Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

çalışma olabilmesi için uyuyan prensimi uyandırmam gerek kahve yapayım bi bakem ne olucak:18:
sana bişi diyimmi o daha uyanmaz benimde bu ay tam uzayan akıntımda eşimle beraber uyuyakalmısıznasip herşey walla

Ateş ölçme yöntemınımı denesemki
Kız sahı yumurta catlatma iğnesimi vurdursam bu ay ??
neden doğal yoldan çatlatma varken iğne olucanki tabi yinede sen bilirsin incir kürü yumurta çatlaması için birebir hemde doğal bişey bu nacizane benim fikrim

afiyet olsun tatlısımmm yarasınnnn n

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

ne zaman ilişkiye girecegın tam saatı belli oluyor ya o yüzden dedim

kızlar kusura bakmayın ben çıkacağım midem müthiş derecede ağrıyor ağrı arttı ve çok bulanıyor bilgisayarın üstüne kusucam şimdi :44:öpüyorum sizi iyi geceler kızlar hee bid ene diycem dün ateşimi ölçtüğümde 36.1 di bu sabah ölçtüğümde 36.6 ya çıkmıs böyle aniden 5 derece çıkması normalmi sizce

ben ateş olayından hıc anlamıyorum bu konuda yardımcı olamayacagım
öpüyorum seni iyi geceler bende cıkıyorumm

aaaaaaaa kız ne gerek kahveye zaten dinlenmiştir o hazıdır, iki mıncır, öp aaaaaaa onu da söyletme kızzzzzzzzz

yaa bzim her ay böyle sonrada günleri kaçırıyoruz o uyuyor ben küsüyorum.. sonra bi bakıyorum kırmızılar.. sanki günleri değerlendirmiş gibi heyecanla bekliyor heray acep hamiş miyim diye manyak mı ne

Normal tabiki yumurtlama dönemin yaklaşıyo galiba soğan kürüne de devam etme arkadaşım mideni mi delcen seni bu kadar rahatsız ediyosa faydası da olmaz tiksinerek yapıyosun çünkü

yaa bzim her ay böyle sonrada günleri kaçırıyoruz o uyuyor ben küsüyorum.. sonra bi bakıyorum kırmızılar.. sanki günleri değerlendirmiş gibi heyecanla bekliyor heray acep hamiş miyim diye manyak mı ne

ne diye küsüyosun kiiiii unutma sen bebeği kendin için yapıyosun kimse için değil eşinde olsa kadınların durumunu anlayamaz, o yüzden yumurtlama günleri küsme kim zararlı çıkıyo, sen üzülüp duruyosun o iki dakka sonra unutuyo kendin içinnnnnn küsmeeeeee ii gecelerr

ekle beni hayatım 21 haziran pesetmek yok denicez olana kadar

kızlar nasılsınız görüşmeyeli.biz çok iyiyiz bıdığımla bugün gittik görmeye hareket edip arada hıçkırıyordu.yeni hamişler var tebrik ediyorum hepsini.ve darısı tüm isteyen listedeki arkadaşlarıma diyorum.

yok canım başlayamadım eşim yokki ayrıca sağlık problemlerinen dolayı ilaç kullanıyodum o yüzdende erteledik kocişimi 2 haftada bir görüyorum artık korunmuycaz eğer tutarsa tabi....

anladım canım .hadi bakalım tutar inşallah da aramıza gelirsin en kısa zamanda.
ben çıkıyorum gülüm .allah rahatlık versin.yarın gece gelirim .benim bulantılarım oluyor gündüz ful uyuyorum nerdeyse öyle bir de iştahsızlık vs hepsi üstüste az bir zaman sonra daha güzel sohbetlere katılırım inşallah gündüz herkes oluyor ama gece kimse olmuyor.iyi geceler canım.

sanada canım allah rahatlık versin meleğinle allaha emanet ol.... ve çok dikkat et kendine...

herkese mutlu pazarlar diliyorum..
topiğin adı değişmiş:26::26::26:
kontrol paneline girdim nisan ayı ile başlayan bi topik yok..
eyvah dedim bu kızlara ne olmuş dünden beri kimse bişey yazmamış..
sonra bi baktım topikimizin adı değişmiş
çoook güsel olmuş

Günaydınnlarr yeni adımız herkese hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.
ya yeni hamileler varmı?? bayağı zamandır listeyi göremedim

kızlar geçen gün biraz sancılandım.bebeğe bişey oldu sandım.korkup hemen doktora koştum.çok şükür bebğim iyiymiş.bu günlerde tatlı bişeyler yiyince bazen oynuyo.

Günaydın canım,
ya bende onu diycektim, karnının derinliklerinde hafiften dokunur gibi oluyo dimi? bebeğin oynadığının farkındayım sanada aynı oluyo dimi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…