- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.441
slm ezgi nbr gittimi doktora bi hamile haberi daha varmış.tebrik ederim
selam kızlar ben döndüüüüüümmmmmm
özlem canım benim çok tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gönlünü ferah tut tatlım bebişin seninle
evet kızlarrr bu haftasonu psikolojimizin bedenimiz üzerindeki hükmüne bir kez daha kanaat getirdim.. yolculuk, eş dost, akraba derken hiç aklımda yokken cumartesi günü bir patladım, pir patladım
bugün de 3. günüm olduğu için sabah hemen hastaneye gidip tahlillerimi yaptırdım.. muhtemelen cumartesi de rahim filmim çekilecek...
ayy hadii yeni sezon başlasıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
naber tatlıımmmm
çok şükür.bidaha asprin fana içmek yok.tedavine başal başla bakalım.inş.en yakın zamanda bebeşin sana gelir canım
rahim filmi adet bittikten bi kaçgğn sonra çekilior dimi cnm bende bu ay olmassa gidicemde ona göre gideyim işyerinden izin alıpta. hadi hayırlısı bakalımm, bu yaz gelsin bebişler artık..
mide bulantısı ve kızgınlık dışında iyiyim tatlım,
ayyy kıyamammm canım benimm ama sabıırrr az kaldııı
ilkinde hiç böyle olmamıştım yaaa
hadi bakalım sende hayırlısı ile atlat şu rahim filminii senden de güzel haberlerini alalım
yasminnasıl gidiyor hamilelik
eeee ilki erkekti tatlım, bu kız da ondan
ayy inşallah canım bu ay olmasını çok istiyorum benim bat 24 haziran, o gün de eşimin doğumgünüü
nasıl olsun canım yaa.bulantılar çok fena eşim sağolsun bana dışardan yemek getiriyo.yok sa bi yerde yığılıp kalıcam:84::84:
herkes kıza endekslendi bakalım ne olcakaaa ne büyük süpriz olur eşine
ayy bende aynen sürekli mızmız modundayımm...ne zaman gidicen bir sonraki kontrolee:26:
ben 2 dokt.gidiyom.biri devlet biri özel.yarın devlet te tahlil sonuçlarımı alıcam.haftaya özelde kontrolüm var.10 gün sonrada devlette canım.vitamin ilaçlarım bitti.yarın ilaçlarımı yazdırıcam.belki muayene eder.10 gün önce gördüm.ama şimdiden özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?