Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

herkese günaydınn kızlarr.nasılsınız bakalım..ben deprem korkusundan patladım sonunda. 2 ay sonra adet olabildim şükür

arkadaşlar selamlar,,
işyerindeyim öyle bi göz attım çıkıcam fakat bişey söylemek isterim ben hayıt tohumu içiyorum bu tohum yumurtlamayı sağlıyor.. ben çok faydasını görüyorum.. sabah aç karınla akşamda yatmadan önce sıcak suyun içine bir çay kaşığı demleyip süzüp ılıkken içiyorum doktorumlada paylaşmıştım oda yumurtlama günlerine kadar yap sonrasında bırak dedi.. ben adetim 4-5. günlerinden itibaren içiyorum.. ben aslında ilk olarak adet düzensizliğine iyi geldiği için başlamıştım onu düzenledi sonrasındada yumurtlama içinde faydasını öğrenince her ay devam ediyorum

allah allah ne çok öğreniyoruz burdan valla.bunu da mı denesem acaba. ama şimdi soğan kürüne devam ediyorum .hepsini de karıştırmak olmaz heralde

canım inşallah sana vesile olur ve bebeğin gelir..
ben bitkisel kürleri deneyemiyorum midem kaldırmıyor

allah allah ne çok öğreniyoruz burdan valla.bunu da mı denesem acaba. ama şimdi soğan kürüne devam ediyorum .hepsini de karıştırmak olmaz heralde

Hayıt Tohumunun Kadınlar Üzerindeki Etkileri :

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

ayyyyyyyyy çok çokk sevindim canim.kaç haftalıkmıss.gittimi doktoraa.ayy yaa canim benim sevinçten deliye dönmüstürr

yok canım doktora gitmedi henüz..
evde test yapmış silik çizgi çıkmış..
yarın testi tekrarlayacak..eğer koyulaşırsa doktora gidecek..
yurt dışında kan testi yapılmıyormuş..
o yüzden bekliyor şimdilik...
darısı bizim başımıza inşallah

amin aminn cANİM benimm.benimde ateş yüksek yaa 37.0 yada 37.5 başımda çok agrıyo dayanamdım ilaç aldımm.işalalh hamileysem bişi ommazz

amin aminn cANİM benimm.benimde ateş yüksek yaa 37.0 yada 37.5 başımda çok agrıyo dayanamdım ilaç aldımm.işalalh hamileysem bişi ommazz

evet canım ateşin baya yüksek...
merak etme adet gecikmesinden önce içtiğin ilaçlar vs bebeğine zarar vermez..
doğanın öyle bir kanunu varmış..
ben sana hamile olduğunu adet gecikmesi ile bildiriyorum sen bundan sonrasından sorumlusun öncekileri merak etme ..diye..
benimde hergün 0.1 derece artıyor:44::44::44:
bu sabah 36.6 oldu:44:

saol bebişim bilgiler için biraz iiçim rahtladiii.evet sennikide artıyoo çok güzel bişi bu.benimki sabah 7de 36.8 gün içinde çok yükseliyoooo.tamam isin bitince gell

selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bat 20 mayıstı :85::85:
bugün test yaptım ikinci çizginin gölgesi bile çıkmadı
sabah sağlık ocağına kan verdim bugün 15,30 da sonucu alacağım
ne olacaksa olsun artık var yada yok bilmek istiyorum :85::85:
dua edin ne olur
belirsizlik ne zormuş :84::84:

canim haakında hayırlısı olur iaşşalhh.evet hepimiz bir beklirsizligin içindeyizz.sabırr sabırr

günaydınn cincanlarrr.işte yeni yeniden karşınızdayımm sözümü ttuttum pazartesi geldimm.yeni gebe haberleri vardır işalalhh
ben hamileyiiiiiiimmmm minikk kusum

insallah vardir cnm hic adetin gecikirmiydiki

Son düzenleme:
minik kuşşşşşşşşş çok sevindim gebeymissinn.canim benim allah tamamını erdirsin.bak üşüdün dondum ama hamile çıktın aynı benim gibi

günaydınn cincanlarrr.işte yeni yeniden karşınızdayımm sözümü ttuttum pazartesi geldimm.yeni gebe haberleri vardır işalalhh
ben hamileyiiiiiiimmmm minikk kusum

insallah vardir cnm hic adetin gecikirmiydiki

minik kuşşşşşşşşş çok sevindim gebeymissinn.canim benim allah tamamını erdirsin.bak üşüdün dondum ama hamile çıktın aynı benim gibi

bende üşüdüm dondum ama sonuç belirsiz özlem silik çizgiyi kaçıncı günde gördün canım:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…