Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Hamilelerin listesine bakmak için geri döndüm sayfaları. yazdıgını şimdi gördüm pempiq kusura bakma
teşekkür ederim iyiyim bende..ama hamile degilim ama iyiyim :)

Bulamadım bu arada listeyi ben.

önemli değil canım burda sayfalar hızlı ilerliyor yazıları kaçırmamız normal.. aslında biz de henüz hamile değiliz ama bize sorsan heran hamileyiz işte:82::82:

birkaç sayfa geride kaldı sanırım liste

Son düzenleme:

Rabbim inşallah kimseyi bebek özlemiyle imtihan etmez.İnş burda olan veya olmayan dünya yüzünde bebeklerini istemelerine ramen kucaklarına alamayan tüm anne babalara nasip eder bu duyguyu..

Şuanda hastayım hastalıgım geçsin 1 hafta sonra bende başlarım stres yapmaya :) Utanmasam şimdide yapıcamda görüyor gözlerim wcde kırmızıları :))))

kizlar cin takviminie baktim bebis icin erkek dio bide bnm sag kasik agrim olmustu iki gun eger ilk agriyi sagda hissedersen yani bebek saga yerlesirse erkek olurmus bide burcu da hesaplamaya gore kovaymiss su anda tam 5 haftalik hamile dio bnm icin ama bence ben 1 hafta geriden geliom..cunku gec yumurtladim sanirim bu ay:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…