- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.761
slm kızlar diyeceğim ama kimse yok gelen olursa cevap bekliyorum hafiten midem bulanıyo hamileyim desem bu kadar çabuk mide bulanmaz bide dün eşim gögüslerin koyulasmıs dedi...ilk defa
şaşırdım doğrusu heray sorardım aynı derdi....ateşim bu sabah 36-6 çıktı dünle aynı ??sizce nedir bu:44:
kızlarrrrrr yerleşme kanamasıyla ilgili belirtisi yada yasanmıslıgı veya cevresinde gördükleri duydukları olan varmıı.yada bi net adresiiii ayy nekadar çok istek istedim sizden dimii
ne zaman ilişkiye girecegın tam saatı belli oluyor ya o yüzden dedim
ebruşum bebişimmm dur daha batına 11 gün var daha yeni yumurtan çatladı çatladıysa kuzum ne belirtisiisenin başka bişeyden miden bulanıyodur..
ayrıca ateşin adete kadar böyle gider düşmeye başlarsa adet olcaksın demektir
yya bu alman takviminde hesapladım 28 mayısta yumurtlamam bitti bende daha fan fini yapmıyomallah allah nie midem bulanıyo anlamadım soğanı bıraktım canım midem dün aşırı ağrıdı vede öğürtü geliyordu içemedim ...10 gün yaptım şifa olsun napam
arkadalsar merhaba ..
sat 14 mayıs
20-22-25-27-28 de eşimle birlikte oldum
bu ay şu babystart ovulasyon mıkrıskobundan aldım ama bi türlü göremedim şekli ya alet bozuk ya ben yumurtlamıyorum..moralim bozuldu..30 günde yaklaşık adet oluyorum.. bu ay adetten sonra bı kasık agrım basladı bitmedi gitti kist mi oldu nedir anlamadım..dün de idrar yolu iltihabı olmusumkızlar benim bu ay da yattı çok üzgünüm..
belki desoğandan oldun böyle bırak yapma zdaha canım.. kızım alman takvim allahtan iyimi bilcek yumurtanın ne zaman çatlayacağı ya da dölleneceği belli mi olurrr çalışmaları bırakmak yok daha çok erken yaaaa
hayırdır tatlım lekelenmen mi oldu???
yokkk benim degilll.bir arkadas soruyoda bana msnden.varmi bilgin seninn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selaaaaaaaaaaaammmmmmmm
Tülüüüüüüüüüüüüüü nasılsınnnnnnnnnnnnnnn ben dün ölüyodum bel ağrısından ve bacak ağrısındannnnnnnnnnsen nasılsınnnnn
ee bildiğimiz kadarıyla ya beklenen adet günü ya da birkaç gün önce normal adetten çok daha az miktadra ve kısa süreli açık renkli kanama ya da lekelenme oluyo.. bazen sadece damlacıklar şeklinde geliyo 1-2 gün
inşallah canım ya adetimin 12. günü şu uzayan akıntıdan oldu ama alete baktım bişey yok ben de başka akıntı diye düşündüm .. adetlerim düzenli oluyor genelde ya bi gün önce ya bi gün sonra bu düzenli demek değil mi mesela bu ay bi gün önce olduysa öbür ay bi gün sonra oluyor.. ama ilk defa bu ay geçmeyen bı kasık agrım var.. ya bi de utanarak bişey soracgaım kızlar.. ilişki sırasında poponuzda ağrı hissediyor musunuz? benım sanki afedersiniz gaz cıkartacakmışım gibi oluyor bi süre sonra gecıyor ama basta cok rahatsız edıyor .. allahım hasta mıyım nee... 4 hazıranda dr randevum var catlıcam o zmna kadar..soğan suyu mu yapsam bebek oluştuysa düşürür mü ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?