- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.721
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Ebruşkammmm iyiki geldın Yaaa off ben yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayacagımmm bu ay 41. günümde adet gördüm Batımıda hesaplayamıyorum yardım ettt
bugün soğan küründe 10 günüm sabahta içtim ama aksama doğru midemde aşırı bir bulantı var soğan kürüne devam edemiyeceğim midem kalkıp duruyorslm cnm hayırdır neden kötüsün
hoşgeldin canım ahhh ahhh bu topiklerde sürekli çift çizgiyim diye dolasıyordun mide bulantısı felan bişey olaz sağlıklı olsundaslm kızlar bi süredir giremedim midem çok fena oldu bişey yiyemez oldum serum takıldı 4şişe şimdi bende bebeğimde iyiyiz bebeğimin kalp atışlarını dinledik bugün çok güzel bi duygu 1,5 aylık olmuş allah isteyenlerede versin tez zamanda inşallah
:) Tmm Yumurtlama gerceklesmıs cnm Halvete devam zaten fazla uzamasına gerek yok yumurta akı gibi olsun yeter...
hb bebem nabersin ben çok kötüyüm
bugün soğan küründe 10 günüm sabahta içtim ama aksama doğru midemde aşırı bir bulantı var soğan kürüne devam edemiyeceğim midem kalkıp duruyor
Kaçıncı günündesin cicim bu önemli:26:
Eğer adet döneminiz 21 günden daha kısa, 35 günden daha uzun sürüyorsa bu sizin adet dönemlerinizde ovulasyon (yumurtlama) olayı gerçekleşmediği anlamına gelebilir. Böyle bir durumda yapmanız gereken jinekolojik değerlendirme için doktorunuza başvurmanız olacaktır.
midem bulanıyor bebeimayyy ne oldu nıe kötüsün tatlısımmm:26:
canım zaten bende mide sorunu var 10 gün içtim bugün ilk defa midem ağrıyor vede bulanıyor değil içmek görmek bile kusturucak beni şuan o şekilim yanicnm kendini fazla zorlama boşver yeter artık zaten artık akıntı falan gelmiyor diyordun demekki temizledi bi süre ara ver adetine 10 gün kala 5 gün daha içersin çünkü öle diyordu.
slm kızlar bi süredir giremedim midem çok fena oldu bişey yiyemez oldum serum takıldı 4şişe şimdi bende bebeğimde iyiyiz bebeğimin kalp atışlarını dinledik bugün çok güzel bi duygu 1,5 aylık olmuş allah isteyenlerede versin tez zamanda inşallah
adetimin bugun 10.günü.. ben sanırım biraz erken yumurtluyorum..
buna sevindim o zaman akıntından anlıcaksın tahret alırken eline uzayan yumurta akıntı gibi gelince doğruuu halvetesekerim her ay yumurta takıbım yapılıyorrr her ay en az 1 adet yumurtam oluyor sonrada catlıyor no promlem yanı doktorum sadece strese baglı yada prolaktının yukselmıstır dedi pztesi hormon testı sonuclarımı alıcam kısmetse... şimdi önemli olan hesaplamalarr:95:
midem bulanıyor bebeim
canım zaten bende mide sorunu var 10 gün içtim bugün ilk defa midem ağrıyor vede bulanıyor değil içmek görmek bile kusturucak beni şuan o şekilim yani
artık bıraktım allaha havale ediyorum ben elimden geleni yaptım ya midem sağlam olsa 15 değil 25 te yaparım ama gastrit var bende
olabilir canım, çalışmalara hemen başla o akıntı kontrolüne de devam et 1-2 gün içinde tam uzayan akıntıyı göreceksin benimde öyle oluyo çünkü
buna sevindim o zaman akıntından anlıcaksın tahret alırken eline uzayan yumurta akıntı gibi gelince doğruuu halvete
sogan kurunden sanırım offf bende cesaret edıp yapamadım açıkcası bıde rahım fılmı cektırdıkten sonra hıc denemeyı bıle düşünmedim.. Aman yaa cektıgımız cıleye bak Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?