Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

çalıştık canım mayısın 2sindede adetimin ilk günüydü bugün ayın 29 u, bugün 28.günüm ama heveslenemiyorum ya her wc ye gittiğimde tırsıyorum birde hiçç bir belirtim falan yok

çalıştık canım mayısın 2sindede adetimin ilk günüydü bugün ayın 29 u, bugün 28.günüm ama heveslenemiyorum ya her wc ye gittiğimde tırsıyorum birde hiçç bir belirtim falan yok

Tam da benim istediğim gibi bir hamilelik belirtisi, hiç birşey hissetmemek, ama benim adet belirtilerim var yerinde olsam yarın sabah ilk idrarımla test yapardım illa belirti olcak diye bi kaide yok ki inşallah hamilesindir

benimkide adet belirtisi kiii ben hiç adet olurken bunlarr yasamazdımm.pat diye oluveririim.sadece biraz gergin olurumm

ayy keşke kızlar ya
hem diyorum benim hiç gecikmezdi gördüğünüz gibi hep günler 26 falan hatta 24 e düştüm ilk defa uzun süredir 28.günümde tık yok bir an içim tuhaf oluyo acaba diyorum
sonra aman diyorum dur daha erken 28.gün 30-31 falan olsa neyse diyorum belli olmaz bu işler stresten falan gecikmiştir diyorum
bakalım hayırlısı ama inşallah hayrlısıyla gelmiştir bu sefer

benimkide adet belirtisi kiii ben hiç adet olurken bunlarr yasamazdımm.pat diye oluveririim.sadece biraz gergin olurumm

tülü yaaaaaa bazen çok umutlanıyorum bazen de amaaaaaaaannnn olmamıştır yine diyorum, anım anımı tutmuyo, ben belirsizliği hiç sevmem hemen günü gelsin test yaptırıcam, negatif olunca üzülüyorum evet ama 1 saat sonra kendimi yeni aya adapte ediyorum, şu an zaman geçmiyo yaaa

yemin ederim bende aynı şeyleri düsünüyorum.yapcam testii çıkmazz sa çıkmazsın.bekleyerekte oolmuyoo bari şüphemiz varsa yapalımm.eger çıkmazza öbür ayA umutla bakarızzz.

Kızlarrr kötü bi haberim var

azönce kocişle yaramazlık yaptık ilişkiden sonra açık kahve ve pembe lekelenme oldu bu neden olduuuuu fikri olan varmı adetime 4 gün varr

merhaba kızlar ben yokken hamiş kalan oldu mu söyleyin bakiimmm

üniversiteden sınıf arkadaşım vardı karnında 5 aylık bebişiylen bi güzel gezdirdik misafirlerimizi iyi stres attım halam da bugün gidiyor 3 gündür soğan kürümü de yapıyorum olacak olacak inşallah kendimi sıkmıycam bu ay inşallah kaç kişi duydum hiç kimse ilk aydan hamile kalmıyor. ben de kalacak halim yok 2 ay denemeyle Allahım en hayırlı zamanda verecek inşallah
Rabbim hiç birimize aratmasın minik bebişlerimizi versin
Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…