- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.401
eveeeettt cnmm aninda cikti sonradan cikan sonuclar gecersiz biliorum
iste bende o yuzden diorum ya insallah kimyasal diildir diee
ama ben zannediorumki en son yaptigim iliski tuttu cunku o gun yumurtladigimi dusunmustum hemen yaptik..
gec yumurtlamis olabilirim yani..
hee evet bu arada herseye de hazirlikliyim
benim bugun 22.günüm bwende yapcam havlet bu gece yanii.ama ben bayaa ara verdim 18.günden sonraa çok hastalandım çünküü
heeee kizzzzzaferim sana benim minik kuşumm böyle olmalı iştee.valla aynı ben benimkide 22 .gün tutmustu hatta söylemiştim sana dimi yap diyeeeeeeee
slm kızlarrrrr nasılsınız.özlemcim senin dönemin kaç gün sürüyordu
Slmm kızlar, ben şimdi ovulasyon testi yaptım, yumurtluyormuyum acaba die
çizgi hiç çıkmadığında anlıorumda ama benimki hiç koyu pembe olmuor, çizgi çıkarsa hep hafif pembe oluor, yumurtlama oluormu demek, ayrıca sağlık ocaklarında test yapıyolarmı..
Slmm kızlar, ben şimdi ovulasyon testi yaptım, yumurtluyormuyum acaba die
çizgi hiç çıkmadığında anlıorumda ama benimki hiç koyu pembe olmuor, çizgi çıkarsa hep hafif pembe oluor, yumurtlama oluormu demek, ayrıca sağlık ocaklarında test yapıyolarmı..
30 31 gun suruo cnm bu arada sanada slmm
tmm cnm dediğin gibi geç yumurtlamışsan daha 2 hafta falan olmuş heralde silik olmasıda normal o zaman.normalde 16.günmü yumurtlaman gerekiyordu?
minik kuşumm sabahların atesin kaç çıkyoo.yada gün içindee ölç bakayım bii.bu saateten sonra yükselmesi lazım çünküü
cnm olcmedimki testten sonra olcerim yarin sabah insa..hadiii opuom minnakk kuss
canım inşallah sana vesile olur ve bebeğin gelir..
ben bitkisel kürleri deneyemiyorum midem kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?