Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ezgicim şükür her şeyin temiz çıkmışşşş ,yolumua bakalaım artıkk
şuan ağrın sızın var mı?
sanırım anestezili oldunn

ezgicim şükür her şeyin temiz çıkmışşşş ,yolumua bakalaım artıkk
şuan ağrın sızın var mı?
sanırım anestezili oldunn

evet tatlım çok şükür..

anestezili oldum valla iyi ki de öyle olmuşum hiçbirşey hissetmedim uyandığımda da,sadece ilk kendime geldiğimde çoook hafif bir bel ağrısı adet ağrısı gibi ama 1-2 saniye kadar oldu, sanki yattığım gibi kalkmışştım..çok hafif kanlı akıntım oldu ama normalmiş başka hiçbişey yok

eeh çok güzel
Allah şimdi sana sağlıklı bir bebek versin inşallah
ama biraz önce de yazdım ya her şeyin hayırlısı
bak eşimin kuzenine ne kötüü.
bugün cinsiyet için gideceklermişş dün ağrısı olmuş ve doktora gitmişler meğer bebek ölmüşşş,bugün kürtajla almışlarr.
Allahım kimselere vermesin
ne verecekse sineriyle versin

evet canım.. o yüzden hamile olmadığımızı öğrendiğimiz aylar bundada bir hayır vardır diyip şükretmemiz lazım.. allahım herşeyin hayırlısını versin...

ama derya var ya sonucu elime aldım yaa nasıl rahatladım anlatamam yaa bütün umutsuzluğum karamsarşığım kalktı üstümden

kalkmaz mı tatlım kalkmaz mı?çok şükür her şey temizzz.
ben bugün bu olayı duyduktan sonra gerçekten kafaya bukadar takmıcam artıkk.

ayyy bu sivilcelerim beni öldürecek
her gün bi yerimde çıkıyoo,bugün de kaşımın içindee
çok ağrı yapıyoo yaaa
15 yaşında ergen gibi oldumm

kendi kendime diyorum ki zaman geçiyor belk geçen zaman bzi bebeklerimize belkide umutsuzluklara itecek ammaaann keşke geleceği görebilsek ya ne diicem size siz hiç yüzük falı bakmış mıydınız

arkadasım su nedenle belırttım kendısıde bebım actıgım konuda hakaretlerıne devam ettıgı ıcın. Yoksa benım tarzım degıldır.onun yazdgı luzumsuz yazıda benım bebısımle alakalı topıkte kabak gıbı durmaktadır. Bu nedenle yanı: Etkıye tepkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…