- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.421
tülay hadi belirtini bekliyorum
utanıyorum ama söyleyim barii.şimdi ben her ay adet bittikten sonra kufore gider ve agdami yaptırırım.ama ama hamile kaldıgım ay bitürlü şeyimde(afedersiniz) kıl çıkmadııı.Allah allah derdim hep AMA HAMİLEYMİŞİM.buayda aynısı oldu nezaman önce yapyırdım hiç çıkmadı şeyimde(afedersiniz) ondan şüpheleniyorum.normalde çok çıkar yani..... doktorum bana demiştiki hamimle kaldıgın ay hormonlarr kıl üretmez dediii
utanıyorum ama söyleyim barii.şimdi ben her ay adet bittikten sonra kufore gider ve agdami yaptırırım.ama ama hamile kaldıgım ay bitürlü şeyimde(afedersiniz) kıl çıkmadııı.Allah allah derdim hep AMA HAMİLEYMİŞİM.buayda aynısı oldu nezaman önce yapyırdım hiç çıkmadı şeyimde(afedersiniz) ondan şüpheleniyorum.normalde çok çıkar yani..... doktorum bana demiştiki hamimle kaldıgın ay hormonlarr kıl üretmez dediii
ben artık sana yorum yapmıyorum yawruuummm
kız bende 20 gün önce gittim bacaklarımı aldırdım...
normalde benim çok çabuk ve çok gür çıkar..
hatta dün arkadaşıma dedimki..aaa kızın elindenmidir nedir..
baksana benim bacaklarımda tek tük kıl çıktı..
sanırım ağdası çok iyi dedim...
kız ben sana demedimmi bende vardır belki diye...
benim şeyimde zaten çıkmıyor hiç epilasyonlu
bilmiyom valla.off yaa acabalar çok kötüü.sen böyle bişi yaşadnmıı kizz
Selamm tontikolarr nasılsınızzz,:80embiqcim yarın hsg çektiriyormuşsun,inşallahh çok kolay geçer bende senden cesaret alırda çektiririm
Selamm tontikolarr nasılsınızzz,:80embiqcim yarın hsg çektiriyormuşsun,inşallahh çok kolay geçer bende senden cesaret alırda çektiririm
pasiiiiiiiiiiii ama ben küçük abdeste fazla çıkmıyom sen:26:
a.selam canım hoşgeldiinn.. bana dua edin hem kolay geçsin hem de temiz çıksın inşallahhh
ben geçen hamilelğimdede çıkmıyordum zaten..
şimdide yok öyle bir belirti:26::26::26:
dualarım seninle aşkitom.....
herşey çok güsel olacak....
yaa bence sık idrara çıkma daha ilerki haftalarda olur kızlar çünkü kese büyüdükçe yaptığı baskı arttığı için sık idrara çıkma oluyor
yaa bence sık idrara çıkma daha ilerki haftalarda olur kızlar çünkü kese büyüdükçe yaptığı baskı arttığı için sık idrara çıkma oluyor
aynen katılıyorum canım..
7. haftdan sonra başlıyor.
rahim ilk genişlemeye başladığında mesanenin üstüne doğru büyüyormuş...
bence o bir belirti değil...
ayyyyyy hep bize umut veriyon canim benim.işalalh biz bu ay kalırız bak sana haziran ayında negüzel şeyler söyleyip seni motife etrcemm
selam canım hoşgeldin
a.selam canım hoşgeldiinn.. bana dua edin hem kolay geçsin hem de temiz çıksın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?