Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım folik asit hamilelik olmadan birkaç ay önce başlanan bir ilaç.bebeğin omurilik mi ne gelişimini destekliyormuş oldukça önemli bir ilaç.
ben de kullanıyorum 3 aydır

ee bana nıe vermedı doktorummm :95:

Bu arada Selam direk konuya dalmısım Pardon NAsılsınız sekerlerimm

slm kızlar ovulasyon günlerini hesaplamak için bı konu açtım bılgı sahıbı olmak ıstersenız burdayım çok işe yarıyo

Tesekkürler htc01 bu ay benım ihtiyacım olacak cunku adetım cok gec geldı ve yumurtlama dönemımı nasıl hesaplayacagım bılmıyorum acıkcası

canım cumartesi son anda anesteziden vazgeçersem söylerim sana acıyıp acımadığını

:80::80::80::80:

hoşgeldin tatlımmm

Hos buldum canım Benım tesekkür ederim gördüğün icin ... Hafta sonu canım baya bı sıkkındı adet oldum üstüne bide arkadasım dediğim insanın yaptıgı densizlikler benı cıldırttı

heyoooooooooooooooooooooooo

ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hos buldum canım Benım tesekkür ederim gördüğün icin ... Hafta sonu canım baya bı sıkkındı adet oldum üstüne bide arkadasım dediğim insanın yaptıgı densizlikler benı cıldırttı

adet olduğun için hiiiç sıkılma valla adet olabilmek büyük bir lütufmuş bunu anladım ben...
arkadaşının sana ne yaptığını bilmiyorum canım ama değer vermeye değmeyen insanlar için canını sıkmaya hiiiç değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…