- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.481
oooooooffff sinirlerim bozuldu yaaaaaaa
eşim yarın spermiogram yaptırmıycakmışşş
canım yumurtan gelişince E2 değerinin 600 civarı çıkması gerekiyomuş benim gelişemedi bu ay sanırım yarında hüsran olcak hiç gelişme yok hatta iğneyi bacağımdan yaptığımdan bacağımıda sakatladım yürüyemiom şimdi topal oldum resmen
evet canım biraz canın acıyomuş ama napıcaaan yeterki olsun deyip herşeyin acısına katlanıyoruz olunca bütün acılarımızı unutcaz inşallahh
sonra noldu canım düştü mü?bende hamıle kaldıgımda öyle hıssetmıyordum o yüzden ilk etapta düştügünde bana garip gelmemişti aglamamıstım bıle ama sonrası anlatılamaz bir travmaydı benım ve hala süre gelen hıcbıtmeyen kötü bi tecrüce
canım bilemiyorum ki belki benimki de düşük olabilir ama düşük olsa bile rahatlıycam demek ki hamile kalabiliyorum diye ama inşallah düşük değildir. çünkü bu dediğim arkadaşım bi ton iğne yemiş hamileyken antibiyotik hem de kanda 0 çıktığı için doktor yapmış yani.ben yarın sabah doktoruma söylerim önce muayene eder zaten artık belli olur varsa da kaç hafta olduu yaniii, sonra çektiririm
benim değerim 5.12 idi ben 1hafta sonra kan testi yaptırmadan dr.a gittim usg keseyi gördüm.sende git bence,şuan düşük yapıyorum ,sen dikkat et kendine cnm bir an önce git dr.a
sonra noldu canım düştü mü?
eğer düştüyse sıkma canını bak bi kere hamile kalmışsın
canım bilemiyorum ki belki benimki de düşük olabilir ama düşük olsa bile rahatlıycam demek ki hamile kalabiliyorum diye ama inşallah düşük değildir. çünkü bu dediğim arkadaşım bi ton iğne yemiş hamileyken antibiyotik hem de kanda 0 çıktığı için doktor yapmış yani.
neden düşük oldu ki canım
dediğin gibi belki benimki de düşüktür ama düşükse zaten gitti giden adetim bitmek üzere
ama ben 1 hafta önce de yaptırdım 1,2 nin altında çıktı
Karanfilce kız sende aynı benım gibi düşünüyorsun hıc umudumu kaybetmıyorum bende adet olsam bıle acabalar sıralanıyor kafamda..
bendemı hamıleyım dedim az önce yazdıklarından dolayı ,
benım kan testlerim hep 0.01 cıkardı ama bu ay 0.58 cıktı tabı acayip umutlandım ama adet oldum adetım 2 gün net geldı 3. gün tek bir kanama sonrasında gelmedi yanı 2.5 gün adet oldum kızlar yoksa bi testte benmı yaptırsamki ..
he birde bugün vajinal ultrason bakıldı ondan cıkarmıydı acaba olsaydı doktor görürdü heralde :26:
ya tatlım nıe kendın vurdunki ğneyi keşke baskasına enjekte ettırseydın hemşiremisin sen?
walla ne bılım işte cok korkuyorum şu vajinal ultrason bıle gerıyor benı hele bu ay iğnede oldum ya iyice gerilmişmim amann ne dertmıs valla cektıgımız sıkıntılara bak
ya hemşire deilim ama kayınvalidem öğretti o ebe. çok iyi anlıyorum seni bu ay olmazsa tedaviyi sonlandırcam amaaaaan herşey olacağına varır stresten ölecem yoksa
niye bozuyon sinirlerini.dün gece esim kendiliginden söyledi bana.eger bu ay hamile degilsen ben doktora gidip sperm testi ysaptıracam dediiii
yaa bilmiyorum ki kendimin hamile olduğunu bilsem sana da diycem kesin o zaman sen de hamilesindir diye ama ben adam akıllı adet oldum :44: sadece miktarı diğer insanlara göre çok çok fazla gelirdi bu sefer diğer kadınlarınki gibi geldi.
bi de hiç bi şey hissetmiyorum
ayy ne bileyim tatlım bran önce o da çıksın aradan istiyorum..
neymiş yarın benim işim daha önemliymiş ben ordayken gidip nasıl onla uğraşırmış, önce bi benmkini halledelimmiş de haftaiçi gidip yaptırcakmış, yoksa kaçtığından değilmiş asla öyle bişey yokmuş
ayy ne bileyim tatlım bran önce o da çıksın aradan istiyorum..
neymiş yarın benim işim daha önemliymiş ben ordayken gidip nasıl onla uğraşırmış, önce bi benmkini halledelimmiş de haftaiçi gidip yaptırcakmış, yoksa kaçtığından değilmiş asla öyle bişey yokmuş
canım erkeklerin yaptığı test çok basit benim eşim verdi o benden bile önce vermişti.
ama varya onlar bile hikaye bu dediğim arkadaşın eşinin sperm oranı yüzde 20 lerde hareketliliği de 0 a yakınmış ve de korunuyorlarmış ben şaştım kaldım bu işe
dedikiii sen testi yaptırırsan ben daha iyi olurum:87:
canım erkeklerin yaptığı test çok basit benim eşim verdi o benden bile önce vermişti.
ama varya onlar bile hikaye bu dediğim arkadaşın eşinin sperm oranı yüzde 20 lerde hareketliliği de 0 a yakınmış ve de korunuyorlarmış ben şaştım kaldım bu işe
aman napiim benimkiler temiz çıksın da bikaç gün daha beklerim onunkini artık.. zaten daha önce bakılmıştı ona geçirdiği bi rahatsızlıktan dolayı herşey iyi çıkmıştı biraz da ona güveniyo
yaa diyorum y zaten insan hıcbısey hıssetmıyor..
Bak ben en son 12 ocakta adet olmustum( düşük yaptıgım dönemden bahsedıyorum) 14 subatta test yaptım öylesıne geceydi bıde öyle ilk idrarla falanda degıldı aa bı baktım 2. cizgi silik cıktı ertesi gün saglık ocagına gittim orda yaptılar idrar testı ama negztif cıktı.. Ben artık hamıle degılım die normal hayatımı sürdügürüyorum ama adette olmuyorum sonra 18 subatta bi daha idrar testı yaptım 2. cizgi yıne cıktı ertesi gun kan tahlılı yaptırdım betahcg142ydı o gecede düşüğüm başladı zaten..
Ama kendımı hıc hamıle gibi hıssetmıyrdum yanı daha içinde küçücük bi kan pıhtısı var nasıl hissedeceksınki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?