- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.381
bende üşüdüm dondum ama sonuç belirsiz özlem silik çizgiyi kaçıncı günde gördün canım:85:
minik kuşşşşşşşşş çok sevindim gebeymissinn.canim benim allah tamamını erdirsin.bak üşüdün dondum ama hamile çıktın aynı benim gibi
saol cnm bnm allah isteyen herkese nasip etsin ama insallah kimyasal fln diildir
simdi tek derdim oo..
ayy evet yaa atesim fena dusmustu aksine bnmdee demkki her belirti herkeste olmayabiliomusss bugun adet gecimemin 6.gunuu
cnm bnm bnm icin sevindigin icin cok tesekkur ederim allah tez zamanda seninde gobusune melegini koysunnçokkkkkkkk sevindim inan dünyalar benim olduuu.nezaman gitcen doktoraa bakalım kaç haftalıksınn
bende üşüdüm dondum ama sonuç belirsiz özlem silik çizgiyi kaçıncı günde gördün canım:85:
günaydın kızlarr
siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda bir okulda olacağımm
bugün doktora gidemeyeceğim maaleseff eşimin acil bir işi çıktı.
doktorum zaten korkma illa ki gelmene gerek yok , önümüzdeki ay gel demişti.o benı rahatlattı biraz düşününce.
ARtık Rabbim neylerse güzel eyler diyorum ,inşallah size haziranda iyi haber veririim.pek umudum yok ama nasip değil mi böyle işlerr
öpüyorum sizleriiii
yok yok aklına öyle seyler getirmeee.güzel düsün.ama testi tekrar etseydin keşkee daha kalın cizgi görüp daha çok sevinirdinnn
pourqua sen bu ay sabahları yapmıştın dimi çalışmaları?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html
1.sayfa 5.CEVAPTAKI ovulden 11.gunde yaptigi test ayni benmkisi tulaycim sencee?
hadi gözün aydın canım..
yeni sezon açılacak senin için desene..
yeni sezonda bomba gibi haberler bekliyoruz senden allahın izniyle..
dur bakalım daha kan testinin sonucunu almadıkk.belkii sende gebesinnnn
selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bat 20 mayıstı :85::85:
bugün test yaptım ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı
sabah sağlık ocağına kan verdim bugün 15,30 da sonucu alacağım
ne olacaksa olsun artık var yada yok bilmek istiyorum :85::85:
dua edin ne olur
belirsizlik ne zormuş :84::84:
canim benim çok silik çıkmıss.ama çıkmıs sonuctaa.ya gecen benimki bundan bwelirgindi ama kanda negatif çıktıı.ama ben testi yaptıktan 15 dk sonra öyle çıktı seninki anındami çıktı canim.bu çok önemlii
saol cnm bnm allah isteyen herkese nasip etsin ama insallah kimyasal fln diildir
simdi tek derdim oo..
ayy evet yaa atesim fena dusmustu aksine bnmdee demkki her belirti herkeste olmayabiliomusss bugun adet gecimemin 6.gunuu
[/B]
neeeeeeee gebe misin canıımmm çok sevindimmmmmmmmm.inanmıyorum yaa. allahım bize de nasip etsin inşallahh.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
sanirim hamileyim evett
ama yinede hersey olabilir..allahim utandirmasin beni...ama adetim bu kadar gecikmemisti
sanirim melegim gobusumdee
ezgiyiii gören var mı kızlar..nerelerde o kaç gündür görmedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?