- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.881
slm kızlar benim de adetime 10 gün var ama ağzım çok sulanıyor.göğüs uçlarım çok acıyordu 2 3 gün önce ama geçti sanırım yumurtlmadan dolayı oldu.hani adet öncesi sivilce çıkar ya kaç gün önce çıkıyor çıkanlar varsa.
bence sen yarın git kan tahlili yaptır..
benim ablamda bilmeden 2 bebeğini kaybetti yıllar önce pıhtılaşma sorunu yüzünden..
ilk pozitifi gördükten sonra iğneye başladı..
şimi 7 yaşında oğlu maşşalahh
selam canım..
benimde gögüler yumurtlamadan 3 gün sonra acımaya başladı şişti...
halada acıyor...
kızlar şimdi size birşey sorcam şimdi altta vericeğim sayılar benim 7 aydır kaç günde adet olduğumu gösteren sayılar
kasımda 27 günde
aralıkda 29 günde
ocakda 28 günde
şubatta 27 günde
martta 26 günde
nisanda 26 günde
mayısda 24 günde.... mayısın 2 de hastalandım en son batımıda 27 mayıs diye yazdırmıştım gelen giden yok ne ağrım var ne sancım ne göğüslerimde bişi ne adet olucam gibi nede başka birşey acaba noluyo tekrar yükseliyomu adet günlerim
canım benim 2 3 gün acıdı yandı ama şimdi bişey yok sadece uçlarında beyaz beyaz benekler var.valla bende diğer arkadaşlar gibi senden umutluyum.belki de bu bizim senin için temennimiz ama inşallah haklı çıkarız.
canım benim 2 3 gün acıdı yandı ama şimdi bişey yok sadece uçlarında beyaz beyaz benekler var.valla bende diğer arkadaşlar gibi senden umutluyum.belki de bu bizim senin için temennimiz ama inşallah haklı çıkarız.
kızlar şimdi size birşey sorcam şimdi altta vericeğim sayılar benim 7 aydır kaç günde adet olduğumu gösteren sayılar
kasımda 27 günde
aralıkda 29 günde
ocakda 28 günde
şubatta 27 günde
martta 26 günde
nisanda 26 günde
mayısda 24 günde.... mayısın 2 de hastalandım en son batımıda 27 mayıs diye yazdırmıştım gelen giden yok ne ağrım var ne sancım ne göğüslerimde bişi ne adet olucam gibi nede başka birşey acaba noluyo tekrar yükseliyomu adet günlerim
canım aslına bakarsan çok düzensiz bir tablon yok..
bu sadece yumurtlama gününün değişmesinden kaynaklanıyor..
çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet kanaması başlıyor eger gebelik yok ise..
bir iki gün daha bekleyip bi tets yaptır istersen...
Seninki yumurtlama belirtileri arkadaşım, değerlendirseydin o günleri
kızlar size doyum olmaz..
ben biraz çıkayım belim çok fena ağrıyor..
çamaşır var katlanacak..
o işleri halladeyim..
dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu
kızlarrrrrrrrr bir arkadas beni rüyasinda görmüsss anlatıyodu şimdi.elinde tavuk varmişş ben elinden almısım ama benim elimde bembeyaz yumurta oluyomuss.yumurta cocuk demekmişşşşşşş
Benim adet günlerimle aynıymışşş
Benim de böyle oluyo canım pasinin dediği gibi yumurtlama günlerine göre değişiyo, direk 29. güne atacağını sanmıyorum, benim de mayısta 24. gün oldu, ben bu ay en geç 28. gün bekliyorum batımı da öyle yazdırdım
Evet canım ben de çocuğu olmayan yengemin elinde bir sürü yumurta görmüştüm rüyamda, üçüz çocukları olduuuuu
yumurtlama tarihim ne zamana denk geldi bilmiyorumki
ümitlenmemekle haklımıyım yani :44:
saol canım yaaaahamilelik nasip işi bence, biz uğraşıyoruz ama sıra hangimizdeyse onun olcak, olmazsa da çok üzülmemek lazım, neticede hepimiz bir gün hamiş olcaz, tıp çok ilerledi artık, en önemli sağlıklı bebekler olması hepimiz için duam buu, sen de yumurtlama gününden bir gün önce öalışmışın, spermler 3 güne yakın yaşıyomuş, hamile kalma şansın büyük
evet canım hepimiz o mutluluğu tadıcaz inşallah dün ben çocukların proje sergisi vardı onları gezdim onlar yaptıklarını anlattıkça gözlerim doldu ağlamak istemedim ama kimse olmasa ağlardım.İçimden de dedimki allahım pırlanta gibi hepsi inşallah bize de nasip et allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?