Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

minik kuşşşşşşşşş çok sevindim gebeymissinn.canim benim allah tamamını erdirsin.bak üşüdün dondum ama hamile çıktın aynı benim gibi

saol cnm bnm allah isteyen herkese nasip etsin ama insallah kimyasal fln diildir
simdi tek derdim oo..
ayy evet yaa atesim fena dusmustu aksine bnmdee demkki her belirti herkeste olmayabiliomusss bugun adet gecimemin 6.gunuu

saol cnm bnm allah isteyen herkese nasip etsin ama insallah kimyasal fln diildir
simdi tek derdim oo..
ayy evet yaa atesim fena dusmustu aksine bnmdee demkki her belirti herkeste olmayabiliomusss bugun adet gecimemin 6.gunuu

yok yok aklına öyle seyler getirmeee.güzel düsün.ama testi tekrar etseydin keşkee daha kalın cizgi görüp daha çok sevinirdinnn

çokkkkkkkk sevindim inan dünyalar benim olduuu.nezaman gitcen doktoraa bakalım kaç haftalıksınn
cnm bnm bnm icin sevindigin icin cok tesekkur ederim allah tez zamanda seninde gobusune melegini koysunncnm ben 1 hafta kadar daha bekliyim diorum sanirim 21.gun yaptigim ki tuttu
bende üşüdüm dondum ama sonuç belirsiz özlem silik çizgiyi kaçıncı günde gördün canım:85:

cnm ben gecikmenin 4.gununde yaptim testi ama daha oncede yapsam cikarmis silik cizgi ama belirgindi gormustun sanirim bi link versem ordan bakarmisiniz tulayciimm

canım zaten sen biraz da kendini rahatlatmak için gidecektin. kendini rahat hissediyorsan zaten hiiiçç gitmeye gerek yok. doktorumuza uymak lazım dimi? o illa gelmene gerek yok diyosa yoktur.
bu gece seni görmüştüm rüyamda yumurtan mı çatlıyodu bişeyler oluyordu. sen günaşırı devam ediyosun zaten inşallah bu ay da senin hamiş haberini alırız.

yok yok aklına öyle seyler getirmeee.güzel düsün.ama testi tekrar etseydin keşkee daha kalın cizgi görüp daha çok sevinirdinnn

evet cnm onun icinde 2 3 gun daha bekliyim diorum ama her gecen gun daha cok umitleniorum cunku bugun adetimin 36.gunu insallah aksilik olmaz allahim beni utandirmasin yarabbim

dur bakalım daha kan testinin sonucunu almadıkk.belkii sende gebesinnnn

inşallah canım allahım isteyen herkese versin nedense kocam bu ay çok umutlu
ikide bir sen hamilesin ben biliyorum diyorr
saat 15,30 olurmu bugün acep
sabah idrar testi yaptım 2 tl lik bi testi negatif çıktı :85:

inşallah güzel haberler verirsin canım. darısı bizim başımıza inşallah..

eveeeettt cnmm aninda cikti sonradan cikan sonuclar gecersiz biliorum
iste bende o yuzden diorum ya insallah kimyasal diildir diee
ama ben zannediorumki en son yaptigim iliski tuttu cunku o gun yumurtladigimi dusunmustum hemen yaptik..
gec yumurtlamis olabilirim yani..
hee evet bu arada herseye de hazirlikliyim

[/B]
simdi tek derdim oo..

neeeeeeee gebe misin canıımmm çok sevindimmmmmmmmm. inanmıyorum yaa. allahım bize de nasip etsin inşallahh.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

[/B]

neeeeeeee gebe misin canıımmm çok sevindimmmmmmmmm. inanmıyorum yaa. allahım bize de nasip etsin inşallahh.. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

sanirim hamileyim evett
ama yinede hersey olabilir..allahim utandirmasin beni...ama adetim bu kadar gecikmemisti
sanirim melegim gobusumdee

Slmm kızlar, ben şimdi ovulasyon testi yaptım, yumurtluyormuyum acaba die
çizgi hiç çıkmadığında anlıorumda ama benimki hiç koyu pembe olmuor, çizgi çıkarsa hep hafif pembe oluor, yumurtlama oluormu demek, ayrıca sağlık ocaklarında test yapıyolarmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…