Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlarrrrrrrrr yeni bi belirti duydumm simdiii hamile insanin teri pis kokarmışşşşşş.varmi bisi sizdee

ben bu ay takmayacaktım güya. 3 gün tatile gittim. buz gibi denize girdim. içki içtim hopladım zıpladım. ama eve dönünce yok yine aynı takvim tutuyorum. test yapıyorum. bu psikoloji bırakmıyor yakamı.

yaa aslına bakarsan ben 4-5 ay öncesine kadar çok nötr bi durumdaydım..
olmuyordu oyle geçiyordu zaman..
tüp bebekten sonra doktorum çok olumlu konuşunca..
kürtaj sonrası..
ister istemez insan kendini dinler hale geliyor..

işta rızkı yok ya dünyada bir sebep oluyooo.neyapalım tekrar kalırsın işaalh.peki kan sonucun kaç çıkmıstııı

canım ben pozitifi gördüm. bavul hazırdı hemen ankaraya gittik. o iki gün kan testi yaptırmadım. 2 gün sonra geri döndük hemen hastaneye. o sırada kanamam vardı. 13 çıktı. sabaha kesilmedi kanamam 5 düşmüş.

amin canım.
rabbim hepimizin dualarını kabul edecek....
ben dediğim gibi farklı bi belriti bulamıyorum..
hepsini her ay yaşadığım için pek fazla ümitli değilim

Pasiiiiiiiiiiii topun ağzında sen varsın, en erken sonucu sen öğrencen senin duruma göre biz de ümitlencez ya da üzülcezz ona göreeeeeee güzel haber ver

anladım canim.endede kan pıhtılaşması varmiss.bende kendimi çok sucaldım bwevegim öldü diyeee daha önce neden ögrenemedim pıhtılaşmamı diyee ama kısmett işteee

Kendimizi dinlememiz normal değilmiiiii hem hamilelik için uğraşıp hem de vücudunu dinlememek olmaz ki nette doktorlar bile yazıyo vücudunu iyi gözlemleyenler hamilelik değişiklerini anlayabilirler diyoo biz abuk sabuk şeyler yazmıyoruz ki, burnum kaşınıyo hamilemiyim, kirpiklerim karışıyo hamilemiyim kasığımda pıpır kelebek atıyo hamilemiyimbence bunlar saçma, biz adetimize yakın vücudumuzdaki değişiklikleri yazıyoruz,

:18::18::18::18:yapıp koca kalın tek çizgi görünce moral bozuluyor....
kan testinde 000 ile başlayan rakam görüğncede aynısı oluyor..
en iyisi adeti beklemek..
1 hafta geçtikten sonra yapmak:44::44:

AYY haklısın tatlım aslında en iyisi beklemekk.biliyosunki ben bekleme taraftariyım ilk günden beri ama doktorum bana dedikii nekadar önce ögrenirsen o kadar çabuk müdahale edebiliriz dedii. o yüzden ben fazla bekleyemiycem sanirimm:78:

slm kızlar benim de adetime 10 gün var ama ağzım çok sulanıyor.göğüs uçlarım çok acıyordu 2 3 gün önce ama geçti sanırım yumurtlmadan dolayı oldu.hani adet öncesi sivilce çıkar ya kaç gün önce çıkıyor çıkanlar varsa.

31 mayıs bat. dün test yaptım inanmazsınız bu sefer tek çizgiydi. bana hep çift çizgi çıkardı genelde. bütün hatalı testleri karaman'a satmışlar.

aaa canim ayni kız tarihimizz.demek tek cizgi haa ozaman bende yapmayım demekki daha erken diye çıkmıyodurr.sende beklee çarsanba falan birdaha yaparsınn

bence sen yarın git kan tahlili yaptır..
benim ablamda bilmeden 2 bebeğini kaybetti yıllar önce pıhtılaşma sorunu yüzünden..
ilk pozitifi gördükten sonra iğneye başladı..
şimi 7 yaşında oğlu maşşalahh

aaa canim ayni kız tarihimizz.demek tek cizgi haa ozaman bende yapmayım demekki daha erken diye çıkmıyodurr.sende beklee çarsanba falan birdaha yaparsınn

ya ben yapma taraftarı değilim de kocam sağ olsun benim için bir kere çiş yapar mısın diye alıyor geliyor. ay bayılıyor o test çubuğunu evirip çevirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…