- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #23.941
ayy kışlıkları kaldırdım daa yazlıkların hepsini ortaya yığdın yıkanacak ütülenecek ve katlanacakları ayırmak için.. bir yandan da giyilmeyenleri ayırdım onlarda kendi aralarında ayrılacak kötü olup atılacaklar ve iyi olup verilecekler olarakkk ayy oynatcam az sonra
ayt13nasılsın canım,bebişimiz nasıl,
Delüüüüüüü:86:
iyidir sanırım teyzesiteee 3 hafta sonra görücem onuu
sen nasılsın cnm
ayy kışlıkları kaldırdım daa yazlıkların hepsini ortaya yığdın yıkanacak ütülenecek ve katlanacakları ayırmak için.. bir yandan da giyilmeyenleri ayırdım onlarda kendi aralarında ayrılacak kötü olup atılacaklar ve iyi olup verilecekler olarakkk ayy oynatcam az sonra
benim ütü için son 1 parcam kaldıı tam 25 parca ütüledim.son pantolan allahım yardım ett 25 yapayımmm
:111::111::111::111::111::111::111:
hadi ben kaçtım azcık delürüp geleyiimm
Allah iyilikler versin minnoşumuza ve anneciğine,bende iyi sayılırım tatlım teşekkür ederim,accık adet belirtileri var panik yapıyorum,yok yok gelmeyecekkk
ne adet belirtisimiduymadım ben bişeee sakın haaaaaa
selam vereyim dedim az işlerim var geliriz 1 saate
A.slm tatlım hoşgeldin,Kolay gelsin:80:selam vereyim dedim az işlerim var geliriz 1 saate
Hay maşallahh,ben ütü sevmiyorum ya bir defada anca 10 parça yapabiliyorum,sonra baygınlık geliii
:26::26::26::26:geliriz yazmışım:26::26::26:
benim ütü için son 1 parcam kaldıı tam 25 parca ütüledim.son pantolan allahım yardım ett 25 yapayımmm
Allah iyilikler versin minnoşumuza ve anneciğine,bende iyi sayılırım tatlım teşekkür ederim,accık adet belirtileri var panik yapıyorum,yok yok gelmeyecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?