Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

üzüldüm yaa Allah şifasını versinn

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin düzelir inşallah hayatım moralini bozma annene de moral ver

geçmiş olsun cnm. benim kardeşim de safra kesesinde iltihap vardı safra kesesi alındı şimdi bi sorunu yok kendini üzme.bulantı kusma vs. iltihaptan dolayı oluyor kısa sürede iyileşir.

üzüldüm yaa Allah şifasını versinn

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin düzelir inşallah hayatım moralini bozma annene de moral ver

geçmiş olsun cnm. benim kardeşim de safra kesesinde iltihap vardı safra kesesi alındı şimdi bi sorunu yok kendini üzme.bulantı kusma vs. iltihaptan dolayı oluyor kısa sürede iyileşir.

canlarım iyi ki varsınız Allah sizin de tüm dualarınızı kabul etsin, yanımda olduğunuz için çok sağolun, morale ihtiyacım vardı iyileşecek biliyorum Allah tüm hastalara acil şifalar versin öpüyorum hepinizi

pasimmmmmm iyi dileklerin için sana minattarim.işlalah beraber kalırız bu ay daha hiç bişi belli degil bozma moraliniiiiii

ayy benim canım acaipp erik istiyorrr,aklımdan çıkmıyor bir türlü,evdede yokk,,Bismillahhhhh:26:

bana özelden gönderdıgın mesajı edıtöre gönderdım walla allah senı ıslah etsın dahada bırsey demıyorum

ve artık benı rahat bırak hıcbırsekılde karsıma cıkma artık. Yeter artık hamıle bır kadın var senın karsında.bana gönderdıgın özelden gönderdıgın bana ve esıme dıl uzattgın mesajı ve benım actıgım topıkte bana ve bebegıme laf attıgın mesajı edıtöre gönderdım. Sana artık cevap vermeyecegım.

geçmiş olsun cnım Allah acil şifala versin inaşllah en yakın zamanda iyileşir.

aranızda ne geçtiyse lütfen bu topikte değil başka bir platforma çözmeye çalışın.

kardeşşşşş olumuş bitmiişşşşş.bak hamileymissin o yüzden boşver artıkkk uzatmanın ve bizim topigin içine e....... bi alemi yokk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…