- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.861
bizim evde de çamaşır heç bitmez katlar yerleştirirsin yerine yenileri serilirken bi yandanda makinada başkası yıkanır :97:
kaç günün geçtii.bide niye test yada kana gitmiyosunkiii:26:
bendede öyle cANimm.böylee camASIR sepetiiinin köküne kadar bitiririm ohhh derim aksam esimn çorap atarrr
canım 6 günüm geçti p.tesi kan testi yaptırdım sağlık ocağına sonuç negatif
hiç böyle gecikmezdişaştım kaldım
bu arad vücudum öyle şişki anlatamam karnım sankim 4 aylık gibi
öyle bekliyom boş boş napacağımı şaştım
havalardan biraz gecikiyoruz sanirim yaa.sen biraz daha beklee sonra testi yenile bence ne olur ne olmazz
gunaydin kizlar..
size heberim var kocaman bi bebek yerine kocaman bi negatif haberi..yani kocaman bi hayal kirikligi....
iki idrar testimde pozitif ama yanlismis cok enteresan niyeyse her zaman hersey beni bulurr bu da cok enteresan...hala adet olmadim bu da enteresan...
kan testim negatif heber verim dedim..
allah isteyen herkese nasip etsin herkese allah annelik duygusunu yasatsin..
allaha emanet olun hoscakalin.....
gunaydin kizlar..
size heberim var kocaman bi bebek yerine kocaman bi negatif haberi..yani kocaman bi hayal kirikligi....
iki idrar testimde pozitif ama yanlismis cok enteresan niyeyse her zaman hersey beni bulurr bu da cok enteresan...hala adet olmadim bu da enteresan...
gunaydin kizlar..
gunaydin kizlar..
allaha emanet olun hoscakalin.....[/QUOTE
kuşum hoşgeldinn.canin saolsun dünyanin sonu degil yaa o yüzden fazlaa üzülmee.benimde testim yanlış ÇIKMISTII.sonrA kendiliginden adet oldum stres yapma yoksa adetimize yansıyoo ve günümüz dahada geçiyooo hepsi psikolajik yanii.hem niye hoşcakal diyon bizi bırakıp gitcenmi yanii
özlem gitmiş gerçekten zor bi durum adetimiz gelmeden hamile olduğumuzu sandığımız aylarda adetimiz geliyor ve ne kadar üzülüyoruz ağlıyoruz onun ki daha acı olmalı heralde tatmadım ama bir iki gün hamile olduğunu düşünerek seviniyorsun hayaller kuruyorsun herkes mutlu oluyor ve sonuç negatif çok acı gerçekten ama bunu da biz kendimiz kendimize yaşatıyoruz çok kaptırıyoruz kendimizi olacağı varsa da ondan olmuyor psikolojik olarak kendimizi sıkıyoruz bi akışına bıraksak bizde diğer insanlar gibi bu kadar uğraşmadan kalıcaz ama çok zor galiba bunu yapmak.
arkadaşlar size çok önemli iki tane yaşanmış örnek vereceğim
Lütfen Allahtan hayırlısını dileyin..
Bizim bi komşu vardı 7-8 sene bebek için uğraştılar kadın ni hayet hamile kaldı aslan gibi bi oğlan doğurdu hemen doğumun arkasına hastalandı gögüsündeki küçücük kitle kanser çıktı
bebeğini emziremedi bile sürekli tedavi... tüm vücuduna yayıldı çocuğunu sevemedi
sokakta büyüyor babaannesinin yanında Allah yaşatmasın acı bişe bu
Diğer bi komşumuzda 10 sene çocuk için uğraştı tam on sene
kadın hamile kaldı bebeği oldu henüz çok yeniyken kocasını trafik kazasında kaybetti
bunlar yaşanmış olaylardan bir kaçı
Rabbim herşeyin en iyisini bilir isyan etmeyelim
Hakkımızda hayırlısını dileyelim Rabbim tez günde versin inşallah
özlem gitmiş gerçekten zor bi durum adetimiz gelmeden hamile olduğumuzu sandığımız aylarda adetimiz geliyor ve ne kadar üzülüyoruz ağlıyoruz onun ki daha acı olmalı heralde tatmadım ama bir iki gün hamile olduğunu düşünerek seviniyorsun hayaller kuruyorsun herkes mutlu oluyor ve sonuç negatif çok acı gerçekten ama bunu da biz kendimiz kendimize yaşatıyoruz çok kaptırıyoruz kendimizi olacağı varsa da ondan olmuyor psikolojik olarak kendimizi sıkıyoruz bi akışına bıraksak bizde diğer insanlar gibi bu kadar uğraşmadan kalıcaz ama çok zor galiba bunu yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?