Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

merhabalar ben geldım guzel anneler ve anne adaylarıı
temizlik yapıyorum felaketım yanı camlarımı siliyorum özledim sizi bi bakıyım napıolar dedim ...
abbbooooo herkesi mi temizlik yapıooo ben de anca bitiridimmm öldümmmm
amaan onlara sorsan evde yorulacak ne iş var kii

azıcık oturayım son ve asıl raunda geçicem yazlık kışlık transferi

oooh ben çookkkkktan yaptım yazlık-kışlık transferiiii
kadınalrın çilesi ne çok beeee

oyyyyyy belim agrıdı oyyy ütüden 20 parca ütülemem lazım henüz 6 parca bitirebildim m

ooof benım de bi sepet ütüm varr ama kusura bakmasınlar bugün yapamıcammmm
sırf yeni ütü çıkmaısn diye çamaşır yıkamıommm sepet dolduuuu:26::26:

ooof benım de bi sepet ütüm varr ama kusura bakmasınlar bugün yapamıcammmm
sırf yeni ütü çıkmaısn diye çamaşır yıkamıommm sepet dolduuuu:26::26:

ama kacarin yok canim benim.bende yıkadım dedimki hele beklesin ama olmuyo iştee inan bi sepet dolusu ütülüyomm öldüm bittim

ama kacarin yok canim benim.bende yıkadım dedimki hele beklesin ama olmuyo iştee inan bi sepet dolusu ütülüyomm öldüm bittim

ayyy tülü ben ütü için kendimi yarına endeksledimmm yaaa,bugün yapamıcammm.
temizliğimmm yeni bitti,yazılı hazırlamam ve okumam lazımm

offffffff ooffffffffffff

ütü de beklesin efenimmmm

ben de evime jetgiller diye çizgi film vardı ordaki robottan istiyooommm

Selam hamaratt hatunlaaar,anam sözleşmiş gibi herkes temizlikte bugün bende dahilbende yastıklara nevresimlere giriştim bugün,açtım yıkadım birkaçını yaptım gerisini yemek yaptıktan sonra yapıcam,
Hepimize kolay gelsin,anam çilemiz bitmiyor bizim,daha battaniyeler yıkanacak halılar yıkanacak duvarlar camlar kapılar silinecek,oyyyy anam oyyyyy

bence de oy anam oyyyy
benım de daha çok işim var hepsi bi gün de olmaz demiiiii

neyse ben de kalkayım yoğurt çorbasıı yapıcammm
öpüldünüzzzzzzzz

hee bendee o dediginden istiyomm bende temizligi dün bitirdim ama bugunde ütü çıktı.ama yarın ve diger günler hep gezecemmmmmm.sen bugun sınavları hallet haftasonu ütünü yaprsın

bence de oy anam oyyyy
benım de daha çok işim var hepsi bi gün de olmaz demiiiii

neyse ben de kalkayım yoğurt çorbasıı yapıcammm
öpüldünüzzzzzzzz

elbette hepsi bir günde olmaz şekerim,yavaş yavaş yapalım çok yormayalım kendimizi
enerjimiz tükenir sonra hadi canımcım kolay gelsin sana,bende yemeğe başlıyacam birazdan,bizde seni öptükk

ayyy kızlar benim karın ağrım başladı ve akıntımda var halammı geliyor acaba,öyle bir his var içimde,ama daha batıma 10 gün var yaa:26:

ayyy ortalık çok dağıldııııııııı oturup ağlıycam şimdiiiii nasıl toplanır buralaarrr:84::84::84:

ayyy ortalık çok dağıldııııııııı oturup ağlıycam şimdiiiii nasıl toplanır buralaarrr:84::84::84:

Sakin ol bebişimm,biter biter,yakın olsak yardıma gelirdim bende kışlık yazlık transferi yaptığımda cinnet geçitiyordum ama bitti şükür

nasıl becerdin bu kadar dağıtmayı

Sakin ol bebişimm,biter biter,yakın olsak yardıma gelirdim bende kışlık yazlık transferi yaptığımda cinnet geçitiyordum ama bitti şükür

ayy kışlıkları kaldırdım daa yazlıkların hepsini ortaya yığdın yıkanacak ütülenecek ve katlanacakları ayırmak için.. bir yandan da giyilmeyenleri ayırdım onlarda kendi aralarında ayrılacak kötü olup atılacaklar ve iyi olup verilecekler olarakkk ayy oynatcam az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…