- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.901
çalıştık canımmayısın 2sindede adetimin ilk günüydü bugün ayın 29 u, bugün 28.günüm ama heveslenemiyorum ya her wc ye gittiğimde tırsıyorum birde hiçç bir belirtim falan yok
çalıştık canımmayısın 2sindede adetimin ilk günüydü bugün ayın 29 u, bugün 28.günüm ama heveslenemiyorum ya her wc ye gittiğimde tırsıyorum birde hiçç bir belirtim falan yok
benimkide adet belirtisi kiii ben hiç adet olurken bunlarr yasamazdımm.pat diye oluveririim.sadece biraz gergin olurumm
tülü yaaaaaa bazen çok umutlanıyorum bazen de amaaaaaaaannnn olmamıştır yine diyorum, anım anımı tutmuyo, ben belirsizliği hiç sevmem hemen günü gelsin test yaptırıcam, negatif olunca üzülüyorum evet ama 1 saat sonra kendimi yeni aya adapte ediyorum, şu an zaman geçmiyo yaaa
tpiğimizin konu başlığı değişti memnunmusunuz....
Kızlarrr kötü bi haberim var
azönce kocişle yaramazlık yaptık ilişkiden sonra açık kahve ve pembe lekelenme oldu bu neden olduuuuu fikri olan varmı adetime 4 gün varr
canım belki yerleşme kanamasıdır....
hemen olumsuz düşünme...
İlişkiden hemen sonra olması canımı sıktı spermler resmen pembe olarak geri geldi peçeteyede geldi, galiba bu ay ümitlerim sona eriyo, pasiiiiii sen bari güzel haber ver yaaa
ben dün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?