- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.261
eşimde dün gece aynı yorumu yaptı
kızşlarrr su pınarını alın dügmeye basıyon kendi sogutuyoo.çok ratah yani.hem dakka bi dolabı açmaktanda kurtulyon
ya profıl resmım nie degısmıyor ben bu forumdan hıcbısey anlamıyorum yaa sizide okuyabılmek icin hep yenılıyorum bunun baska bi kolay yolu yokmu kızlar şu forumu kullanmayı bana bi ögretın yahu
ya profıl resmım nie degısmıyor ben bu forumdan hıcbısey anlamıyorum yaa sizide okuyabılmek icin hep yenılıyorum bunun baska bi kolay yolu yokmu kızlar şu forumu kullanmayı bana bi ögretın yahu
kızlar slmm naılsınız bakalımm, muhabbetinz süper, sayfalar akıyor hiç yazmasan kusan dursan. bende çalışıorum o yüzden yetişemiorum size yaa, bende evde olmak istiyorum, sabahları balkon keyfi yapıp çayımı yudumlamak istiyorum, bi cigarada yaksam fena olmaz hani
bende olabılırım belki kız bu ay 3 gün adet gördüm resmen :82:
hiç sorma bu girip çıkmma beni bi yoruyokii deli oluyorum.niye yazdıklarımız arka arkaya otomatik olarak gelmiyokii üfff
tatlım valla ben de hep sayfa yenilyorum..
ayrıca resminin burda görünmesi için profil resmine değil avatarına eklemen lazım resmi
benn geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmderyaaaaaaaaaaaaa
benn geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim de bitti gibi bişey bugün çok az geldi.. ama bu mucizeler herkese olmuyo...
bu dediğim arkadaşın eşinin sperm oranı çok çok düşükmüş 0 a yakın ve bi de korunuyolarmış hamile kalmış
kız sen bendende betermıssınöyle yapma mauseyler sağ tıkla yenıle de sayfa yenılenınce yazılar cıkıyor yada klavyeden f5 yazan kısma bas ordanda yenıleyebılıosun
pek hoş geldin tatlııııııııııııııııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?