- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.341
inşallah alırlar herkesi kadroyaaa
ne vaa yanii ben de 80 almıştım branşımda 142.olmuştummm
bizim branş matematiği kıt branş yaa ondan böle oluyorr
yok canım senin derecen de çok güzel ama biraz fazla alsalar sen de hemen geçerdin kadroya. baksana rehberlikçilere benim kuzenim rehberlik okuyo bıraktı kpss çalışmayı haber gelmiş hepsi alıncakmış. bu arada ben coğrfyaya bayılırım biliyo musun kpss de ful çıkarmıştım. hem bence coğrafyada matematik de var.
oh mini mini cibaalar.
bu arada ciba Gördes'te çocuk demek.
ilk duyduğmda çok garip gelmiştii
ne garip cibaa ha
evet cibaa.
çok garip bir ağızları var.
bir keresinde bir öğrencimin okul bırakacağın duydum.
gittim yanına neden bırakıyorsun dedim:
bana HEMEN diye cevap verdi.
ne zaman değil ,neden dye sordum dedim.
o bana yine HEMEN dedi
meğer hemen, işte anlamındaymışş töbeeee dedim
bir de güzel demezler Dayı derler.
yemek dayı olmuş haaa
baya değişikmiş kızlar ben çıkıyom ütü yapcam hepinizi öptüm iyi geceler
slm arkadaşlar hamilelik hazırlığında folbil verdi dr. günde yarım almamı söyledi günde tam olması gerkmiyormu birde folbil iyimidir kullan varmı .
yasenya Sana ne için verdı bunu doktor merak ettım _?
günaydınn cincanlarrr.işte yeni yeniden karşınızdayımmsözümü ttuttum pazartesi geldimm.yeni gebe haberleri vardır işalalhh
gunaydın cnm senın sat kaçtı
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.
yakında bu kürü deniycem ben kızlar
gunaydın kızlar :)nsıl yapabılıyorsunuz bu kurlerı sasıyorum valla :)ben yapamıyorum denemedıgım sey kalmadı ama mıdem almıyor.sız e bıse olmuyormu yoksa zorluyormusunuz kendınızı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?