Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

oooooooffff sinirlerim bozuldu yaaaaaaa
eşim yarın spermiogram yaptırmıycakmışşş

niye bozuyon sinirlerini.dün gece esim kendiliginden söyledi bana.eger bu ay hamile degilsen ben doktora gidip sperm testi ysaptıracam dediiii

evet canım biraz canın acıyomuş ama napıcaaan yeterki olsun deyip herşeyin acısına katlanıyoruz olunca bütün acılarımızı unutcaz inşallahh

ya tatlım nıe kendın vurdunki ğneyi keşke baskasına enjekte ettırseydın hemşiremisin sen?
walla ne bılım işte cok korkuyorum şu vajinal ultrason bıle gerıyor benı hele bu ay iğnede oldum ya iyice gerilmişmim amann ne dertmıs valla cektıgımız sıkıntılara bak

sonra noldu canım düştü mü?
eğer düştüyse sıkma canını bak bi kere hamile kalmışsın
ben yarın sabah doktoruma söylerim önce muayene eder zaten artık belli olur varsa da kaç hafta olduu yaniii, sonra çektiririm
canım bilemiyorum ki belki benimki de düşük olabilir ama düşük olsa bile rahatlıycam demek ki hamile kalabiliyorum diye ama inşallah düşük değildir. çünkü bu dediğim arkadaşım bi ton iğne yemiş hamileyken antibiyotik hem de kanda 0 çıktığı için doktor yapmış yani.
benim değerim 5.12 idi ben 1hafta sonra kan testi yaptırmadan dr.a gittim usg keseyi gördüm.sende git bence,şuan düşük yapıyorum ,sen dikkat et kendine cnm bir an önce git dr.a

neden düşük oldu ki canım
dediğin gibi belki benimki de düşüktür ama düşükse zaten gitti giden adetim bitmek üzere
ama ben 1 hafta önce de yaptırdım 1,2 nin altında çıktı

Karanfilce kız sende aynı benım gibi düşünüyorsun hıc umudumu kaybetmıyorum bende adet olsam bıle acabalar sıralanıyor kafamda..
bendemı hamıleyım dedim az önce yazdıklarından dolayı ,
benım kan testlerim hep 0.01 cıkardı ama bu ay 0.58 cıktı tabı acayip umutlandım ama adet oldum adetım 2 gün net geldı 3. gün tek bir kanama sonrasında gelmedi yanı 2.5 gün adet oldum kızlar yoksa bi testte benmı yaptırsamki ..
he birde bugün vajinal ultrason bakıldı ondan cıkarmıydı acaba olsaydı doktor görürdü heralde :26:

ewet malesef düştü canım..

yaa bilmiyorum ki kendimin hamile olduğunu bilsem sana da diycem kesin o zaman sen de hamilesindir diye ama ben adam akıllı adet oldum :44: sadece miktarı diğer insanlara göre çok çok fazla gelirdi bu sefer diğer kadınlarınki gibi geldi.
bi de hiç bi şey hissetmiyorum

ya hemşire deilim ama kayınvalidem öğretti o ebe. çok iyi anlıyorum seni bu ay olmazsa tedaviyi sonlandırcam amaaaaan herşey olacağına varır stresten ölecem yoksa

ya hemşire deilim ama kayınvalidem öğretti o ebe. çok iyi anlıyorum seni bu ay olmazsa tedaviyi sonlandırcam amaaaaan herşey olacağına varır stresten ölecem yoksa

bende aynısını düşünuyorum acıkcası dr a gidip geldıkçe iyice strese giriyorum hıc degılse yaz dönemımı rahat geçireyim diyorum Hayırlısı Olsun hepimiz icin canım..

niye bozuyon sinirlerini.dün gece esim kendiliginden söyledi bana.eger bu ay hamile degilsen ben doktora gidip sperm testi ysaptıracam dediiii

ayy ne bileyim tatlım bran önce o da çıksın aradan istiyorum..
neymiş yarın benim işim daha önemliymiş ben ordayken gidip nasıl onla uğraşırmış, önce bi benmkini halledelimmiş de haftaiçi gidip yaptırcakmış, yoksa kaçtığından değilmiş asla öyle bişey yokmuş

yaa diyorum y zaten insan hıcbısey hıssetmıyor..
Bak ben en son 12 ocakta adet olmustum( düşük yaptıgım dönemden bahsedıyorum) 14 subatta test yaptım öylesıne geceydi bıde öyle ilk idrarla falanda degıldı aa bı baktım 2. cizgi silik cıktı ertesi gün saglık ocagına gittim orda yaptılar idrar testı ama negztif cıktı.. Ben artık hamıle degılım die normal hayatımı sürdügürüyorum ama adette olmuyorum sonra 18 subatta bi daha idrar testı yaptım 2. cizgi yıne cıktı ertesi gun kan tahlılı yaptırdım betahcg142ydı o gecede düşüğüm başladı zaten..
Ama kendımı hıc hamıle gibi hıssetmıyrdum yanı daha içinde küçücük bi kan pıhtısı var nasıl hissedeceksınki:)

dedikiii sen testi yaptırırsan ben daha iyi olurum:87:

canım erkeklerin yaptığı test çok basit benim eşim verdi o benden bile önce vermişti.
ama varya onlar bile hikaye bu dediğim arkadaşın eşinin sperm oranı yüzde 20 lerde hareketliliği de 0 a yakınmış ve de korunuyorlarmış ben şaştım kaldım bu işe

spermde çok önemli ama bence en önemlisi mortolitee

dedikiii sen testi yaptırırsan ben daha iyi olurum:87:

aman napiim benimkiler temiz çıksın da bikaç gün daha beklerim onunkini artık.. zaten daha önce bakılmıştı ona geçirdiği bi rahatsızlıktan dolayı herşey iyi çıkmıştı biraz da ona güveniyo

kızlar bu duaları diğer formdan aldım okuyun sizde sayı belirtmeksizin hergün okuyabildiğiniz kadar okuyun (RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTEL ĞAYRU VARİSİN) anlamı yarabbi beni dünyada evlatsız bırakma benim bebeğim oldu diye varmı sizleri yarı yolda bırakma herzaman dalarımdasınız her namazda her ezan sesinde ben bana söylenenleri yaptım rabbim yolladı hediyesini sizde yapın yılmayın sakın ikindi ezanı okunurken bütün işinizi gücünüzü bırakın en önemli ezan vaktiymiş ikindi ezanıNDA HAYYA LAL SELAH HAYYA LEL FELAH DEDİĞİ ANDA HAYIRLI EVLAT İSTEYİN o anda cenabı mevlam isteyin benden vereyim size diomuş rabbim dualarınızı kabul eyler inşallh

haklısın canım.. fazlada üstelemek istemedim ters tepmesin bide bukadar basit bişeyken

benimki 2 defa yaptırdı.birincisinde düsük çıktı 9 ay sonra tekrarladıkk çok yükselmişti zati 2 ay sonrada hamile kamıstım.yani degişebiliyooo.yüksekken düşüp.düşükken yükseliyoo.bence yaptırsın

annem 3 hamilelik geçirdi ve daha günü geçmeden mide bulantısı baş dönme halsizlik başlarmış ve bu tabi 9 ay sürüyormuş. belki ona çekerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…