- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.201
inşallah canım.. allah gönlüne göre versinn
git bakalım tabi yaa ne diycek doktorun.. sen canını sıkma testlere de fazla güvenme canım
su an kanamam yok allahtan..kan testi yapmiolar ya burda ama ben kendi ozell doktorumu aradim ogeln gidicem kan testi icin yarin sabah alicam sonucu cok panik yaptimm yaaa:18:
ayy cnm bnmsu an kanamam yok ama bugun yaptigim ikinci cizginin 3 gun aradan sonra koyulasmasi gerekmiomuyduuu:44:
ohh sabah kahvemi komşumdan içtimde geldiiim
ohh sabah kahvemi komşumdan içtimde geldiiim
wayy cadı wayy afiyet Olsun ben daha yemek yemedimmmm :84:
oohhhhh misler gibi valla...kiz atik kafe icmeyi birak minik kussss ya hamielyseeennohh sabah kahvemi komşumdan içtimde geldiiim
hayır hemen öyle koyulaşmayabılır bendede öyle olmustu hatta ben test yaptım evde silik cıktı, ertesi gün saglık ocagına gittim hamıleyım die onlar test yaptılar hic çizgi cıkmadıaradan 3 gün gectı yaptım yine o zaman yıne silik cıktı yanı her teste görede fark edebılıyor sakın panikleme tatlım benım.. bebegın senınle inşallah Yıne söyluyorum hayırlısıyla o bebeği kucagına Almayıda nasip edecek Rabbım Bak sıkıntı yaparsan cok fena yaparım seni Lütfen 1.5 senedır bunu beklıyorsun nie hala başkaları umrundaki anlamıyorum seni 2-3 ay gecsın sonra ne yapıosan yap
oooooooooh afiyet olsun şekeriiimmm
oohhhhh misler gibi valla...kiz atik kafe icmeyi birak minik kussss ya hamielyseeenn
ayyyyy gel seni bi opecem moral oldun vallahi banaaa kiz cnm bitanem bnm
ay olemi diosun yaa bak umudum artti yineeee
saol şekerimm.gel buyur senle içelimm bi kahvee
valla hiiç aram yoktur çayla kahveyle ama canımı çektrdiiinn
kahve degilde hala sigara içiyom.günüm geçerse hemen bırakacamm
kız ben sana bi kahve yapayım.tiryakisi olursun vallaha.bide fal çaktımmı sana müptelam olursunn
valla bende sigarayi birakali 2 sene olduu ama bugun icesim var bnmdee off cnm cekti kahveyle sole bii :82:
müptelan olduk canım o ayrıııı
mersii pempemm valla bende öylee hastalk gibi bulaştınız bana.özlyüom kız sizleriii
ne iyi gitmistir zaten en cok da sIKINTIDAyken insanin cani cekio ama artik icmem sanirim icersem baslarimm beeennnyok sen daha içmee beklee helee.ben neyaptım biliyonmu kürtajdan geldimm o sıkıntıylaa hemen bi kahve ve sigara içmiştimmm
mersii pempemm valla bende öylee hastalk gibi bulaştınız bana.özlyüom kız sizleriii
neyse kizceler ben cikiorumm optum hepiniziii
neyse kizceler ben cikiorumm optum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?