- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.161
cnm aradan 3 gun gectii eger tutunmus olsaydi coktan cizgi koyulasmasi lazimdi aksine acilmis rengiii sanki 3 gun once yaptigimi bugun yapmis gibiyimm.....
oyle bırsey varmıkı tatlım ya cıft cızgı ıste hamişsin :) takma bu kadar testten fark edıyordur.bende cıft cızgı gorsemde silik olsa:))))
cnm yurtdisinda kan testi yapmiolarki yoksa coktan gitmistim ...simdi gidicem ayni bnm yaptigim testlerden yapicaklarr...
cnm ayni testi yaptim 2 tane almistim o gun...nese herseyin hayirlisi tabikii ......allahin takdiri dusersede...verende allah alan da...
Günaydın, forumu uzun zamandır takip edip yazmayanlardanım bende. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca maydanoz olasım geldi :) 7 Yıldır evliyim ve bebeğimiz olmuyo. Ama umudumu hiç yitirmiyorum, her ay acaba bu ay olurmu diye umutlanıyorum. ve her ay hamilelik belirtilerini yaşıyorum psikolojik olarak. o kadar abarttım ki sabaha karşı mide bulantısıyla uyanır oldum. Ama hiç şikayetçi değilim en azından umudum var ya oda olmasaydı... Dua edip bekliyorum ve biliyorum ki Rabbim kulu hakkında en iyisini bilendir. Bizim nasibimizde varsa vakti gelince karşımıza çıkacak inşallah. Ama bize nasip değilse yine bunu bilmemek çok güzel bence. O umutla avunabiliyoruz en azından. İnşallah Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin anneliği...
herkesee mutluu sabahlarrrrrrrrrrrrrrr
sanada cnm ama bana pek mutlu olmadi bu sabah
minik kuşum ne oluyoo yaa.yoksa benim gibi testin azizliginemi ugradın.ama dur bakalım 2 gün falan daha beklee.zati bebiş yoksa adet olursun canim.relax
bende anlamadim minik kusunun kanadini kirdilarr
canim kuşumm benim üzülmeee.daha bişi belli degil.hele bekle bakalım 2 gün falan bi caresi bulunur.daha dün konustuk.herşeye hazırlıklıyım dedin.yine böyle güçlü ol.öbür aya denerizz canim benim.hadi gülsün yüzün baklımm
o nerden çıktı kızz.yok kimse senin kanadını kıramazz.saglam dur bu günlerde gececekk
nasil guzel guluom dimiii minnak
ay sabah 6 da kalktim test yaptim aman ne goreyimm cok fena soklardayimm cizgi var ama koyulasmasi gerekirken acilmiss :44::44:
hee bu arada sen dun sabah atesine bak dedin ya bu sabah baktim 35.5 bu ne simdii bebis tutunamioo galibaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya dun zaten ezgiye beni yanlis anladigi icin uzuldumm bide sabah bole olunca anira anira agladim ne yalan soleyiimm
ama acildim birazzz off yaa bu kadinlik ne zorr biseyyyy ee sen ne ypion calismalar bittti demi bu ayy baya calistin heee insallah rabbim duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiii
canimm tabikiii eger bebiş olsaydi atesin çok yüksek olmalıydı diye bliyorum benn.çünkü ben hamileligimi ögreniince yanmaya baslamıstım
ezgiyle sen çok yakın arkadassınız olur böyle şeyler.sıkma canini.evett dün gece en son yaptık artık yapmıycam ve adet günümü bekliycem.günlerim 8.11.13.16.18.22 artık bundan sonrasi allaha kalmıss
iste bende cok yakin oldugum icin uzuldum yoksa hic umurumda olmazdi kaale almadigim biri olsaydii ...neysee artik..
ay varyaa minik kuss sen cok calismissin heekacmasi imkansiz gibi gorunuooo
ayy işallah kızz.olsun istiyom artık.ama olmassada üzülmüycem yapcak bişi yok yaniii.sen dedigim gibi 2 falan daha bekle ozamana kadar herşey acıga çıkarr.ama bi doktora gitmelisin mutlakaa.buarada ben kahvaltıya geciyuorum bebegim.gelirim birazdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?