Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Karanfılce hos geldın Canım hadı senı beklıyoruzz

hoşbulduk canım görmemişim sağolasın.

bugün hormon testim çıktı hepsi normal çıktı çok şükür.
İlk başlarda doktorun yanına gittim beni hiç hatırlamadı, zaten hatırlasın hal hatır sorsun demiyom da yani tedavi geçmişimi bi okusa da muayeneye başlasa iyi olcaktı. ben adetlerimin neden geç kaldığını soruyorum adam bana adet söktürücü yazdı. aradaki iletişim bozukluğundan canım baya sıkıldı.
daha bu kan vermeden önceydi. neyse arada eşimin yanına gittim aynı hastanede çalışıyo. biraz kızdı: şunu niye demedin bunu niye demedinnn! dedim adam sanki çok cvp veriyo da. neyse eşim beni sakinleşsin diye bi arkadaşının yanına gönderdi. kız tam 6 haftalıkken kanda öğrenmiş biliyo musunuz.ondan 20 gün önce kanda 0 çıkmış yani 3 haftalıkken çok şaşırdım. ondan önce bi daha yaptırmış bi daha 0 ondan önce de 1.2 çıkmış ve kız hamileliğinin üstüne resmen adet olmuş yani yerleşme kanaması filan değil. normalde 7-8 gün sürerken adeti 3-4 gün sürmüş ve baya da kan , parça gelmiş.
veee bunların üstüne rahimdeki iltihaplar için bir güzel iğneler vurulmuş hamileyken. 6 haftaya kadar kendini göstermemiş kerata

ya bıtanem öyle doga üstü olaylar görüyoruzki Rabbımın gelde büyüklüğüne inanma Allah verıcem dedikten sonra her türlü koruyor bebegımızı yeterki yemek içmek icin nasibi olsun...
benim annemde aynı seyleri yasamıs şırıl şırıl adetmiş agrısı falan varmı cok doktora gitmiş öylesıne baktırmak icin doktor hareket eden bısey var demiş anneme ve şoka girmişler 3 aylık hamıleymıs.. Geç döllenmeyle en erken 15 günde öğrenebılıyormussun ne kanda ne idararda cıkmıyormus geç döllenmeyle ilgili makalelerde okumustum Bende adet olmadan önce o yüzden hıc umudumu kaybetmıyordum tabkı kırmızıları göresıye kadar hayırlısı Canım ne diyeyim. ama cidden şaşkınlık verici olaylar

yoksa ben de mi hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…