- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.481
ama benim test yapcak bi durumum yokkiii.daha adetime 3 gün varrr:26:
canlar ben 10 gündür soğan kürü yapıyorum resmen içimin rahmimin temizlendiğini gözlerimle gördüm ama artık akıntı felan gelmiyor bu yumurtlama dönemimde 3 kez eşimle paslastıktabi sonunda golleri yedim sorum şu hani bu kür 15 gün var devam etsemmi bıraksammı:26:
hmm bugün demiştin sanki bi yerde öyle hatırladım ama yanlış mı hatırlamışım:44:
canlar ben 10 gündür soğan kürü yapıyorum resmen içimin rahmimin temizlendiğini gözlerimle gördüm ama artık akıntı felan gelmiyor bu yumurtlama dönemimde 3 kez eşimle paslastıktabi sonunda golleri yedim sorum şu hani bu kür 15 gün var devam etsemmi bıraksammı:26:
yawww sen yarın sabah test yapsan çıkar...bende haziranın 9 unda adet bekliyorum ama haziranın 7 si evlilik yıldönümüm eğer fikrimi değiştirmezsem 7 haziranda yani adete 2 gün kala test yapıcam pozitif çıkarsada hediye paketyinde testi vericem öyle düşünüyorum ama bilmiyorum du bagalım
inşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin..umarım en kısa zamnda bende kalırım..morallerini bekliyorum..özellikle yaptığın bişey varmı canım bana tavsiye edebileceği..
bende şuanda hiçbir belirti yok sadece 3 gündür ishalim heee kızlar bugün ateşim birden tavan yaptı dün ateşim 36.1 ken bu sabah 36.6 çıkmış entesan değilmi birden fırlamış
haklısın canım devam edim o zaman son 5 günüm kalkdı ya içmesi sorun değilde hazırlaması zoruma gidiyokesinlikle devam et sakın bırakma 15 günü tamamla 15 gün demezlerdi değilse dimi rahminizin temizlendiğini hissedince bırakın derlerdi.
bu arada ben de ilk defa dün içtim hiç sandığım kadar köü değilmiş senin deyiminle neskafe içer gibi içtim tabi civan perçeminden sonra bana hatta tadı çok saf gibi filan geldi.
ahhh canım annnem beni görse gözleri yaşarır. çocukken bize soğanlı bi tane yemek bile yapamazdı görmeyelim diye rendelerdi. şimdi sırf çocuk sahibi olayım diye soğanın direk suyunu içtiğimi görse üzülür herhalde bana neler çektirdiniz diye
süperrrrr alalh kucaginda görmeni nasip etsinn
yaw ateşin yükselerek gitmesi gebelik işaret oluyor dimi ama masallah yani bugün fırlamıs gitmiş insallah düşmezde şimdilik tek belirtim obenim birazcık elirtilerim varr.ama iyi fırlamışş kızzz masalahh.benim ateşşşş hep 36.6 yada 36.8 di.bu sabah 36.5 düsmüsss
yaw ateşin yükselerek gitmesi gebelik işaret oluyor dimi ama masallah yani bugün fırlamıs gitmiş insallah düşmezde şimdilik tek belirtim oumut kapısı napalım
olabilir canım neden olmasın korunmuyoruz illahi bir ayda tutacak insallah ...senin az kalmıs rahat ol heyecan yapma ama ateşinde yüksek canım bak 2 gün daha ölç git gide düşüyorsa anladıki adet olucaksın düşmezse o zamanbenimde ates hep yüksek hatta saah 10 ölçüyom 37.0 avucum ve yüzüm yaniyyy.acap hamilemiyimkiii:26:
olabilir canım neden olmasın korunmuyoruz illahi bir ayda tutacak insallah ...senin az kalmıs rahat ol heyecan yapma ama ateşinde yüksek canım bak 2 gün daha ölç git gide düşüyorsa anladıki adet olucaksın düşmezse o zaman
allah allah belki arada olabilir ama genelde ben topiklerde öyle okudum senin bünyeylede alakalı olabilir her insanın vücüdü ayrı ayrı şimdi benimde kafam karıstıevettt bende onu takip edeiyom.ama aklım karıstıı.benim gecenki hamileligimde adett günü ve diger olmadıgım 4 gün hep düsüktüüü.tirtirr titrerdimmm.ama hamileymisim
allah allah belki arada olabilir ama genelde ben topiklerde öyle okudum senin bünyeylede alakalı olabilir her insanın vücüdü ayrı ayrı şimdi benimde kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?