- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.701
benım doktorumda onemlı olan dıger sonuclar fsh ın cok bır onemı yok demıstı hatta daha oncekı sonuclarımı gosterdıgımde yapılması bıle gereksız dedı:)))o yuzden senınkıde ole dedıyse bosver takma:))
slmmm püfff canım sıkıldı bulutlar üstüme üstüme gelio
Buradada hava bulutlu sabahtan,insanın ruhu daralıyorr,artı alt dudağımın hemen altında çıkan kocaman sivilce beni gıcık etti yaw çokk acıyorrr
yeniden hos geldın tatlım zaten bızde hic inanmamıstık hatta ben cvp verme tenezzülünde bıle bulunmadım ... Kötü söz sahıbıne aittir
cevap vermekmı sana cevap vermekten bıktım ben rahat bırak hala kendını aklamaya calısıyorsun.
bende senın yazdıgın cevapları hakaretlerı edıtore gonderdım. Bebegıme ve esıme yaptıgın sen benım esımı ve bebegımı sakın agzına almayacaksın bır daha.
Ben bır hafta banlanma cezam o kapanan topıkte yazdıgım mesajla alakalıdır bu arada hatırlatayım.
evet kötü sözler sana aıttır
nasılsınız 1 hafta konu dışı konuşmaktan banlanma cezası almıştım... Ve BU ŞAHISTA BİR HAFTA BANLANMA CEZASI ALMIŞTIR...şahsın hakkımda konuşması msj larını okudum ona cvp bile vermiyorum kusura bakmayın editöre şikayet ettim göndediği msjları yolladım şükürler olsun ki cezasını almış...ben asla doğmamış bir bebeğe hakaret edecek bi insan değilim bildiğiniz kadarıyla konunun buraya taşınmasından da rahatsızım editörden rica ettim o şahsın mesajlarını silmesi için....
birde konu başlığını değiştirmek istiyoduk ya hala mesaj gelmedi cevap olarak bende biraz önce konu ile ilgilenen editöre msj attım inşallah değiştiricez ...
BENİİMDE MELEĞİM OLSUN DİYEN ANNE ADAYLARI BURADA TOPLANALIM.....
offf ama yeter arkadaşım artık biz neyle uğraşıyoruz sen de iyice geriyorsun bizi ama birazcıkta bizi düşün zaten stresliyiz birde sen ortamı germe lütfen.bak ne güsel Allah sana bi evlat nasip etmiş tadını çıkar böyle küçük şeylerle uğraşma hem sana hem bebeğine yazık aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama olabilir böyle şeyler yani ne gerek var uzatmaya.bizi de bu durumun içine sokuyorsun.ama sen böyle yaparsan bebeğini de üzersin.artık yazma buraya bizim derdimiz bize yeter.biz güzel haberler duymak istiyoruz sen bize tartışmalarını anlatıyorsun.tamam artık..........
tamam işte sen ailenin yanına gelmişsin ne güzel özlem gider neden uğraşıyorsun ki onu yazdı bunu yazdı diye.ama ben o arkadaşında doğmamış bebeğine ve eşine dil uzatacağına inanmıyorum belki sen şimdi hamilesin yanlış anlamışsındır alınganlık yapmışsındır yoksa ki kimse durduk yere kimseye dil uzatmaz senle paylaşamayacak nesi var ki uzatsın .bu olay her ne kadar sanal ortamda da olsa da birbirinizi tanımıyor olsanızda can sıkıcı bi durum onun kendince dertleri vardır senin de kendince dertlerin vardır birde burda sorun çıkarmaya gerek yok diyorum.unutun gitsin.cvp yazıyor diyorsun belli ki sende ona yazıyorsun ki uzuyor.artık tamam allah bebeğini analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hoşçakal.ve lütfen artık bu konu da yazma buraya.
Selam hatunlarr,nörüyonuzz:80:
Nisan ayiyaziyor ama ben nisanda bekledim olmadi cok $ükür mayist oldu =)
2 aycik bekledim =)
Ama benim bi korkum var kizlar yardimci olurmusunuz.
$uan 5 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra randevu verdi, ozamana kadar karnimda neler oluyor neler bitiyor bilemicem, ya aksi bir durum olursa allah korusun, kalbi durur yada bilmiyorum böyle korkularim ba$ladi..
hoşgeldin tatlım.mayıs ayı daha uğurlu gelsin sana o zaman
cnm hayırlı olsun kucağına almak ta nasip olur inşallah.doktorun bir bildiği vardır heralde çünkü öyle sıksık kontrole çağırmıyorlar ben hamile değilim ama çevremden biliyorum.hem allah korusun öyle bir durumda doktorun da yapabileceği birşey yok ki.sen rahat ol boşuna endişe etme ama bi aksilik hissedersen de içini rahatlatmak için gidersin yani şart değil o kadar beklemek.rahat ol.
ya kızlar bende uzayan akıntı geldi ama taş çatlasın bir cm uzuyordur ne yapıcaam şmdii:26:
ya kızlar bende uzayan akıntı geldi ama taş çatlasın bir cm uzuyordur ne yapıcaam şmdii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?