- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.321
Arkadaş belki bilmiyorsunuz ama yaptığınız gıybettir hem ayıp hem günahtır,olan olmuş gelip burada yazmanıza gerek yok...
sitede din konulari konusmak yasaktir.
AYRICA arkadasım su nedenle belırttım kendısıde bebegim ile alakali actıgım konuda hakaretlerıne devam etmistir.Yokksa benım tarzım degıldır.onun yazdgı luzumsuz yazıda benım bebısımle alakalı topıkte kabak gıbı durmaktadır. Bu nedenle yanı: Etkıye tepkı.
keşke ölçseydinnnn yarın sabah ölç mutlaka tatlımm..
hem adet belirtilerim diyip durma ayşede benmle iddialaştı okadar adet olcam ben anlarım adet ağrılarım var diyeeee
tamam canım ölçerim sabah...
inatlaşmak değil canım..
yani insan hisseder yaa
işte ne bileyim aynı şeyler yine var her ay olduğu gibi..
hayırlısı artık
Hanım efendi ben siyaset yapmadım fetva vermedim sadece hatırlatmak istedim bunun nesi yasak,işinize gelmedi sanırım,yasaksa sizde yasak çiğniyorsunuz dikkat edin..!!!polemik yapıp tartışmaya zemin hazırlıyorsunuz..Arkadaşımız zaten almış ban cezasını,irdelemenize gerek yok..!![/
katılıyorum.. arkadaşımz din konuşmadı ki sadece olanı söyledi gıybet günahtır ewet günahtır.. ayrıca akşam akşam ne alakası var ki bi topikte aranızda bişeyler geçmiş olabilir diğer arkadaşımıza bir hafta sınırlamada gelmiş hala ne kindir bu anlamadım..Karar mecii mi burası, ne kadarda basitçe düşünceler içinde oluyor kimi insanlar yaa..
adet öncesi ıslak mısınız kuru mu hamişler ve geleck aya ümitlerini bırakanlar..............
benim batım ya yarın yada pazartesi ama hala ıslağım da normal mi değil mi onu bilmiyrum..........benm yumurtlama günlerm ıslağım kremsi doğru yolda ilerliyorum d mi sonrası uzayan akıntı
benim batım ya yarın yada pazartesi ama hala ıslağım da normal mi değil mi onu bilmiyrum..........
saınrım kuruydum.............cnm adet öncesi genelde kuru günlerdir ama kişiden kişiye değişiyor.senin normalde nasıldı hep ıslakmıdır yada hep kuru da bu aymı ıslaksın
benim batım ya yarın yada pazartesi ama hala ıslağım da normal mi değil mi onu bilmiyrum..........
hımmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:genelde adet önces kuru günler oluyor ama gerçektende kşden kişiye değşiyor mesela benim akıntılarım hep fazlalaşıyor...
adet öncesi ıslak mısınız kuru mu hamişler ve geleck aya ümitlerini bırakanlar..............
Canın sağolsun tatlım,vardır bundada bir hayır...bugün yine geldi şu kırmızılar yaaaaaaaaaaaabu ayda olmadı kızlar malesef neyse hayırlısı olsun
bende genelde kuruyum adet öncesi,ama bu ay yumurtladıktan sonra azda olsa akıntım devam ediyor.:26:adet öncesi ıslak mısınız kuru mu hamişler ve geleck aya ümitlerini bırakanlar..............
Hoşgeldin cicim...huhuuu ben geldım
ii gecelerrr ben uyumaya kaçtıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?