- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.361
aaay ne yapayım TÜlücüm yaaa okul işleri il euğraşıyorum
yazılı hazırla,yazılı oku ,onları e-okula gir çok sıkıldımmmm
sen nasılsın bebemm
az kaldı canim benim ablamda ögretmen ve aynı dertten muzdaripppp... benimde canim sıkkın burda yagmurr yagıyooo sildirdigim camlar berbat oldu bide sabah atasimi ölçtüm düsmüss 36.5 eee
karanfillllllll
Tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kahvaltı yaptım da bi de ev topluyorum arada takılırım kızlar ben
günaydın kızlarrrr...
canancım çok geçmiş olsun canım.. allah tez zamanda şifasını versin annenin.. umarım şimdi daha iyidir..
bir de şu konuda yorum yapmadan duramıycam allah aşkına biz burda oyun mu oynuyoruz, yok sen benim topiğimde kavga çıkardın ben de seninkinde çıkarıcam..biz burda dertlerimizi paylaşmaya birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. ayrıca ben hamileyim benle böyle konuşamazsın ne demek yaa, senin bir üstünlüğün bir ayrıcalığın mı var hamilesin diye.. karşındaki insan da bir anne sonuçta..
lütfen böyle gereksiz polemiklere girmeyin.en azında bu topklerde yapıp başkalarının huzurunu kaçırmayın.
canannnnn bitanemm çokk çokk geçmiş olsun.umarım annen bianö nce saglıgına kavuşurr
ne rahat kadınım yaffff aksama yemege misafirim var ben buralarda geziyom.amaaaaa annem sagolsun birazdan gelip yiymeklerimi yapcakk
OOhhh insanın annesi yakında olunca öyle oluyorrr
aynen Ezgicin en çok sinir olduğum takıldığım nokta karşında hamile insan var kısmıı.
hey Allahım yaaa ne insanlar var.
neyse boşverelim bizim topikimizin huzurunu kaçıramaz.
napıyon bebemmm
ne rahat kadınım yaffff aksama yemege misafirim var ben buralarda geziyom.amaaaaa annem sagolsun birazdan gelip yiymeklerimi yapcakk
he vallla.ama ben bilerek gurete gelin gitmedim.yoksaaa ankadaran anteptenn ne doktorlar ne mühendiler istediii
DElüüüüüüüüüü
ben memleketten buldum ama sorun şu ,annem memleketten uzak
biz küçükken Antalya'ya yerleşmiş annemlerr .
Canım annem okul kapanınca gelecek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?