- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.481
ay senin yerine bende heyecan yaptim simdiii:18:
noldukiiiiiiiiiiiii:26::26::26:
Allah gönlüne göre versın Guzel arkadasım İnşallah hamılesındır hayırlısıylaaaaaaa dualarım senınle ...
sorma özlem çok heyecanlıyım ama belirsizlik daha çok canımı sıkıyor
nolacaksa olsun diye kan testi verdim:18::18::18::18:
Burada bı arkadasım var ailecek görüşüyoruz benım herşeyımı bılır ne derece hamıle kalamıyorum die üzüldügümüde bılır ve bu konuda ne kadar ahssas oldugumuda..
Cumartesi akşamı Adetı gecmıs söyledı bana hadi dedim hayırlısı olsun ayy bı tafralar bı havalar görmeniz lazım zaten süreklide hamıle kalamıyorum die yüzüme yüzüme dalga gecer gibi tavırlar sergılıyordu hatta acıyarak Pazar sabahı aramıs ben cok heyecanlıyım dayanamıyorum sende fazla gebelık testı varmı die aradı o kadar bozuldumki anlatamam
Burada bı arkadasım var ailecek görüşüyoruz benım herşeyımı bılır ne derece hamıle kalamıyorum die üzüldügümüde bılır ve bu konuda ne kadar ahssas oldugumuda..
Cumartesi akşamı Adetı gecmıs söyledı bana hadi dedim hayırlısı olsun ayy bı tafralar bı havalar görmeniz lazım zaten süreklide hamıle kalamıyorum die yüzüme yüzüme dalga gecer gibi tavırlar sergılıyordu hatta acıyarak Pazar sabahı aramıs ben cok heyecanlıyım dayanamıyorum sende fazla gebelık testı varmı die aradı o kadar bozuldumki anlatamam
telefonla mi aricaksin mail mi gelicek
ezgicim ee sen ne yaptin gecmise baktinmiii
telefonla canım sağlık ocağına yaptırdım bize çok yakın ebe de beni tanıyor
tel aç dedi olumlu bişi söylerse sonucumu elden alırım :18::18::18:
olumlu yada olumsuz bişi hissediyormusun durumum hakkında:18:
tatlım ben baktım da sen bakmadın heralde
cnm inan su an hicbisi hissetmiorum gercekten benim hislerim pek kuvvetli diil gibi gelio o yuzdenama insallah vardir ve cikar ee sen arasana 15 dk kalmis cikmistir bence bi ara bana kalirsa ay valla heyecan yaptim hee:18:
adet olduğun için hiiiç sıkılma valla adet olabilmek büyük bir lütufmuş bunu anladım ben...
arkadaşının sana ne yaptığını bilmiyorum canım ama değer vermeye değmeyen insanlar için canını sıkmaya hiiiç değmez
lafin gelisi soledimm
bilionmu sanirim hamileyimmm
aramaya korkuyorum :18::18::18:
bu arada senin günün geçtiğinde bi ara yazışmıştık ben hissetmiştim hamile olduğunu darısı bana inşş.
aaa dengesize bak o arkadaş değil canım ben sana söyleyeyim öyle arkadaşmı olurmuş
ohoooooo tatlım ben ne zamandır biliyodum senin hamile olduğunu
hadi bakalım biran önce doğur şimdi dee hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?