Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

amiinn canım.. rabbim her durumda yar ve yardımcımız olsunn

kızlar size doyum olmaz ama ben biraz çıkıp işlerimi halledeyim...
dışarıya falanda çıkmam lazım..
görüşürüz
öpüyorum hepinizi missler gibi ohhh

görüşürüz aşkitom çok gezip geç kalma heeeeee

kızlar size doyum olmaz ama ben biraz çıkıp işlerimi halledeyim...
dışarıya falanda çıkmam lazım..
görüşürüz
öpüyorum hepinizi missler gibi ohhh

byyyyyy pasiii bende birazdan çıkcam dısariiiii.tebrige gitcxemm.bi arakdas evlendidee

anaaaaammm saat 1 olmuş ben daha yatakodamı toplamadım kahvaltı etmedim.. ütülerim de var

ben de onları halledeyim bariiii

selam canım..
niye oyle dudağın bükük

canım çok üzüldümm çok geçmiş olsunnn.. inaşallah yarın güzel haber alırsın belki bişey olmaz bebeğinee
olursa da veren allah alan allah ne diyebiliriz kii...

kızlar doktora gittim bugün iğnelerim bitti adam kafasına göre aşılama yapacakmıs meger onlar aşılamadan önce vurulan iğnelermiş boşu boşuna iğne vurulmus oldum bide kafan cok dolu bu psikolojide zor hamıle kalırsın dedi

nasıl yaa ben anlamadım şimdi sana aşılama yapılacak da senin haberin mi yokmuş
peki o iğneler ne iğnesiymiş?

Son düzenleme:
kızlar hatırlıyor musunuz geçen bi arkadaşımdan bahsetmiştim.
kaç defa beta hcg vermiş ama hep ya 1 ya da 0 çıkmış.
ayın 31 inde gitmiş 0 çıkmış
diğer ayın 21 inde gitmiş yani 20 gün sonra değeri 13 binlerde çıkmış yani 6 haftalık bebek
hatta sonuçlarını kendi gözümle gördüm
hani demiştim ya bildiğiniz herşeyi unutcaksınız diye aha unutun işte..
ben de şüphelendim arkadaşım böyle anlatınca bana dedi senin de değerin 1 çıkmıştı bence hamilesin dedi. ben de dedim adet oldum. ben de olmuştum dedi. ama biraz daha kısa sürmüş. benimki de kısa sürdü bu ay ama adam akıllı geldi parçalar filan.
o öyle diyince ben de şüphelendim aile hekimliğine gittim kan verdim. bir sürü antibiyotik ve vajinal hap kullancam ya o yüzden. bugün gittim ve sonucu aldım.

eeeeeee sonuç neee

nasıl yaa ben anlamadım şimdi sana aşılama yapılacak da senin haberin mi yokmuş
peki o iğneler ne iğnesiymiş?

salakmı bu doktorlarr ya niye sana söylememiş aşılama ignesi diye

Şimdi Şöyle söyleyeyım dr la biz telde görüştük ben adet olunca aradım, bana menogon die iğne verdı bu iğne aşılamada kullanılıyormus önce 10 tane vuruluyormusuz sonra catlatma iğnesi ve aşılama yapılıyormus ama benım haberım yok bende sanıyorumki klomen gibi kullanıcam sonra catlatma iğnesi vurup ilişki plnlaması verecek ama dr kafasına göre aşılama planlamıs..
Bende 1 yıl kadar aşılama düşünmedigimi söyledim bakalım salı günü yenıden yumurta takibine gidicem
yaa cok sarsıldım artık ilişkiye girmek bile benı acayip geriyor cunku ay sonunda negatifi görüyorum ya onun verdıgı gerginlik tüm ayımı etkiliyor ve ilişkiye girerken düşündügüm tek sey yine umutlanıcam tüm ay sonra yıne nagetıfı görünce hüsrana ugrayacagım yanı inanılmaz derecede psikolojim yıprandı eşimden uzak durmayı bıle düşünür hale geldım şöyle bi kaç hafta tatile cıksam sesini duymasam rahatlayacakmısım gibi gelıyor ..

anaaamm yoksa adet sandığında düşük mü olduuu bukadar gecikmeye göre çok düşük değer
ama bir hafta önce yaptırdığımda 1.2 nin altında çıktı. bana şöyle geliyo kimyasal gebelik de olabilir ya da gerçekten baya bi geç döllendi hamileyim Allahım hayırlısını versin inşallah.
ama ben hiç karnımda bebek varmış gibi hissetmiyomm

peki bişey diycem şimdi bukadar iğneleri falan yaptırmışken aşılamayı da yaptırsaydın, herşeyde bir hayır vardır

Allah allaaahhhh delimi ne adam sormadan etmeden aşılama haa
canım test falan yaptırmadımı ultrasonla bakmadımı yumurta gelişimine

herkese selam bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…