- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.781
ayy ben geldiiimmm
elektrıkler kesildiii deee sigortlara atmışşş
ayy ben geldiiimmm
elektrıkler kesildiii deee sigortlara atmışşş
artık kocanla ne yaptıysan sigortaları attırmıssınızz
slm kızlar burda bi arkadaş demişti ama kimdi hatırlamıyorum.benim de karnım ve kasığım arasında vajinanın üst kısmında böyle kelebek uçuşur gibi kıpır kıpır ediyor nedendir acaba.ve hala akıntım devam ediyor sol göğsümün ucuda acıyor galiba bu sefer yumurtlama dönemine girdim hesaplamalara göre ayın 25i bat da 8 haziran
wuhuuuunasıl bir elektrik yüklüysen artık attırdın sigortaları sonunda
hosgeldin cnmmmm
adet gunumden sonraki 2 gun sag kasik agrim oldu gelip gecen..
bu arada cin yasi mii
Ben 15 aydır bekliyorum.. 1 seneyi doldurma olayı yüzünden 1 sene kaybettim bosu bosuna. 3 ay önce doktora gittim ilk ama elle tutulur birşey yoktu.Geçen hafta ögrendim 'PCO' oldugumu. bugünde kesinleşti. sen?
canannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin kizz yanlız bırAKTIN benüü
bendim cnm ooooooo
Bırakırmıyım YAWrum tülüüü, şaka maka ben de bu ay umutlanıyorum gerçi geçen ay ve ondan önceki ayda umutluydum amaasen nezaman test yapcan tam günündemi yoksa geçincemi
ayyy farkettim kiiii ben tüm dizileriii izliyorum yaaaa
dizi manyağı oldummm
merci cnm ...baktim bu arada simde de kiz diooTabiikiii doğduğun aya göre çin takviminde yaşına 1 veya 2 ekliyosun burdan bak
in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
sonrada cinsiyet takvimine göre cinsiyete bak
özleeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
canım geçmiş olsun.. benim de 2buçuk sene oldu.. geçen sene bana da pco teşhisi konmuştu ama son kontrolümde artık olmadığı çıktı..gerçi bu çocuk sahibi olmaya bir engel değil sadece biraz daha zorlaştırıyor.. inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına
şimdi ne izliyosun kız
geçinceee yapın geçinceeee,
şayet benım geçerse ben öylee yapıcammm
ayyy bana sormadın ama Canan:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?