Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Ebruşkammmm iyiki geldın Yaaa off ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayacagımmm bu ay 41. günümde adet gördüm Batımıda hesaplayamıyorum yardım ettt

Ebruşkammmm iyiki geldın Yaaa off ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayacagımmm bu ay 41. günümde adet gördüm Batımıda hesaplayamıyorum yardım ettt

Eğer adet döneminiz 21 günden daha kısa, 35 günden daha uzun sürüyorsa bu sizin adet dönemlerinizde ovulasyon (yumurtlama) olayı gerçekleşmediği anlamına gelebilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken jinekolojik değerlendirme için doktorunuza başvurmanız olacaktır.

slm kızlar bi süredir giremedim midem çok fena oldu bişey yiyemez oldum serum takıldı 4şişe şimdi bende bebeğimde iyiyiz bebeğimin kalp atışlarını dinledik bugün çok güzel bi duygu 1,5 aylık olmuş allah isteyenlerede versin tez zamanda inşallah

hoşgeldin canım ahhh ahhh bu topiklerde sürekli çift çizgiyim diye dolasıyordun mide bulantısı felan bişey olaz sağlıklı olsunda

bugün soğan küründe 10 günüm sabahta içtim ama aksama doğru midemde aşırı bir bulantı var soğan kürüne devam edemiyeceğim midem kalkıp duruyor

cnm kendini fazla zorlama boşver yeter artık zaten artık akıntı falan gelmiyor diyordun demekki temizledi bi süre ara ver adetine 10 gün kala 5 gün daha içersin çünkü öle diyordu.

sekerim her ay yumurta takıbım yapılıyorrr her ay en az 1 adet yumurtam oluyor sonrada catlıyor no promlem yanı doktorum sadece strese baglı yada prolaktının yukselmıstır dedi pztesi hormon testı sonuclarımı alıcam kısmetse... şimdi önemli olan hesaplamalarr:95:

ayyy ne oldu nıe kötüsün tatlısımmm:26:
midem bulanıyor bebeim

cnm kendini fazla zorlama boşver yeter artık zaten artık akıntı falan gelmiyor diyordun demekki temizledi bi süre ara ver adetine 10 gün kala 5 gün daha içersin çünkü öle diyordu.
canım zaten bende mide sorunu var 10 gün içtim bugün ilk defa midem ağrıyor vede bulanıyor değil içmek görmek bile kusturucak beni şuan o şekilim yani
artık bıraktım allaha havale ediyorum ben elimden geleni yaptım ya midem sağlam olsa 15 değil 25 te yaparım ama gastrit var bende

Ne mutlu Sana canım benım Kucagınada alırsın inş. hayırlısıyla Cok duygulu bir andır emınım ben okurken bıle duygulandıgıma göre sen nasıl hissettın kım bılır

buna sevindim o zaman akıntından anlıcaksın tahret alırken eline uzayan yumurta akıntı gibi gelince doğruuu halvete

sogan kurunden sanırım offf bende cesaret edıp yapamadım açıkcası bıde rahım fılmı cektırdıkten sonra hıc denemeyı bıle düşünmedim.. Aman yaa cektıgımız cıleye bak Allah yardımcımız olsun

kadınlık zor zanaat:) artık bundan sonra allaha bırakıyorum rabbim günü gelince nasip edecektir..kızlar burnuma bir tarçın kokusu geldi bende kapiçino yaptım sütle üstünede tarçın döktüm içtim ohhhhhhhhhhhhhh rahatladım walla midemede iiyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…