- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.181
heyooo kizlar ben geldiimm...
pembig senin icin bisi yazdim gecmiste...bide ne oldugunu bilionmu bnm test koyulasmadii daha da acilmis dusecek galibaaa
slm pembiq nasılsın:79:
a.selam canımm.. iyyim çok şükür, sen nasılsın bakalıımm??
ben de iiyim cnm yumurtlama dönemindeyim ama benim akıntım hiç kesilmedi antibiyotik kullandım adet döneminde galiba ondan oldu.ve hala doktora gitmedim ben ama yarın gitmek istiyorum bakalım.senin adetin geldimi tamamen.?
heyooo kizlar ben geldiimm...
pembig senin icin bisi yazdim gecmiste...bide ne oldugunu bilionmu bnm test koyulasmadii daha da acilmis dusecek galibaaa
ruzgaaaaaaaaaaarrrrr
aşkitoooooooooommmmmm
günaydın kızlarrrr
valla tatlım antibiyotikle ilgili olabilir ama akıntıya fazla takılma en son adetimden sonra ki yumurtlama dönemimden sonra benim de akıntım hiç kesilmedi.. belli olmuyor yanii. ama sen git bir bakalım doktor..
canım çok şükür sular selle gibiyim, yanii bir gün buna bukadar sevinebileceğim hiç aklıma gelmezdiayrıca hayret ki hiç ağrım da olmadı bu sefer
gidicem zatenn bole olmucakkk her zaman ve herseyde hevesim kursagimda allahim hayirlara cikarsinnnokumadım cnm geçmişe bakmadım 2 iş arası size bakmaya çalışıyorum
bence sen biran önce bir doktora git, neden bekliyosun ki
gunaydin cnmmmselam kızlar günaydın herkese
doktora gitsene canım yaaa offffffff heyecan yapma ne olur ayakta kalma
ayaklarını dikip yat
PembişGommmmmmmm 2 gün kaldı iğneler bitiyor cok heyecanlıyımmmmm:84::95:
ohhh ne güzel cnm işte için bi güzel temizlendi.herşeye sıfırdan başlayacaksın ve daha rahat olacaksın çünkü neyin var neyin yok artık biliyosun ve artık senin için akışına bırakmak daha kolay olcak.hayırlısı olsun cnm hepimizin hakkında.
gidicem zatenn bole olmucakkk her zaman ve herseyde hevesim kursagimda allahim hayirlara cikarsinnn
gunaydin cnmmm
valla dusecegi yoksa bile sabahki aglamama kesin duserrrr
gidicem zatenn bole olmucakkk her zaman ve herseyde hevesim kursagimda allahim hayirlara cikarsinnn
gunaydin cnmmm
valla dusecegi yoksa bile sabahki aglamama kesin duserrrr
ayyyhhh hadi hayırlısııı gelsin bebişleeerrr
inşallah tatlım bakalım herşey bir temiz çıksın da gerisi allaha kalmış, biz elimizden geleni yapcaz artık
su an kanamam yok allahtan..kan testi yapmiolar ya burda ama ben kendi ozell doktorumu aradim ogeln gidicem kan testi icin yarin sabah alicam sonucu cok panik yaptimm yaaa:18:özlem evde oturmakla olmaz ama allah korusun düşük tehlikesi varsa doktor bir iğne verir bir laç verir önlem alırsınız ama sen evde beklyosun nolucaksa olsun diye
yahu nie aglıyorsun bebğinden önemli olmamalı hicbirsey diyorum tmm duygusal hassas birisin ama 2. çizgiyi görmüşken kendın icin degıl bebegın için bencil olmalısın Allahım yardım eder düşürmeyeceksın sen o bebeği ben buna inanıyorum Allahım korusun seni vede yavrunu bak dediğimi yap bacaklanı uzat birbirine bagla mümkün olmadıkça ayaga kalkma Lütfen bıde muz falan ye ne bılım off tutunsun iyice sana çay ıvır zıvır içme bi süre sürekli vitamin içeren seyler ye iç nolur tatlım ya gayret göster üzülmekle olmazzz
İnan varya bende düşük yaptım biz düşüğü aynı zamanlarda yapmısız Pourqamla ..
Pourqua hamıle kalınca bana acayip güven geldı ümitlerim dahada arttı inşallah canım bende bu ay görücem hayırlısıyla çift çizgiyi sonrada bebişimin güzel yüzünü
İnan varya bende düşük yaptım biz düşüğü aynı zamanlarda yapmısız Pourqamla ..
Pourqua hamıle kalınca bana acayip güven geldı ümitlerim dahada arttı inşallah canım bende bu ay görücem hayırlısıyla çift çizgiyi sonrada bebişimin güzel yüzünü
su an kanamam yok allahtan..kan testi yapmiolar ya burda ama ben kendi ozell doktorumu aradim ogeln gidicem kan testi icin yarin sabah alicam sonucu cok panik yaptimm yaaa:18:
ayy cnm bnmsu an kanamam yok ama bugun yaptigim ikinci cizginin 3 gun aradan sonra koyulasmasi gerekmiomuyduuu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?