- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.761
Rabbim inşallah kimseyi bebek özlemiyle imtihan etmez.İnş burda olan veya olmayan dünya yüzünde bebeklerini istemelerine ramen kucaklarına alamayan tüm anne babalara nasip eder bu duyguyu..
Şuanda hastayım hastalıgım geçsin 1 hafta sonra bende başlarım stres yapmaya :) Utanmasam şimdide yapıcamda görüyor gözlerim wcde kırmızıları :))))
İnşallah canım aman acele et :)
Allahım şu okunan akşam ezanlarının yüzü suyu hürmetine şurdaki arkadaşlarımı ve benim yüzümü güldür. aratmadan hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza ver. bizler ne kadar aciziz ya Rab sen verisen var sen vermezsen hiç birşey yok. herşeyin muktediri sensin Allahım acziyetimizi biliyor el açıp yalvarıyoruz nolur en yakın zamanda bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Amin..
sen sadece bebişini düsün bence boşver işi mişii.migden bulanıyomuu
ayyy şuan ben de adetim maalesef canımm pazartesiyi bekliyorum dört gözle
Tülüüüüüüüübatına kaç gün varrrr
kizlar cin takviminie baktim bebis icin erkek dio bide bnm sag kasik agrim olmustu iki gun eger ilk agriyi sagda hissedersen yani bebek saga yerlesirse erkek olurmus bide burcu da hesaplamaya gore kovaymiss su anda tam 5 haftalik hamile dio bnm icin ama bence ben 1 hafta geriden geliom..cunku gec yumurtladim sanirim bu ay:82:
Bende pazartesiyi bekliyorum 4 gözle çünkü doktora gidicem klomenler biticek :) sen nedne bekliyosun?
pourqua çokk sevindim ya hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına lamayı nasip eder Allah,bak ateşim düştü çıktı diye diye gebe ettin kendini,darısı bebek isteyenleri başına ama öncelikleeee pasi nin başınaa
1 hafta var kuzuuuuuuuuu.senin kaç gün varrr
kızlar ben geldım ama cıkıyorum malum iğne vuruluyorum ve z sonra hemşirem canım arkadasım kapıyı çalar görüşürüz Öpüyoruz sizi...
Sağ kasık ağrın ne zaman oldu şekerim:26: çin takvimine de bakarken önce çin yaşını hesapladın dimi canım
10 gün var bananeeeee sen hamileysen ben de hamileyim ona göreeeeee
şifa olsuunnn iğnelerin tatlımmmmm görüşürüz
çalışmalara başlamak için
benim de cumartesi rahim filmi çekilecek sonrasında ilk ilişki pazartesi canım..
sen ne zamandır istiyorsun , bekliyorsun bebeğini?
ayy ben geldiiimmm
elektrıkler kesildiii deee sigortlara atmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?