- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.861
ben bu ay takmayacaktım güya. 3 gün tatile gittim. buz gibi denize girdim. içki içtim hopladım zıpladım. ama eve dönünce yok yine aynı takvim tutuyorum. test yapıyorum. bu psikoloji bırakmıyor yakamı.
işta rızkı yok ya dünyada bir sebep oluyooo.neyapalım tekrar kalırsın işaalh.peki kan sonucun kaç çıkmıstııı
amin canım.
rabbim hepimizin dualarını kabul edecek....
ben dediğim gibi farklı bi belriti bulamıyorum..
hepsini her ay yaşadığım için pek fazla ümitli değilim
kızlarrrrrrrrr yeni bi belirti duydumm simdiii hamile insanin teri pis kokarmışşşşşş.varmi bisi sizdee
Pasiiiiiiiiiiii topun ağzında sen varsın, en erken sonucu sen öğrencen senin duruma göre biz de ümitlencez ya da üzülcezz ona göreeeeeee güzel haber ver
canım ben pozitifi gördüm. bavul hazırdı hemen ankaraya gittik. o iki gün kan testi yaptırmadım. 2 gün sonra geri döndük hemen hastaneye. o sırada kanamam vardı. 13 çıktı. sabaha kesilmedi kanamam 5 düşmüş.
kızlarrrrrrrrr yeni bi belirti duydumm simdiii hamile insanin teri pis kokarmışşşşşş.varmi bisi sizdee
deme oyle deme
heyecan yaptırma bana:18::18::18:
kocise koklattım da bişi yok diyorkokmuyormuşum. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
yap yap ilk önce sen yap..sende çıkarsan ben yapcamm
yaa aslına bakarsan ben 4-5 ay öncesine kadar çok nötr bi durumdaydım..
olmuyordu oyle geçiyordu zaman..
tüp bebekten sonra doktorum çok olumlu konuşunca..
kürtaj sonrası..
ister istemez insan kendini dinler hale geliyor..
senin gününe kaç gün var ama oda önemli xcanimmm
:18::18::18::18:yapıp koca kalın tek çizgi görünce moral bozuluyor....
kan testinde 000 ile başlayan rakam görüğncede aynısı oluyor..
en iyisi adeti beklemek..
1 hafta geçtikten sonra yapmak:44::44:
:26::26::26::26::26:ben 2 gündür kendi ter kokumdan tiksiniyorum....
sürekli ter kokuyormuşum gibi geliyor:26::26:
31 mayıs bat. dün test yaptım inanmazsınız bu sefer tek çizgiydi. bana hep çift çizgi çıkardı genelde. bütün hatalı testleri karaman'a satmışlar.
hamilelikte vücut salgıları da hormonların etkisiyle değişiyomuş, terleme artıyomuş, olabilir neden olmasın
AYY haklısın tatlım aslında en iyisi beklemekk.biliyosunki ben bekleme taraftariyım ilk günden beri ama doktorum bana dedikii nekadar önce ögrenirsen o kadar çabuk müdahale edebiliriz dedii. o yüzden ben fazla bekleyemiycem sanirimm:78:
aaa canim ayni kız tarihimizz.demek tek cizgi haa ozaman bende yapmayım demekki daha erken diye çıkmıyodurr.sende beklee çarsanba falan birdaha yaparsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?