- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.301
kızlar ben yüksek müsadenizle aranızdan ayrılıyorum
ben kociş geliyo yemek hazırlamam lazım....
hepinize iyi akşamlar...
görüşmek üzere
kızlar ben yüksek müsadenizle aranızdan ayrılıyorum
ben kociş geliyo yemek hazırlamam lazım....
hepinize iyi akşamlar...
görüşmek üzere
öyle oldu vallahi nasıl rahatladim.............kız iyi yaptın 1 saat önce gittiler sende kendini topiğe attın
ayy hiç sorma ya büyük badire atlattım.......ayyy kıyamam canım yaaa çok geçmiş olsun valla büyük badire atlatmışsın
ezgicim şükür her şeyin temiz çıkmışşşş ,yolumua bakalaım artıkk
şuan ağrın sızın var mı?
sanırım anestezili oldunn
kendi evimde özgürlüğümü yaşıyorum kaynanam gitti deKızzzz Tuğçeeeeeeeee napıyonnn şekerimmm
evet tatlım çok şükür..
anestezili oldum valla iyi ki de öyle olmuşum hiçbirşey hissetmedim uyandığımda da,sadece ilk kendime geldiğimde çoook hafif bir bel ağrısı adet ağrısı gibi ama 1-2 saniye kadar oldu, sanki yattığım gibi kalkmışştım..çok hafif kanlı akıntım oldu ama normalmiş başka hiçbişey yok
kendi evimde özgürlüğümü yaşıyorum kaynanam gitti de
eeh çok güzel
Allah şimdi sana sağlıklı bir bebek versin inşallah
ama biraz önce de yazdım ya her şeyin hayırlısı
bak eşimin kuzenine ne kötüü.
bugün cinsiyet için gideceklermişş dün ağrısı olmuş ve doktora gitmişler meğer bebek ölmüşşş,bugün kürtajla almışlarr.
Allahım kimselere vermesin
ne verecekse sineriyle versin
evet canım.. o yüzden hamile olmadığımızı öğrendiğimiz aylar bundada bir hayır vardır diyip şükretmemiz lazım.. allahım herşeyin hayırlısını versin...
ama derya var ya sonucu elime aldım yaa nasıl rahatladım anlatamam yaa bütün umutsuzluğum karamsarşığım kalktı üstümden
amaniiiin kızlar ben de erken kaçıyorummm... kociş geldii azcık benle ilgilensin malum narkozluyum
arkadaşımızla aranızda geçen yazışmaları bilmiyorum, bilsem dahi bu konuda yorum yapmak bana düşmez..
ancak madem hatalı bulunmuş ve gerekli cezayı almış, hali hazırda burada değilken gelip onun hakkında bu tarz şeyler yazmanıza da bir anlam veremedim açıkçası..
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?