Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyy şuan ben de adetim maalesef canımm pazartesiyi bekliyorum dört gözle

Aminnnnnnnn en kısa zamanda hepimize hayırlısıyla Yarabbimmm

pourqua çokk sevindim ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına lamayı nasip eder Allah,bak ateşim düştü çıktı diye diye gebe ettin kendini,darısı bebek isteyenleri başına ama öncelikleeee pasi nin başınaa

Sağ kasık ağrın ne zaman oldu şekerim:26: çin takvimine de bakarken önce çin yaşını hesapladın dimi canım

kızlar ben geldım ama cıkıyorum malum iğne vuruluyorum ve z sonra hemşirem canım arkadasım kapıyı çalar görüşürüz Öpüyoruz sizi...

Bende pazartesiyi bekliyorum 4 gözle çünkü doktora gidicem klomenler biticek :) sen nedne bekliyosun?

çalışmalara başlamak için
benim de cumartesi rahim filmi çekilecek sonrasında ilk ilişki pazartesi canım..

sen ne zamandır istiyorsun , bekliyorsun bebeğini?

saol cnm bnm allah sizlerinde yuzune gulsun aminnnn

çalışmalara başlamak için
benim de cumartesi rahim filmi çekilecek sonrasında ilk ilişki pazartesi canım..

sen ne zamandır istiyorsun , bekliyorsun bebeğini?

Ben 15 aydır bekliyorum .. 1 seneyi doldurma olayı yüzünden 1 sene kaybettim bosu bosuna. 3 ay önce doktora gittim ilk ama elle tutulur birşey yoktu.Geçen hafta ögrendim 'PCO' oldugumu. bugünde kesinleşti. sen?

Son düzenleme:
slm kızlar burda bi arkadaş demişti ama kimdi hatırlamıyorum.benim de karnım ve kasığım arasında vajinanın üst kısmında böyle kelebek uçuşur gibi kıpır kıpır ediyor nedendir acaba.ve hala akıntım devam ediyor sol göğsümün ucuda acıyor galiba bu sefer yumurtlama dönemine girdim hesaplamalara göre ayın 25i bat da 8 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…