Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yaa gerçekten de fsh sonuçları önemsiz mi ded doktorun.. ben aylardır fsh sorunuma çok çok üzülüyorum öyle bişey var mı acaba gerçektende

yeniden hos geldın tatlım zaten bızde hic inanmamıstık hatta ben cvp verme tenezzülünde bıle bulunmadım ... Kötü söz sahıbıne aittir

cevap vermekmı sana cevap vermekten bıktım ben rahat bırak hala kendını aklamaya calısıyorsun.
bende senın yazdıgın cevapları hakaretlerı edıtore gonderdım. Bebegıme ve esıme yaptıgın sen benım esımı ve bebegımı sakın agzına almayacaksın bır daha.
Ben bır hafta banlanma cezam o kapanan topıkte yazdıgım mesajla alakalıdır bu arada hatırlatayım.
evet kötü sözler sana aıttır

offf ama yeter arkadaşım artık biz neyle uğraşıyoruz sen de iyice geriyorsun bizi ama birazcıkta bizi düşün zaten stresliyiz birde sen ortamı germe lütfen.bak ne güsel Allah sana bi evlat nasip etmiş tadını çıkar böyle küçük şeylerle uğraşma hem sana hem bebeğine yazık aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama olabilir böyle şeyler yani ne gerek var uzatmaya.bizi de bu durumun içine sokuyorsun.ama sen böyle yaparsan bebeğini de üzersin.artık yazma buraya bizim derdimiz bize yeter.biz güzel haberler duymak istiyoruz sen bize tartışmalarını anlatıyorsun.tamam artık..........

imporatogrly
cevap vermekmı sana cevap vermekten bıktım ben rahat bırak hala kendını aklamaya calısıyorsun.
bende senın yazdıgın cevapları hakaretlerı edıtore gonderdım. Bebegıme ve esıme yaptıgın sen benım esımı ve bebegımı sakın agzına almayacaksın bır daha.
Ben bır hafta banlanma cezam o kapanan topıkte yazdıgım mesajla alakalıdır bu arada hatırlatayım.
evet kötü sözler sana aıttır

canim arkadasim cok haklisin ben zaten hayatimin tadini cikariyorum. ben bir topikte bir soz soyledim cezami aldim susup oturcam ama rahat birakmadiki benim topigimde beni bebegimi almis agzina cok sinirlendim benim esas sinirleri geren budur. sonrada ozelden mesaj atip esime dil uzatiyor.
neyse durum budur.hepimizin dertleri var tabiki bende simdi tatile geldim bugun ..turkiyedeyim bebek icin alisveris yapacagim ailem burda..size burdan sevgiler saygilar :)

tamam canim cok tesekkür ederim ben su anda ailemleym:) seninde bebegin varsa saglikla mutlulukla büyüt insallah yoksada nasip etsin Allah her isteyene ve hak edene ..
sevgiler

Nisan ayiyaziyor ama ben nisanda bekledim olmadi cok $ükür mayist oldu =)
2 aycik bekledim =)

Ama benim bi korkum var kizlar yardimci olurmusunuz.
$uan 5 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra randevu verdi, ozamana kadar karnimda neler oluyor neler bitiyor bilemicem, ya aksi bir durum olursa allah korusun, kalbi durur yada bilmiyorum böyle korkularim ba$ladi..

cnm hayırlı olsun kucağına almak ta nasip olur inşallah.doktorun bir bildiği vardır heralde çünkü öyle sıksık kontrole çağırmıyorlar ben hamile değilim ama çevremden biliyorum.hem allah korusun öyle bir durumda doktorun da yapabileceği birşey yok ki.sen rahat ol boşuna endişe etme ama bi aksilik hissedersen de içini rahatlatmak için gidersin yani şart değil o kadar beklemek.rahat ol.

cok saol, bende positif dü$ünmeye calisiyom in$allah her$ey yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…