Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hımmmmm anladım canim saol varollll

oyyy 0 zaman 2-3 gün bekle istersen yada yarın git hemen kan tahlılı yaptır cunku bekledikçe strese giriyoruz bu defada eger gebelık yoksa adetler gecıkıyor Hayırlısı olsun bıtanemmm

bakalım hayırlısı kızlar adet olmazsam...
salı yaparım o zaman...
gider kan testi yaptırırım sanırım:18::18:

arkadaslarr eger bi hamile kalırsak hayırlısıylaa burdakileree belirtiler hakkındsa çok yardımcı olamlım okmiiiii

kardesimm bende hiç anlamıyorum ya bu işten bişiii.off ölçmüycem birdaha.ama yerleşirkwen ateşş düsüyomuss.seninkide düsmüs belki yerleşmirtir kizzz

yerleşirken düşüyo muuuuu benim dün yarım derece düşmüştü dün gece bi de çok üşüdüm titreme geldi, bu sabah yine yükseldi ateşim yerleşti mi acep :26:

çokkkkkk tesekkür ederimm ama sanirim yerleşme kanasıyla hamile kalnların bebekleri pek yasamiyoo dogrumuu:26:

kızlar selam,

yaw benim yerleşme kanamam olmuştu. yumurtlamadan 12 gün sonra kahverengi-pembe lekelenmem olmuştu. implantasyon 10-12 gün arasında oluyor diye biliyorum. şubat ayıydı ve düşük oldu.

varya kendimizi dinlemekten hal geldi yani....
benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
ter boşalıyo durduk yere..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum

kızlar selam,

yaw benim yerleşme kanamam olmuştu. yumurtlamadan 12 gün sonra kahverengi-pembe lekelenmem olmuştu. implantasyon 10-12 gün arasında oluyor diye biliyorum. şubat ayıydı ve düşük oldu.

yaaaaaaaaaa evet bende hep öyle bişiler duyuyorumm.benim için degil bi sarkadas var.5 senelikk dün gece pempe lekesi varmişş adetine 3 gün kalaaa birdahada gelmemişş acaba düsükmü yapıyom diyodaa

benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum

beni dün grece bi ateşş bastıkiii yemek daveti verdimm yiyemedim sıcaktannn.bende direk menopaza girdim zAaar

benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum

ben artık kendimi dinlemek istemiyorum. her ay çeşit çeşit hamilelik belirtisi yaşıyorum. ama şunu biliyorum ki Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.

yaaaaaaaaaa evet bende hep öyle bişiler duyuyorumm.benim için degil bi sarkadas var.5 senelikk dün gece pempe lekesi varmişş adetine 3 gün kalaaa birdahada gelmemişş acaba düsükmü yapıyom diyodaa

canım bence riske girmesin bir test yapsın eğer pozitifse doktora gitsin. doktor bakıyor ve düşük riski varsa tedaviye başlıyor. boşuna zaman kaybetmesin. ben o anda o kadar heyecanlandım ki aklıma ne doktor geldi ne bişey. aptal gibi ankaraya gittim hiç durmadan gezdim sonra kanamam başladı. o kadar şapşallasıyorsun ki. düşün kocam doktor o da bişi bilmiyor bende. yatsaydım ya da doktora gitseydim belki şimdi hamileliğim devam ediyordu.

ben artık kendimi dinlemek istemiyorum. her ay çeşit çeşit hamilelik belirtisi yaşıyorum. ama şunu biliyorum ki Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.

amin canım.
rabbim hepimizin dualarını kabul edecek....
ben dediğim gibi farklı bi belriti bulamıyorum..
hepsini her ay yaşadığım için pek fazla ümitli değilim

canım geçmiş olsun..
şu bi gerçekki sağlıksız embriyo vucutta kalmıyor..
ilk 12 hafta döenimdeki düşüklerin çok büyük bi kısmı sağlıksız embriyolar..
bu konuda sakın kendini suçlama..
sonuçta onun kaderi yazılmış olsaydı bu dünya için..
sen zıplayarak gezsen yine bişey olmazdı..

işta rızkı yok ya dünyada bir sebep oluyooo.neyapalım tekrar kalırsın işaalh.peki kan sonucun kaç çıkmıstııı

amin canım.
rabbim hepimizin dualarını kabul edecek....
ben dediğim gibi farklı bi belriti bulamıyorum..
hepsini her ay yaşadığım için pek fazla ümitli değilim

ben bu ay takmayacaktım güya. 3 gün tatile gittim. buz gibi denize girdim. içki içtim hopladım zıpladım. ama eve dönünce yok yine aynı takvim tutuyorum. test yapıyorum. bu psikoloji bırakmıyor yakamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…