Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bende hamıle kaldıgımda öyle hıssetmıyordum o yüzden ilk etapta düştügünde bana garip gelmemişti aglamamıstım bıle ama sonrası anlatılamaz bir travmaydı benım ve hala süre gelen hıcbıtmeyen kötü bi tecrüce

valla bayılcam az kaldııı
benim de öyle değildir dimi yaaa yarın okadar işlemden geçecemmmmm

valllaa ezgi herşey olabiliyomuss.git istersen bugun yine bi kan testi yaptırr aksama alırsın sonucu ona göre cektir filmini

Allah allaaahhhh delimi ne adam sormadan etmeden aşılama haa
canım test falan yaptırmadımı ultrasonla bakmadımı yumurta gelişimine

herkese selam bu aradaa

hos geldın tatlım..
baktı rahim içi temiz dedi yumurtalıklarla ilgili bişey demedi bıde şu testleri istedi
TSH, ST3, ST4 prolaktin yarın sabah yaptırıcam bunları 8.30 ile 9.30 arası yaptırman lazım dedi ..
bende şaşırdım ya işte ne aşılaması die ben çatlatma iğnesi ve ilişki plnlaması verecek sanıyorum
sanırım psikologa gidicem olmaycak böyle cok asırı gerginim

bencede yoktur ama ne bileyimm öyle şeyler duyyorumki artık adet olsam bile diger aya kadar kendimden şüpheeder durumua geldim

ben yarın sabah doktoruma söylerim önce muayene eder zaten artık belli olur varsa da kaç hafta olduu yaniii, sonra çektiririm

ay canım yaaa acaba bu iğne mi böle etki yaptı 2 gündür ağla ağla bi hal oldum
ama çok tuhaf E2 hormon testi istemesi lazım ilacın prospektüsünde bile yazıyor e2 değeri ile yürütülmeli diye...neye göre ilaca devam et yada dur dicekki

ay tatlım bunun doğalı mı varr olsun da allahın izniyle böyle olsunn. bence bu noktaya gelmişken sonuna kadar git bakarsın tutar

bence de iğne sadece kullanılınca çok yıpratıyor aşılama daha mantıklı bende bi kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum çok stresliyim

ya benden hıcböyle bi test istemedi anlamadım bende off kafasımı güzeldir nedir
sorarım gittigimde artık yada yarın devlet hastanesinde sorarım doktora

canım yumurtan gelişince E2 değerinin 600 civarı çıkması gerekiyomuş benim gelişemedi bu ay sanırım yarında hüsran olcak hiç gelişme yok hatta iğneyi bacağımdan yaptığımdan bacağımıda sakatladım yürüyemiom şimdi topal oldum resmen

benim değerim 5.12 idi ben 1hafta sonra kan testi yaptırmadan dr.a gittim usg keseyi gördüm.sende git bence,şuan düşük yapıyorum ,sen dikkat et kendine cnm bir an önce git dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…