Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayır hemen öyle koyulaşmayabılır bendede öyle olmustu hatta ben test yaptım evde silik cıktı, ertesi gün saglık ocagına gittim hamıleyım die onlar test yaptılar hic çizgi cıkmadı aradan 3 gün gectı yaptım yine o zaman yıne silik cıktı yanı her teste görede fark edebılıyor sakın panikleme tatlım benım.. bebegın senınle inşallah Yıne söyluyorum hayırlısıyla o bebeği kucagına Almayıda nasip edecek Rabbım Bak sıkıntı yaparsan cok fena yaparım seni Lütfen 1.5 senedır bunu beklıyorsun nie hala başkaları umrundaki anlamıyorum seni 2-3 ay gecsın sonra ne yapıosan yap

ohh sabah kahvemi komşumdan içtimde geldiiim
oohhhhh misler gibi valla...kiz atik kafe icmeyi birak minik kussss ya hamielyseeenn

ayyyyy gel seni bi opecem moral oldun vallahi banaaa kiz cnm bitanem bnm
ay olemi diosun yaa bak umudum artti yineeee

oohhhhh misler gibi valla...kiz atik kafe icmeyi birak minik kussss ya hamielyseeenn

ayyyyy gel seni bi opecem moral oldun vallahi banaaa kiz cnm bitanem bnm
ay olemi diosun yaa bak umudum artti yineeee

kahve degilde hala sigara içiyom.günüm geçerse hemen bırakacamm

valla bende sigarayi birakali 2 sene olduu ama bugun icesim var bnmdee off cnm cekti kahveyle sole bii :82:

yok sen daha içmee beklee helee.ben neyaptım biliyonmu kürtajdan geldimm o sıkıntıylaa hemen bi kahve ve sigara içmiştimmm

yok sen daha içmee beklee helee.ben neyaptım biliyonmu kürtajdan geldimm o sıkıntıylaa hemen bi kahve ve sigara içmiştimmm
ne iyi gitmistir zaten en cok da sIKINTIDAyken insanin cani cekio ama artik icmem sanirim icersem baslarimm beeennn
mersii pempemm valla bende öylee hastalk gibi bulaştınız bana.özlyüom kız sizleriii

bizde seni ozluozz minnnakkkkkk kusssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…