Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Slmm kızlar, ben şimdi ovulasyon testi yaptım, yumurtluyormuyum acaba die
çizgi hiç çıkmadığında anlıorumda ama benimki hiç koyu pembe olmuor, çizgi çıkarsa hep hafif pembe oluor, yumurtlama oluormu demek, ayrıca sağlık ocaklarında test yapıyolarmı..

aferim sana benim minik kuşumm böyle olmalı iştee.valla aynı ben benimkide 22 .gün tutmustu hatta söylemiştim sana dimi yap diyeeeeeeee

benim bugun 22.günüm bwende yapcam havlet bu gece yanii.ama ben bayaa ara verdim 18.günden sonraa çok hastalandım çünküü

canım bende 2 aydır kullanıyorum ovulasyon testi...
ama benimki digital ..
çıkan çizgiyi makina yorumluyor pozitif negatif diye..
ama sonra ben çıkarıp çubuğa bakıyorum...
açık renkli çizgilere negatif diyor:44::44:

cnm sanirim yumurtlama oldugunu anlaman icin o cizginin digeri gibi kopkoyu olmasi gerekiomus burdaki kizlardan ole duymustum...

minik kuşumm sabahların atesin kaç çıkyoo.yada gün içindee ölç bakayım bii.bu saateten sonra yükselmesi lazım çünküü

canım inşallah sana vesile olur ve bebeğin gelir..
ben bitkisel kürleri deneyemiyorum midem kaldırmıyor

bu dediğim benim çok basit birşey ve benim midem çok hassastır.. gastrit problemi var.. mide problemlerine de çok iyi geliyor.. insallah vesile olur işte umut dünyası.. çay niyetine bir sabah içiliyor ve öyle özel, keskin bir tadı yok kesinlikle yakın olsaydık hemen bir bardak yapardım sanada denerdin bakalım içebiliyor musun diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…