Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Delüüüüüüü:86:

benim ütü için son 1 parcam kaldıı tam 25 parca ütüledim.son pantolan allahım yardım ett 25 yapayımmm

bu gibi durumlardan dolayı dolabımı çok seviyorum kocaman ve yazlık kışlık değiştirme derdim olmuyorr..ama yakında bedenime olmayanlar diye ayırmam lasım yani hepsi bi sene giyilmemek üsere beni beklicek allah sana kolaylık versinnn bebemm

benim ütü için son 1 parcam kaldıı tam 25 parca ütüledim.son pantolan allahım yardım ett 25 yapayımmm

kızlarr kolay gelsin hepicinizeee işimiz zor valla
kocalara sorsanız bütün gün evde napıyorsunuzki derler
bende pazar günü kendisini çalıştırıyorum evde abboo işiniz zor diyor
ben o işleri bitirdim yarında kadın gelecek halıları yakayacaz gözümde dağ gibi büyüdü

Allah iyilikler versin minnoşumuza ve anneciğine,bende iyi sayılırım tatlım teşekkür ederim,accık adet belirtileri var panik yapıyorum,yok yok gelmeyecekkk

selam canım bendede vardı o belirtilerden geldi gelecek diye korktum stres yaptım 6 gündür ne gelen var ne giden üstelik hamile de değilim o yüzden stres yapma valla geleni gideni kaçırıyoruz

ben yokken naptınız bakalım
ben çook yoruldum çarşıya çıkmadan önce evi temzledim (şöyle bir) şimdi de hazırlık yapcam akşama misafirim var.. aman ne çok gezdim çarşıda hem işletmelerimi gezdim hem de pasta malzemelerimi aldımm...
biz küçük ilçede yaşardık annemlerle akşam oturmasına gelene hiç öyle pasta yapılmazdı ama burda adet böyle napalım yapcaz artık.
ama hafif şeyler yapcam ve herkes yiyebilicek
rus salatası, parfe, donut(geçenlerde ilk defa yaptım çok güzel oldu)
nasıl iyi mi menüm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…