- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.881
pasiiiiii pekiii gögüsün acıyomu benim yok denecek kadar biz sızım var
tabi canım az önce benim de aklıma geldi. akşam yemekten sonra masayı toplayamadım eşim makineyi boşaltmış hem de akşam bulaşıklarını makineye yerleştirmiş. pek anlamaz biliyo musun o işlerden tutmuş kaselerin ağzı yukarı gelcek şekilde dizmiş makineye
bi güldüm bi güldüm. dedim Allahım eşimi bana bağışla evet bebek istiyoruz da ya o olmasa... onun yokluğuna dayanamam Allahım bizi brbirimize bağışlasın... bebeğim olmasa da bi ömür geçiririm ben bu adamla yaa....
canım benim göğüsler bu ay biraz anormal davranıyor...
geçen cuma sabahı göğüs uçlarımın zonklamasıyla uyandım..
2 gün çok acıdı ve resmen zonkladı..
sonra pazar gününden beri şişmeye başladılar..
hatta dün akşam o kadar şiştiki..
yürürken bile çok acıdı...
sabah daha iyi uyandım sanki şişlik biraz azalmış gibi..
birde göğüs uçlarım büyüdü..
ee kolay değil onca hormon yüklemesi aylarca üstüste..
çıkıyor şimdi acısı herşey alt üst anlayacağın...:26:
arkadaslarrr yaa herşeyin bi zamanıı var benim kaç tane tsanıdıgım var ama kaç tanee hep 3.4.5.6 seneden sonra anne baba olAN insanlarr.ve ALLAHIN bizi MAHRUM etmeyecegini biliyorum.ama belikde böyle hakkımıza hayrılısı bi bunu kabul edebilsekk.ama size bisi diyyimii ben bebegimi kaybettikten sonra artıkk bu hayra daha çok inanıyorum vee boyun egiyorum.günümü zehiretmiyorum.aşkımı çok ama çok seviyorum.ben onu 25 sene sonrA BUldum ve çok mutluyum varsın bwebegide geç bulayım ama mutlu olayımm
hımm seninkiler bayaa belli etmiş kendini yok bende bişi kendi hallerinde uyuyolarr
benim göğüslerim adet önceside şişer..
rahatsız edecek şekilde....
ama bu defa çok şişti..
akşam bi ara dedim aha patlayacaklar şimdi
benim gögsüm degile karnım acayip şiştii kiz.dün kotun içine zor girdim:82:
nese ben bi yandandA ÜTÜ yapayım.bukadar akıl hocalıgı yaptıgım yeter.gelirim yorum yazarım araara
hanımlar bana müsade biraz alış verişe çıkacağım malum yaz geldi benim oğlanın kıyafeti kalmadı
sonra görüşürüz hoşçakalın öptüm
çok haklısın tatlımm.. bak benim de adetim geciktikten sonra idrar testim pozitif çıktı ama kanda negatif üstelik adetim 2 hafta geç geldi.. doktora gidip kesinleştirmeden kendimizi kaptırmamamız lazım yoksa üzülen yine biz oluyoruz başkası değil
benimde 2 gün önce çok şişti karnım..
dediğin gibi kotun son düğmesini ilikleyemedim...
hatta o gün alt katlardaki bi komşum gördü..
aaaa kız sen hamilemisin dedi..
yooo dedim...
ayy ne bileyim kilo almışsın karnında çıkmış bana hamilesin sanki dedi..
yok dedim..
ben senden bu ay çok umutluyum.hani sıvı geldi yaptınız ya işalalh tutar canim
gunaydin kizlar..
ama çıkacağım evimi temizlemeden önce size bi bakayım dedimmm
size heberim var kocaman bi bebek yerine kocaman bi negatif haberi..yani kocaman bi hayal kirikligi....
iki idrar testimde pozitif ama yanlismis cok enteresan niyeyse her zaman hersey beni bulurr bu da cok enteresan...hala adet olmadim bu da enteresan...
kan testim negatif heber verim dedim..
allah isteyen herkese nasip etsin herkese allah annelik duygusunu yasatsin..
allaha emanet olun hoscakalin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?