Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

noldukiiiiiiiiiiiii:26::26::26:

Burada bı arkadasım var ailecek görüşüyoruz benım herşeyımı bılır ne derece hamıle kalamıyorum die üzüldügümüde bılır ve bu konuda ne kadar ahssas oldugumuda..
Cumartesi akşamı Adetı gecmıs söyledı bana hadi dedim hayırlısı olsun ayy bı tafralar bı havalar görmeniz lazım zaten süreklide hamıle kalamıyorum die yüzüme yüzüme dalga gecer gibi tavırlar sergılıyordu hatta acıyarak Pazar sabahı aramıs ben cok heyecanlıyım dayanamıyorum sende fazla gebelık testı varmı die aradı o kadar bozuldumki anlatamam

aaa dengesize bak o arkadaş değil canım ben sana söyleyeyim öyle arkadaşmı olurmuş

takma cnm bosver yaaa bazi insanlar empati kuramicak kadar duygusuz oluo bnm cevremde de var ama napican herkes senin gibi olamio maleseff

takma cnm bosver yaaa bazi insanlar empati kuramicak kadar duygusuz oluo bnm cevremde de var ama napican herkes senin gibi olamio maleseff

canım benim hiç üzme kendini gerçekten değmez.. allah o kadar büyük ki, kimsenin yaptığı yanında kar kalmaz.. kimin sevinip kimin hevesinin kursağında kalacağı da hiç belli olmaz

canım benim kız kardeşim 2 defa düşük yapmıştı eltiside ikinci çocuğa hamileymiş
telefon açmış ayyy siz tembel çıktınız ben ikinciye hamileyim demiş
kardeşim günlerce ağladı ama Allah bu ya eltisi o çocuğu düşürdü
Allah herkesin gönlüne göre veriyor sıkma canını

cnm inan su an hicbisi hissetmiorum gercekten benim hislerim pek kuvvetli diil gibi gelio o yuzden ama insallah vardir ve cikar ee sen arasana 15 dk kalmis cikmistir bence bi ara bana kalirsa ay valla heyecan yaptim hee:18:

cnm inan su an hicbisi hissetmiorum gercekten benim hislerim pek kuvvetli diil gibi gelio o yuzden ama insallah vardir ve cikar ee sen arasana 15 dk kalmis cikmistir bence bi ara bana kalirsa ay valla heyecan yaptim hee:18:

aramaya korkuyorum :18::18::18:
bu arada senin günün geçtiğinde bi ara yazışmıştık ben hissetmiştim hamile olduğunu darısı bana inşş.

Adet oldugum icin üzülmedim rahatladım baya bi doktorum iğne verdı menogon ADINDA , ARTIK TEDAVİYİ HIZLANDIRIYORUM KIZLAR

aramaya korkuyorum :18::18::18:
bu arada senin günün geçtiğinde bi ara yazışmıştık ben hissetmiştim hamile olduğunu darısı bana inşş.

insallah cnm...ben 1 bucuk yil ugrastim her ay fazla disari belli etmesemde (yinede belli etmistim tabii)kendimi hamile gibi hissettim o yuzden hislerime guvenmiorum benn
hakkinda hayirlisi olsun cnm bnm

aaa dengesize bak o arkadaş değil canım ben sana söyleyeyim öyle arkadaşmı olurmuş

yani sildim artık gerçi bu kaçıncı silişimde hep böyle densiz ve dengesiz işte arayıp sormuyorum gitmiyorm evıme gelıyor noldu nie gelmıyorsun falan die bide azar yiyorum ayy tam bi psikolojik gerilim yani..

ohoooooo tatlım ben ne zamandır biliyodum senin hamile olduğunu
hadi bakalım biran önce doğur şimdi dee hayırlısıyla

cnm bnm herseyin hayirlisi tabi de simdi de insallah kimyasal diildir diye dua ediorumm korkuorumama bugun adetim geceli 6.gun...
bilionmu goguslerdeki belirtiler fln da yeni basladi yani belirti herkese gore degisiomus..

sevinccim bu arada ezgi gercekten benim hamileligimi hissetmistii bi ezgiye sor istersenn hisleri kuvvetli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…