- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.841
yok canım öyle bi kural yok..
aynı dönemde başka bi arkadaşta tüp bebek yaptırdı test günlerimiz aynıydı..
onun kanaması olmadı..
ama onunda 9. hafta kalbi durdu bebeğinin..
yani o kanama..
rahimde bebk yerleşirken kılcal damara denk gelmesinden kaynaklanıyor..
oyyy 0 zaman 2-3 gün bekle istersen yada yarın git hemen kan tahlılı yaptır cunku bekledikçe strese giriyoruz bu defada eger gebelık yoksa adetler gecıkıyor Hayırlısı olsun bıtanemmm
Yarını geçir adet olmazsan salı sabahı idrar testi yap ama orta idrarı kullanmka gerekiyomuş azcık yap sonra geri kalanını kaba yapçıkma ihtimali var döllenmeden 15 gün geçince idrarda çıkabiliyomuş silik de olsa pazartesi çıkmazsa üzülme bekle adet olmazsan salı sabahı kanda baktır işte en azından merakını gidermiş olursun, negatife insan üzülüyo ama ben en azından kesin olduğu için kısa sürede atlatıyorum, ama belirsizlik iyi olmuyooo
kardesimm bende hiç anlamıyorum ya bu işten bişiii.off ölçmüycem birdaha.ama yerleşirkwen ateşş düsüyomuss.seninkide düsmüs belki yerleşmirtir kizzz
arkadaslarr eger bi hamile kalırsak hayırlısıylaa burdakileree belirtiler hakkındsa çok yardımcı olamlım okmiiiii
çokkkkkk tesekkür ederimm ama sanirim yerleşme kanasıyla hamile kalnların bebekleri pek yasamiyoo dogrumuu:26:
canannnnnnnnnnn sen nezaman yapcan pekiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar selam,
yaw benim yerleşme kanamam olmuştu. yumurtlamadan 12 gün sonra kahverengi-pembe lekelenmem olmuştu. implantasyon 10-12 gün arasında oluyor diye biliyorum. şubat ayıydı ve düşük oldu.
varya kendimizi dinlemekten hal geldi yani....
benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
ter boşalıyo durduk yere..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum
benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum
benimde yüzüm yanıo..
ateş basıyo..
eğer hamilelik yoksa..
kesin menepoza giriyorum
Benim de özellikle avuç içlerim çok sıcakmış, ben anlamadım ama kociş söylüyo,
Benim de özellikle avuç içlerim çok sıcakmış, ben anlamadım ama kociş söylüyo,
benimde öylee dün annemle aşkım söylediiiiiiiii
yaaaaaaaaaaevet bende hep öyle bişiler duyuyorumm.benim için degil bi sarkadas var.5 senelikk dün gece pempe lekesi varmişş adetine 3 gün kalaaa birdahada gelmemişş acaba düsükmü yapıyom diyodaa
ben artık kendimi dinlemek istemiyorum. her ay çeşit çeşit hamilelik belirtisi yaşıyorum. ama şunu biliyorum ki Allah kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.
canım bence riske girmesin bir test yapsın eğer pozitifse doktora gitsin. doktor bakıyor ve düşük riski varsa tedaviye başlıyor. boşuna zaman kaybetmesin. ben o anda o kadar heyecanlandım ki aklıma ne doktor geldi ne bişey. aptal gibi ankaraya gittim hiç durmadan gezdim sonra kanamam başladı. o kadar şapşallasıyorsun ki. düşün kocam doktor o da bişi bilmiyor bende. yatsaydım ya da doktora gitseydim belki şimdi hamileliğim devam ediyordu.
canım bence riske girmesin bir test yapsın eğer pozitifse doktora gitsin. doktor bakıyor ve düşük riski varsa tedaviye başlıyor. boşuna zaman kaybetmesin. ben o anda o kadar heyecanlandım ki aklıma ne doktor geldi ne bişey. aptal gibi ankaraya gittim hiç durmadan gezdim sonra kanamam başladı. o kadar şapşallasıyorsun ki. düşün kocam doktor o da bişi bilmiyor bende. yatsaydım ya da doktora gitseydim belki şimdi hamileliğim devam ediyordu.
amin canım.
rabbim hepimizin dualarını kabul edecek....
ben dediğim gibi farklı bi belriti bulamıyorum..
hepsini her ay yaşadığım için pek fazla ümitli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?