- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.461
kızlar yaa şimdi ben adet oldum yaa çatlamayan yumurtam bu adetle atılmışmı oluyor acaba?
sanırım öyle oluyor :26:ayy bilemedim valla
tatlım folik asit hamilelik olmadan birkaç ay önce başlanan bir ilaç.bebeğin omurilik mi ne gelişimini destekliyormuş oldukça önemli bir ilaç.
ben de kullanıyorum 3 aydır
slm kızlar ovulasyon günlerini hesaplamak için bı konu açtım bılgı sahıbı olmak ıstersenız burdayım çok işe yarıyo
herkese günaydınn kızlarr.nasılsınız bakalım..ben deprem korkusundan patladım sonunda. 2 ay sonra adet olabildim şükür
ilkinde hiç böyle olmamıştım yaaa
Hadi bakalım sende hayırlısı ile atlat şu rahim filminii senden de güzel haberlerini alalım
rahim filmi acıormu kızlar,:18::18::18::18:
rahim filmi acıormu kızlar,:18::18::18::18:
biras dinlenecem görüşürüz arkadaşlar
Bi hoş Geldın diyen olmadı cok mersiii
kızlaaarrrr yarım saat sonra kan testi sonucunu alacağım nolur dua edinn:18::18::18::18::18::18::18::18:
canım cumartesi son anda anesteziden vazgeçersem söylerim sana acıyıp acımadığını
:80::80::80::80:
hoşgeldin tatlımmm
kızlaaarrrr yarım saat sonra kan testi sonucunu alacağım nolur dua edinn:18::18::18::18::18::18::18::18:
Hos buldum canım Benım tesekkür ederim gördüğün icin ... Hafta sonu canım baya bı sıkkındı adet oldum üstüne bide arkadasım dediğim insanın yaptıgı densizlikler benı cıldırttı
heyoooooooooooooooooooooooo
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hos buldum canım Benım tesekkür ederim gördüğün icin ... Hafta sonu canım baya bı sıkkındı adet oldum üstüne bide arkadasım dediğim insanın yaptıgı densizlikler benı cıldırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?