem oldu bir hafta 20sinden beride akıntım var cuma kan testi yaptım 2 çıktı sizce tekrarlasammı testi ?

evet tekrarla yasminin de geç döllenmeydi. ve adetinden 2 gün önce sanırım kanda 2 küsür çıktı.

aaa aynıyız senle canım. ben de 3 yıllık ama ben konya merkeze atanmıştım hala da burdayım herhalde aynı okuldan da emekli olcam :))

sözleşmeli olarak Manisa'nın Gördes ilçesine atandım,geçen haziranda da İzmir'de kadroya geçtim.
hemen eşim de eş durumuyla geldi şükür.

bende yeniyim canım 2.5 yıl oldu ohh darısı bana kadro almaya inş bende sözlşmeliyim

ben de son şansım da geçtim kadroyaa nasip işte.
ama sözleşmeliliğin çok acısını gördüm.
1 yılım doldu öğretmenler günü için okula yazı geldi,1 yılını dolduran öğretmenleriniz yemin edecek diye.
götürdüler bizii ,sonra ne desler beğenirsiniz ,sözleşmeliler etmeyecek diyeee.
siz misiniz bunu yapan ,gittim ilçe mem müdürüne söyledim ,o d üzüldü yazık anlayışlı biriydi ama..
çok içime battı o gün.

sonra kadroya geçtim 24 kasım geldi yine,bana yemnin ettin mi dıye sordular yoooo dedim.
yemın etçeksin dediler.
bu sefer de ben etmiyorummm dedimmm
tabi paşa paşa gittimmm

kadroya geçince bir yıl daha stajyer oluyorsun o da çok koudy bana ama 1 ayım kaldı stajın kalkmasınaa

hay bu sözleşmeleiler kadar başınıza taş düşsün emiiiiinşallah bende geçerim yaa yemin falan etmedim et diyende olmadı zati

bende yeniyim canım 2.5 yıl oldu ohh darısı bana kadro almaya inş bende sözlşmeliyim
İnşallah darısı başına canım
sözleşmeli olarak Manisa'nın Gördes ilçesine atandım,geçen haziranda da İzmir'de kadroya geçtim.
hemen eşim de eş durumuyla geldi şükür.

benim kadro derdim olmadı şükür 91 almıştım kendi branşımda 75. oldum zaten o dönem bizden 1200 kişi aldılar. ben ilk tercihe yerleştim ama benim de doğu görev korkum oldu onu da af çıktı Allaha şükür. eşim de kimya mühendisi aslında ama garibim sağlık meslek lisesi mezunu olunca ilk 1000 e girmesine rağmen puanı kırılınca anca puanı ona yetmiş. şimdi de devlet nerdeyse hiç almıyo o yüzden özelde inşallah darısı başına eşimin o da kendi işini yapsa çook mutlu olcaz.

hay bu sözleşmeleiler kadar başınıza taş düşsün emiiiiinşallah bende geçerim yaa yemin falan etmedim et diyende olmadı zati
inşallah alırlar herkesi kadroyaaa

ne vaa yanii ben de 80 almıştım branşımda 142.olmuştummm

bizim branş matematiği kıt branş yaa ondan böle oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…