- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.341
ii geceler kızlar,
moralim çok kötü yaaa annem hastaneye yatmış safra kesesi iltihaplanmış, yürüyemiyomuş bile nefes darlığı bulantı kusma bilinç kaybı..
bu durumu bilen var mı ayrı şehirlerdeyiz iyileşir değil mii dua edin lütfen
ii geceler kızlar,
moralim çok kötü yaaa annem hastaneye yatmış safra kesesi iltihaplanmış, yürüyemiyomuş bile nefes darlığı bulantı kusma bilinç kaybı..
ii geceler kızlar,
üzüldüm yaa Allah şifasını versinn
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin düzelir inşallah hayatım moralini bozma annene de moral ver
geçmiş olsun cnm. benim kardeşim de safra kesesinde iltihap vardı safra kesesi alındı şimdi bi sorunu yok kendini üzme.bulantı kusma vs. iltihaptan dolayı oluyor kısa sürede iyileşir.
tülüüüüüüüüüüüüüü
hadi yattım kız<lar ben yarın görüsürükkkkkkkkk
hadi yattım kız<lar ben yarın görüsürükkkkkkkkk
sende umarım cezanı almışsındır ki sende 1 hafta ceza aldın konuyu saptırma bana gönderdiğin msj zaten göndericem gerekli kişilere...benimle tartışan bana msj gönderende sendin ben sana msj atmadım ki lütfen konuyu saptırma beni kötü yansıtıp kendini doğru göstersen ne bilen bildikten sonra ayrıca buda cvp msjmdı cvp bile bidaha vermiycem editöre başvurucam...
sende umarım cezanı almışsındır ki sende 1 hafta ceza aldın konuyu saptırma bana gönderdiğin msj zaten göndericem gerekli kişilere...benimle tartışan bana msj gönderende sendin ben sana msj atmadım ki lütfen konuyu saptırma beni kötü yansıtıp kendini doğru göstersen ne bilen bildikten sonra ayrıca buda cvp msjmdı cvp bile bidaha vermiycem editöre başvurucam...
ii geceler kızlar,
günaydınn kızlar..
karanfillllllll
Tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda ne geçtiyse lütfen bu topikte değil başka bir platforma çözmeye çalışın.
deryaaaaaaa günaydin tatlıııı boncugumm.neyapıytosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?