- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #22.821
Pardon az önce söylemiştin kafam dalgın =) soğan kürü yapmıştım omu etkili oldu acaba diyince düşünmeden atladım :))
Sogan kürünü bende yaptım ama bende işe yaramamış anlaşılan ben neyim oldugunu bilmiyordum.
9 gün soganı 9günde inciri yaptım sadece günü gününe adet oldum.2-3 gün gecikmeler veya erken gelmeler dısında gecikmeler olmuyordu zaten. Şimdi Şu çörek otu bal tarcın duydum onu yapıyorum adetin2.gününden beri e şimdide doktor klomen verdi inş işe yarar..
sen kullanmıştın dimi?
yok ben hiçç acele etmem yani sabirliıimdir o konuda tam cumartesi günü yapcam benn.yani 4 gün gecip 5. gün yapcam.zati ertesi günde evlilik yıldönümüm ya ondann.bence hAMİLE OLABİLİRSİN AMA bana nezaman havlete girdiniz onu yAZ DEGERLENDİREYİM
bnm tam olarak sole oldu cnm anlatiyim..
adet gunumden once hani heyecanlaninca midemizin icinde kelebek ucusur gibi bi tuhaf his olur ya bnm o his kasiklarimda vardi sanki orada bisi var gibi ama seyirme seklinde diildi cnm...senindemi bnm anlattigim sekilde?
Ayrıca çörek otu bal tarçını yapıyorum 3 gündür bugün klomenide kullandım.
kullanan veya bilgisi olan birileri varsa cvp verirse sevinirim. 2sini aynı anda kullandıgımda zararı olurmu?
Pardon az önce söylemiştin kafam dalgın =) soğan kürü yapmıştım omu etkili oldu acaba diyince düşünmeden atladım :))
Sogan kürünü bende yaptım ama bende işe yaramamış anlaşılan ben neyim oldugunu bilmiyordum.
9 gün soganı 9günde inciri yaptım sadece günü gününe adet oldum.2-3 gün gecikmeler veya erken gelmeler dısında gecikmeler olmuyordu zaten. Şimdi Şu çörek otu bal tarcın duydum onu yapıyorum adetin2.gününden beri e şimdide doktor klomen verdi inş işe yarar..
sen kullanmıştın dimi?
ben de bu ay ilk kezz klomen kullandımmmm,
inşallah sonucunu alırızzz
tamammm, şimdiiik 19 mayıs perşembe günü sabahtan geceye kadar ara ara kasık ağrım oldu 13. gündü... o gece halvet olacaktıki deprem oldu üstümü geri giydimsonra oldu tabiii bacaklarımı kaldırdım, foşş diye bişey boşaldı, sperm sandım ama peçeteye sildim bol miktarda uzayan akıntıydı, o gün den bu güne akıntım iyice azaldı, en son cumartesi ilişki oldu bu gün yapalımmı:26:
ya kizlar size bisi sorucam ama icten cvp verin ben hamileyim ya simdi...insallah da devamm edicek saglikli bi sekilde...ben bole konusurken siz bana gicik oluomusunuz ama inanin nispet fln yapmiorum kesinlikle bole dusunmenizi istemem egerki ole hissettiyseniz bida bahsetmem rahatsiz olmuosunuz dimii
kızlarrrr burdaa sizinle sohbet ederken hamile kalamam
o nedenle eşimin yanına sıvışıyorummm
sonra da ayaklarımı dikicemmm
ilerleyen saatlerde burda olursanız konuşuruzz
benden bu kadar
öpüldünüzzzzzzzzzz
ya kizlar size bisi sorucam ama icten cvp verin ben hamileyim ya simdi...insallah da devamm edicek saglikli bi sekilde...ben bole konusurken siz bana gicik oluomusunuz ama inanin nispet fln yapmiorum kesinlikle bole dusunmenizi istemem egerki ole hissettiyseniz bida bahsetmem rahatsiz olmuosunuz dimii
evet evet kesinlikle yap.hatta imkan varsa sabahh yappp.
yok canım ben daha hiçbir tedavi görmedim laç da kullanmadım.. bu ay tüm tahlillerim yapıldı bir de rahim filmim çekilecek cumartesi, eşimde sperm testi yaptıracak.. ondan sonra gerekli tedavi neyse o yönde ilerleyeceğiz.. benim 2buçuk sene olmayınca doktor direkt tüm tetkikleri istedi..
bu arada bence klomen kullanıyosan bal çörekotu tarçın yapma çünkü ikiside ovulasyon sağlayıcı sonra yumurtaların fazla büyüyüp kistleşebilir
kızlarrrr burdaa sizinle sohbet ederken hamile kalamam
o nedenle eşimin yanına sıvışıyorummm
sonra da ayaklarımı dikicemmm
ilerleyen saatlerde burda olursanız konuşuruzz
benden bu kadar
öpüldünüzzzzzzzzzz
iyi düşündünüz mü?
aa deliye bak sen.inanki BACIM hamile olmus gibi sevindim ben.hatta kocama bile dedim.arkadasım hamile diye.oda sevindiii.en büyük hakkın tabiki konuss sevinn.ben bi kalayım inletecem burayıı
tatlım olur mu öyleee şeyyyy ne demekkk
sen du et yeter ki bize deee
saol cicim yaaaaaaa ben de uzun uzadıya bi açıklama yapçan sandıydıımmmherkes yap diyo yapıym bari bu arada benim de bat 3 haziran cuma adet olmazsak senle birlikte yapalım test ok
Eşimin tahlillerinde sorun yok ama benim tüp filmimi falan istemedi.Ordada sorun varsa ya, biz pko pko diyip altından başka birşey çıkarsa ben ozaman tarcını kesiyim bugunden sonra.. zaten 4 3gün içmiş oldum olursa olur faydası az biraz :) AMA AÇIKÇASI KLOMENE FAZLA GÜVENMİYORUM OKUMUŞTUM BURDA PKOLULARI..çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?