Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşbulduk tatlım..boşverrrr biz evin işi

ayyy tatlımm yerleşecek çamaşırlar, ütülenecek çamaşırlar, çıkacak yazlıklar kalkacak kışlıklarrrrçok çalışmam lazım çooookkkk

sen napiosun nasılsın bakalım şekerr??

Son düzenleme:
oyyyyyy belim agrıdı oyyy ütüden 20 parca ütülemem lazım henüz 6 parca bitirebildim m

ayyy tatlımm yerleşecek çamaşırlar, ütülenecek çamaşırlar, çıkacak yazlıklar kalkacak kışlıklarrrrçok çalışmam lazım çooookkkk

sen napiosun nasılsın bakalım şekerr??

napıyım tatlım çalışıyorum.bütün o işleri haftasonuna sıkıştırıyorum.bu arada doğum kontrol ilacına da başladım.bu ay dinlenicem yani

merhabalar ben geldım guzel anneler ve anne adaylarıı
temizlik yapıyorum felaketım yanı camlarımı siliyorum özledim sizi bi bakıyım napıolar dedim ...

canım benım bende cok merak etmıstım seni , hayırlısı olsun bıtanem önümüzdeki ay inşallah hepimiz gebe kalırız üzülme olurmu elbet birgün olucak inşlahha en hayırlı zamanda nasip eder rabbimde bide diğer türlü sıkıntı cekmeyız...
Bu ay herkeste bısey var hepimiz gec adet olduk sanırım mevsimsel değişiklikten dolayı neyse sende olursun en kısa zamanda, sonrada çalışmalara baslarsın tatlım öpüyorum seni Keyfin iyi olsun Lütfen

amaan onlara sorsan evde yorulacak ne iş var kii

azıcık oturayım son ve asıl raunda geçicem yazlık kışlık transferi

ahh ahh sanki yazlıkları çıkarınca bitiyomukii.işte en çıkardım bitti dedim.bu seferde yazlıkları ütülüyomm.itmiy anam bitmiyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…