Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Arkadaş belki bilmiyorsunuz ama yaptığınız gıybettir hem ayıp hem günahtır,olan olmuş gelip burada yazmanıza gerek yok...

sitede din konulari konusmak yasaktir.

AYRICA arkadasım su nedenle belırttım kendısıde bebegim ile alakali actıgım konuda hakaretlerıne devam etmistir.Yokksa benım tarzım degıldır.onun yazdgı luzumsuz yazıda benım bebısımle alakalı topıkte kabak gıbı durmaktadır. Bu nedenle yanı: Etkıye tepkı.

Hanım efendi ben siyaset yapmadım fetva vermedim sadece hatırlatmak istedim bunun nesi yasak,işinize gelmedi sanırım,yasaksa sizde yasak çiğniyorsunuz dikkat edin..!!!polemik yapıp tartışmaya zemin hazırlıyorsunuz..Arkadaşımız zaten almış ban cezasını,irdelemenize gerek yok..!!

keşke ölçseydinnnn yarın sabah ölç mutlaka tatlımm..

hem adet belirtilerim diyip durma ayşede benmle iddialaştı okadar adet olcam ben anlarım adet ağrılarım var diyeeee
evet yaa dün gibi hatırlıyorummm
tamam canım ölçerim sabah...
inatlaşmak değil canım..
yani insan hisseder yaa
işte ne bileyim aynı şeyler yine var her ay olduğu gibi..
hayırlısı artık

pasimm aynen bende ölee dedimm ,ayırt ederim adet le hamileliği dedim bi o kadar emindim ki sorma gitsinnnkuzum dualrım seninleee

ii geceler kızlar,

moralim çok kötü yaaa annem hastaneye yatmış safra kesesi iltihaplanmış, yürüyemiyomuş bile nefes darlığı bulantı kusma bilinç kaybı..

bu durumu bilen var mı ayrı şehirlerdeyiz iyileşir değil mii dua edin lütfen

bugün yine geldi şu kırmızılar yaaaaaaaaaaaabu ayda olmadı kızlar malesef neyse hayırlısı olsun
Canın sağolsun tatlım,vardır bundada bir hayır...
adet öncesi ıslak mısınız kuru mu hamişler ve geleck aya ümitlerini bırakanlar..............
bende genelde kuruyum adet öncesi,ama bu ay yumurtladıktan sonra azda olsa akıntım devam ediyor.:26:
huhuuu ben geldım
Hoşgeldin cicim...
ii gecelerrr ben uyumaya kaçtıımm

sanada iyi geceler şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…