Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

devamm et tabikideee

yawww sen yarın sabah test yapsan çıkar...bende haziranın 9 unda adet bekliyorum ama haziranın 7 si evlilik yıldönümüm eğer fikrimi değiştirmezsem 7 haziranda yani adete 2 gün kala test yapıcam pozitif çıkarsada hediye paketyinde testi vericem öyle düşünüyorum ama bilmiyorum du bagalım

kesinlikle devam et sakın bırakma 15 günü tamamla 15 gün demezlerdi değilse dimi rahminizin temizlendiğini hissedince bırakın derlerdi.

bu arada ben de ilk defa dün içtim hiç sandığım kadar köü değilmiş senin deyiminle neskafe içer gibi içtim tabi civan perçeminden sonra bana hatta tadı çok saf gibi filan geldi.
ahhh canım annnem beni görse gözleri yaşarır. çocukken bize soğanlı bi tane yemek bile yapamazdı görmeyelim diye rendelerdi. şimdi sırf çocuk sahibi olayım diye soğanın direk suyunu içtiğimi görse üzülür herhalde bana neler çektirdiniz diye

bende şuanda hiçbir belirti yok sadece 3 gündür ishalim heee kızlar bugün ateşim birden tavan yaptı dün ateşim 36.1 ken bu sabah 36.6 çıkmış entesan değilmi birden fırlamış

yokkkkk eger yaparsam ve çıkarsa süprizim bozulurr.evlilik yıldönümümden önce söyleyiverirm kocama dayanama o yüzden 4 haziranda yapıppp ertesi gün söylüycemm......çünkü 5sinde kutluycazz yıldönümümzü 6sı pazartesiye geliyoo.eglence olmaz pazartesi günüüü

inşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin..umarım en kısa zamnda bende kalırım..morallerini bekliyorum..özellikle yaptığın bişey varmı canım bana tavsiye edebileceği..

tesekkürler canım amin.darısı sana ve olmayan arkadaslara olsun.canım ben klomen kullandım.dr dedı günlerde esımle beraber oldum.bende ılk baslarda cok stres yaptım ama o ay kendımı cok sıkmamıstım kafama cok takmamıstım.o ay hamıle kaldım.5 ay denedık olmadı 6 ayda klomen kullandım hamıle kaldım.bı de benim hıc bı sorunum yoktu.canım sana tavsıyem kafana cok takma.ınsallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.sen klomen kullanıyomusun?

bende şuanda hiçbir belirti yok sadece 3 gündür ishalim heee kızlar bugün ateşim birden tavan yaptı dün ateşim 36.1 ken bu sabah 36.6 çıkmış entesan değilmi birden fırlamış

benim birazcık elirtilerim varr.ama iyi fırlamışş kızzz masalahh.benim ateşşşş hep 36.6 yada 36.8 di.bu sabah 36.5 düsmüsss

haklısın canım devam edim o zaman son 5 günüm kalkdı ya içmesi sorun değilde hazırlaması zoruma gidiyobide çok geç ılıyo karanfilcim sanada hayırlı olur insallah bu ay resmen iltihaplar dökülervi v alla gördüm yanii beyaz iç çamasırı kullan daha net görürsün bazı kadınlar çok abartıyo soğan suyunda ne varmıs ap acı türk kahvesini içiyorlar ama bebişi için soğan suyunu içemeyen annaeden şüphe ederim annelik baslı basına fedagarlık gerektiren birşey canım ben anneyim ve kendimden çok ödün verdim bu zamana kadar

benim birazcık elirtilerim varr.ama iyi fırlamışş kızzz masalahh.benim ateşşşş hep 36.6 yada 36.8 di.bu sabah 36.5 düsmüsss
yaw ateşin yükselerek gitmesi gebelik işaret oluyor dimi ama masallah yani bugün fırlamıs gitmiş insallah düşmezde şimdilik tek belirtim oumut kapısı napalım

yaw ateşin yükselerek gitmesi gebelik işaret oluyor dimi ama masallah yani bugün fırlamıs gitmiş insallah düşmezde şimdilik tek belirtim oumut kapısı napalım

benimde ates hep yüksek hatta saah 10 ölçüyom 37.0 avucum ve yüzüm yaniyyy.acap hamilemiyimkiii:26:

benimde ates hep yüksek hatta saah 10 ölçüyom 37.0 avucum ve yüzüm yaniyyy.acap hamilemiyimkiii:26:
olabilir canım neden olmasın korunmuyoruz illahi bir ayda tutacak insallah ...senin az kalmıs rahat ol heyecan yapma ama ateşinde yüksek canım bak 2 gün daha ölç git gide düşüyorsa anladıki adet olucaksın düşmezse o zaman

evettt bende onu takip edeiyom.ama aklım karıstıı.benim gecenki hamileligimde adett günü ve diger olmadıgım 4 gün hep düsüktüüü.tirtirr titrerdimmm.ama hamileymisim

evettt bende onu takip edeiyom.ama aklım karıstıı.benim gecenki hamileligimde adett günü ve diger olmadıgım 4 gün hep düsüktüüü.tirtirr titrerdimmm.ama hamileymisim
allah allah belki arada olabilir ama genelde ben topiklerde öyle okudum senin bünyeylede alakalı olabilir her insanın vücüdü ayrı ayrı şimdi benimde kafam karıstı

allah allah belki arada olabilir ama genelde ben topiklerde öyle okudum senin bünyeylede alakalı olabilir her insanın vücüdü ayrı ayrı şimdi benimde kafam karıstı

kız beni bi görseydin varyaaaa acırdınn.üzerimde 3 battaneiyee esim habire sıcak çay yapıyoo.ben titremekten konusamıyodum bile hatta dedimki çok kötü hasta olcamm.bide baktım hamileymisimm.sonrada yanmaya basladımm.doktora sordum bebek yerleştigi için üşümüssün dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…