- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.461
alalalalaaaaaa ya olaya bakk.geç dölenmi canim demek.o yüzden adet oldun sen ve kısa sürdüüüüü
ama bir hafta önce yaptırdığımda 1.2 nin altında çıktı. bana şöyle geliyo kimyasal gebelik de olabilir ya da gerçekten baya bi geç döllendi hamileyim Allahım hayırlısını versin inşallah.
ama ben hiç karnımda bebek varmış gibi hissetmiyomm
valla bayılcam az kaldııı
benim de öyle değildir dimi yaaa yarın okadar işlemden geçecemmmmm
valllaa ezgi herşey olabiliyomuss.git istersen bugun yine bi kan testi yaptırr aksama alırsın sonucu ona göre cektir filmini
ayy yok ya ben resmen adet oldum ama yoktur canımm
Allah allaaahhhh delimi ne adam sormadan etmeden aşılama haa
canım test falan yaptırmadımı ultrasonla bakmadımı yumurta gelişimine
herkese selam bu aradaa
bencede yoktur ama ne bileyimm öyle şeyler duyyorumki artık adet olsam bile diger aya kadar kendimden şüpheeder durumua geldim
peki bişey diycem şimdi bukadar iğneleri falan yaptırmışken aşılamayı da yaptırsaydın, herşeyde bir hayır vardır
walla annemde dedi aslında yaptırsaydın die ama hep doğal yoldan olsun istiyorum napsam acaba:26:
ay tatlım bunun doğalı mı varr olsun da allahın izniyle böyle olsunn. bence bu noktaya gelmişken sonuna kadar git bakarsın tutar
ay canım yaaa acaba bu iğne mi böle etki yaptı 2 gündür ağla ağla bi hal oldum
ama çok tuhaf E2 hormon testi istemesi lazım ilacın prospektüsünde bile yazıyor e2 değeri ile yürütülmeli diye...neye göre ilaca devam et yada dur dicekki
bence de iğne sadece kullanılınca çok yıpratıyor aşılama daha mantıklı bende bi kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum çok stresliyim
ama bir hafta önce yaptırdığımda 1.2 nin altında çıktı. bana şöyle geliyo kimyasal gebelik de olabilir ya da gerçekten baya bi geç döllendi hamileyim Allahım hayırlısını versin inşallah.
ama ben hiç karnımda bebek varmış gibi hissetmiyomm
korkuyorum bıde aşılamadan içine bıseyler yerleştiriyorlar falan sancılı oluyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?